Studio Podcast

Een tafelgesprek opnemen in onze podcast studio? Wij hebben alle apparatuur en professionele setting daarvoor beschikbaar. Als je kiest voor onze studio met hoogwaardige opname-apparatuur heb je in principe alleen je stem en een goed, leuk of interessant verhaal nodig.

Wij zorgen bij ons in de online event studio voor alle apparatuur die jij nodig hebt, net als alle andere faciliteiten. Je kunt staan of zitten. Een technicus neemt de podcast voor je op en zorgt ervoor dat het geluid professioneel klinkt. Bovendien helpen we je bij eventuele haperingen of als je het een keer opnieuw wilt doen.

Podcast PHBM - Tafel discussie via YouTube

Podcasts en andere online events vanuit de studio

We hebben veel ervaring met allerlei opnames, livestreams en (zakelijke) evenementen. We beschikken over alle professionele opnameapparatuur, zowel voor geluid als beeld. Dat betekent dat je in een warm bad terechtkomt, waar alles klaar staat om de podcast te gaan opnemen.

Dus wil je de podcast zelf opnemen of nodig je daarvoor gasten uit? Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is wat je nodig hebt. Bovendien delen we praktische tips als je daarmee nog niet zoveel ervaring hebt. Op die manier kun je de podcast professioneel opnemen, zodat je daarmee een geweldige indruk maakt op jouw enthousiaste luisteraars.

Podcast Phbm - Tafel discussie samenwerken

Tip: denk je naast een podcast aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten. https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Podcast opnemen

Kom jouw podcast opnemen bij ons in de studio. Of plan meerdere afleveringen van de podcast, die we in één keer opnemen en dan met je delen. Dan heb je de vrijheid om die te publiceren wanneer je wilt, bijvoorbeeld iedere week of om de week. Wij zorgen ervoor dat je de opname ontvangt in de hoogst mogelijke kwaliteit, die je toch makkelijk kunt publiceren via de verschillende podcastkanalen en -platforms.

Wil je jouw podcast opnemen in onze professionele studio? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.