Het leukste discofeest organiseren!

Maak korte metten met saaie, stoffige familiefeesten of stille personeefeesten. Met dit discofeest spat je van de dansvloer af! Of het nu klein of groots aangepakt moet worden: bij CelebrationEvents kiest u voor de juiste grooves op uw leukste avond.

Een discofeest organiseren is de beste manier om razendsnel de voetjes van de vloer te krijgen Met tijdloze klassiekers van de Beegees, Donna Summer, Gloria Gaynor en andere 70’s-iconen vliegt de avond voorbij in een flits en danst u alsof u in een roze roes bent belandt. Glitters, witte pakken en roze polkadot-jurkjes zijn de perfecte rekwisieten voor een geslaagd discofeest.

Een avond helemaal uit je Glitterbol.

Wij verzorgen naast de beste discomuziek  ook  de discoverlichting en een discovloer, alles uit eigen voorraad. Maar dan komt er ook nog het leukste aspect: de discokleding! Alle kleding is toegestaan op een discofeest – het kan niet bont genoeg. Denk aan de outfit van John Travolta in ‘Saturday night fever’ en spuit de haren vol met lak. Uw discofeest organiseren samen met CelebrationEvents betekend een avond om nooit meer te vergeten. Disco inferno!

Laat je inspireren
en organiseer een bijzonder discofeest.

Discovloer huren

Discovloer

Organiseer een onvergetelijk discofeest met onze discovloer, niet alleen als eycachter, beleef het gevoel van de jaren 70, de beste hits, prachtige spiegelbollen en een lichtgevende discovloer maken u feest compleet.

Themafeest disco

Veejay

Voor het ‘oh ja’ gevoel tijdens het discofeest, kunt u kiezen voor onze Veejay die de muziek verder ondersteund met sfeerbeelden en orginele videoclips uit de jaren 70&80. Zowel het beeld als het geluid worden op professionele wijze aan elk gemixt.

Personeelsfeest Themafeest Disco

Discoverlichting

Complete drive in show, met discoverlichting en een ervaren DJ die zelf de seventiesmuziek heeft meegemaakt tot een jonge DJ met remixen van jullie favoriete discomuziek met een moderne twist. Alles is mogelijk, wij bespreken het graag met jullie.

Een greep uit de vele mogelijkheden
voor uw discofeest

Samen een geweldig discofeest organiseren?

Een goed discofeest heeft een aantal belangrijke ingrediënten nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van feesten geven wij jullie een goede basis voor een geweldig discofeest.

Gilbert

Gilbert Derogee
DJ & Eigenaar
T. 0651347487