Catwalk huren

Op zoek naar een opvallend element voor jouw evenement? Het huren van een catwalk is eenvoudiger dan je denkt! Onze catwalks zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten, waardoor je altijd een catwalk kunt vinden die bij jouw evenement past. Of je nu een modeshow of een presentatie organiseert, onze stijlvolle catwalks bieden jouw modellen of presentatoren de uitstraling en het podium dat ze verdienen. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide selectie en beleef het gemak van een catwalk huren!

Professionele Catwalk Huren voor Modeshows en Presentaties

Ben je op zoek naar een catwalk om jouw volgende mode- of beauty evenement een extra dimensie te geven? Bied jouw modellen, presentatoren of artiesten het podium dat ze verdienen met de huur van onze catwalk.

Bij ons kun je een modepodium huren in diverse hoogtes, variërend van 20 tot 100 centimeter. Onze catwalk is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel en eenvoudig op te bouwen. Bovendien zorgen wij voor een snelle en efficiënte service, zodat jij je kunt concentreren op het organiseren van jouw evenement.

Catwalk huren?

Dus wil je een catwalk huren en zoek je daarvoor naar een mooie stijlvolle keuze? We leveren de catwalk die te huur is in de hoogte en kleur waar je naar op zoek bent. Op die manier bied je de modellen, presentatoren of andere artiesten het podium dat ze verdienen.

Heb je vragen over een het huren van jou modeshow pad? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik ons online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.