Audiovisuele support
voor evenementen

Er komt veel bij kijken als je een evenement organiseert en av-techniek speelt een belangrijke rol. Immers: wie zorgt ervoor dat de verlichting het doet, het geluid kristalhelder is en je evenement een ware eyecatcher is?

Zijn er sprekers? Dan zorgt de geluidstechnicus ervoor dat de microfoons op de juiste frequenties staan en de sprekers door de hele zaal goed verstaanbaar zijn.

Met onze av-techniek weet je dat de techniek voor jouw evenement goed is uitbesteed. Wij verzorgen op professionele wijze de audiovisuele dienstverlening voor jou.

Jij geeft jouw ideeën aan,
wij realiseren het.
Van schets tot volledige uitvoering.

Een greep uit onze mogelijkheden en opdrachten:

Presentatie organiseren

Presentaties

Wij kunnen je helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om jouw presentatie te ondersteunen. Wij verhuren alle denkbare apparatuur die je nodig kunt hebben tijdens een presentatie.

Uitlichten beursstand Dutch-id

Beurstands

Op een beursstand staat het product centraal. Dat kan door middel van een goed uitgelichte stand, grote LED-schermen, of door een audiovisuele presentatie.

Orange the world - Uitlichten gemeentehuis in Buren

Opening

De opening van het nieuwe pand moet natuurlijk een feest worden! Wij zorgen voor de uitlichting van de gevel, het geluid voor de sprekers en natuurlijk de rode knop voor het afschieten van de confetti.

Sanoma Hoofddorp Kerstfeest

Bedrijfsfeesten

Wij geven jullie locatie een feestelijke uitstraling. dus inclusief: feestverlichting, verlichte dansvloer en een podium met de apparatuur voor de DJ of band. En indien nodig de geluidstechniek en beeldschermen voor het officiële gedeelte.

Festival organiseren

Festival

Band’s en dj’s hebben specifieke eisen t.a.v. de apparatuur. Dit is vaak vastgelegd in een technical-rider. Niets om je zorgen over te maken. Wij stemmen alles op elkaar af!  Je krijgt een mooie lichtshow, een uitgekiend geluidssysteem en ervaren technici.

Uitlichten van Gebouwen - Teva Haarlem

Gebouwen uitlichten

Een gebouw uitlichten, een woonhuis uitlichten, een evenementlocatie uitlichten: zorg voor sfeer met onze LED-armaturen. Maak licht in de duisternis op een wel heel originele manier:

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart

Een waardig afscheid ondersteund door een goede geluidsinstallatie voor de sprekers en de muziek. Grote beeldschermen voor het vertonen van foto’s en video’s. Aangevuld met een livestream voor hen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Sport evenementen

Sport evenementen

AV-Techniek tijdens sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Geluidsversterking langs sportvelden en licht- en beeldtechniek op het podium.

Kick-off’s

Breng verandering in gang! Start een nieuwe periode met een inspirerende kick-off. Wij verzorgen alle audiovisuele techniek voor de sprekers, workshops, diner en feestavond.

Modeshows

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat jij een professioneel ogende modeshow kunt organiseren.

Dinershow tijdens personeelsfeest

Dinnershows

Een dinnershow organiseren op de zaak of op een externe locatie? Wij verzorgen het podium en alle licht- en geluidstechniek.

Miss Globe verkiezing Almere

Miss verkiezing

De verkiezing van de schoonheid koningin, kan niet zonder een mooi aangekleed en uitgelicht catwalk of podium.

Hoe kan onze AV-techniek helpen?

Uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs, maar vooral de juiste schakel op elk evenement. Onze technici nemen al het werk uit handen. De AV-techniek Supergaaf betekent een professionele keuze in het uitbesteden van geavanceerde technische ondersteuning.

Jij geeft jouw ideeën aan, wij realiseren het. Van schets tot volledige uitvoering.

Prijsopgave voor jullie event

Van ontwerp tot de technische realisatie.

Uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs, maar vooral de juiste schakel op elk evenement. Onze technici nemen al het werk uit handen. Onze AV-techniek betekent een professionele keuze in het uitbesteden van geavanceerde technische ondersteuning.

Zo hoeft jij je niet op de technische zaken te richten.  Je kunt dit overlaten aan vaklui die ervoor zorgen dat alles draait.

Vraag het aan Gilbert
0251-224087