Jij geeft jouw ideeën aan,
wij realiseren het.
Van schets tot volledige uitvoering.

Laat ons technici zorgen voor de juiste opstelling en afwerking, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw evenement. Kies voor topkwaliteit geluid en verlichting die afgestemd kunnen worden op de sfeer van het evenement.

Ledenvergadering 50+ partij

Presentaties

Laat ons jouw presentatie ondersteunen met geluids- en beeldtechniek. Wij verhuren alle nodige apparatuur voor een geslaagde presentatie.

Beursstand Herz

Beurstands

Laat jouw product opvallen op de beursstand met goede verlichting, grote LED-schermen of een audiovisuele presentatie.

Orange the world - Uitlichten gemeentehuis in Buren

Opening

Maak van de opening van het nieuwe pand een onvergetelijk feest! Wij regelen de gevelverlichting, sprekersgeluid en confetti-kanon met de rode knop.

Sanoma Hoofddorp Kerstfeest

Bedrijfsfeesten

Geef jouw locatie een feestelijke uitstraling met onze verlichting, dansvloer en podium met DJ/band apparatuur. Inclusief geluidstechniek en beeldschermen.

Festival organiseren

Festival

Geen zorgen over de technische eisen van jouw band of DJ. Wij stemmen alles af volgens de technical rider, inclusief lichtshow, geluidssysteem en ervaren technici.

Uitlichten van Gebouwen - Teva Haarlem

Gebouwen uitlichten

Creëer sfeer bij het uitlichten van een gebouw, woonhuis of evenementlocatie met onze LED-armaturen. Origineel en effectief licht in de duisternis.

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart

Een waardig afscheid met goede geluidsinstallatie voor sprekers en muziek. Grote beeldschermen voor foto’s en video’s en livestream voor afwezigen.

Sport evenementen

Sport evenementen

AV-Techniek tijdens sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Geluidsversterking langs sportvelden en licht- en beeldtechniek op het podium.

Kick-off’s

Start de verandering met een inspirerende kick-off en wij regelen de audiovisuele techniek voor sprekers, workshops, diner en feestavond.

Modeshows

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat jij een professioneel ogende modeshow kunt organiseren.

Dinershow tijdens personeelsfeest

Dinnershows

Een dinnershow organiseren op de zaak of op een externe locatie? Wij verzorgen het podium en alle licht- en geluidstechniek.

Miss Globe verkiezing Almere

Miss verkiezing

De verkiezing van de schoonheid koningin, kan niet zonder een mooi aangekleed en uitgelichte catwalk of podium.

De mogelijkheden voor jouw evenement bespreken?

Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan als je al duidelijk voor ogen hebt hoe jouw evenement vorm moet krijgen.

Van 3D ontwerp tot de technische realisatie.

Wij bieden complete ondersteuning voor de AV- Techniek voor evenementen. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van events van allerlei soorten en maten.

Ons team kan je helpen bij het visualiseren van je volgende evenement, van de lay-out van de ruimte tot de plaatsing van de meubels en decoraties. Onze 3D ontwerpen geven je een duidelijk beeld van hoe het evenement eruit zal zien, waardoor je gerustgesteld bent dat alles precies zo zal zijn als jij het wilt.

Als eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, gaan we verder met de technische realisatie van het evenement. Ons team van technici installeert de audiovisuele en verlichtingsapparatuur. Onze technici zorgen ervoor dat alles op tijd gebeurt, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw evenement.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.