Lasershow Huren voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een opvallende vertoning voor jouw volgende evenement? Dan is een lasershow een uitstekende keuze. Bij Supergaaf kun je een professionele en full-color lasershow huren voor elk type gebeurtenis, van concerten tot bedrijfsfeesten en meer. Onze lasershows zijn helder en sprankelend en zullen jouw gasten verbazen.

Full-color Lasershows

Onze full-color lasershow maakt gebruik van lasers met de kleuren, rood, groen en blauw, om een breed scala aan kleuren te creëren en te projecteren. Hierdoor kunnen onze lasershows een uitgebreider spectrum van kleuren en afbeeldingen weergeven.

Concurrerend geprijsde pakketten

Onze lasershows worden standaard geleverd met een professionele hazer, die zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid van de lichtbundels. Onze pakketten zijn concurrerend geprijsd, met een vast startbedrag van €1200, inclusief op- en afbouw, en reis- en verblijfskosten.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Lasershow Verhuur voor Spectaculaire Evenementen

De kosten voor het huren van een lasershow kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van de show, de duur, de locatie, de tijd van het jaar, en de technische vereisten. Een precieze prijs kan worden verkregen door contact op te nemen met ons.

Is het mogelijk om een aangepaste lasershow te krijgen?

Ja, het is mogelijk om een aangepaste lasershow te krijgen. We bieden de mogelijkheid om de lasershow aan te passen aan specifieke wensen, zoals muziek, kleuren en patronen. Het is aan te raden om vroegtijdig te informeren over de specifieke wensen voor de aangepaste lasershow.

Is er technische ondersteuning beschikbaar tijdens het evenement?

Ja, er is meestal technische ondersteuning aanwezig tijdens het evenement. Lasertechnologie is geavanceerd en vraagt om een gespecialiseerde operator. Onze lasertechnici zijn gecertificeerd en hebben zij de nodige vergunningen. Zij zorgen ervoor dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd en onderhouden regelmatig onze laserunits.

Hoeveel ruimte is nodig voor de lasershow?

De hoeveelheid ruimte die nodig is voor een lasershow kan variëren, afhankelijk van de grootte en het type laserinstallatie. Overleg met de onze verhuur afdeling voor specifieke vereisten en om de juiste grootte van de ruimte vast te stellen voor de gewenste lasershow.

Is het mogelijk om een demo van de lasershow te zien?

Ja, het is mogelijk om een demo van jou lasershow te zien. Wij bieden een 3D demo aan, zodat jij een idee kunnen krijgen van de lasershow dat zij kunnen verwachten.

Hoeveel tijd is nodig voor opbouw en afbouw van de lasershow?

De tijd die nodig is voor opbouw en afbouw van een lasershow kan variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de show, evenals de beschikbare hulpbronnen. Gemiddeld is 1 tot 5 uur nodig voor opbouw en afbouw. Het is aan te raden om dit vroegtijdig met ons te bespreken om een nauwkeurige planning te kunnen maken.

Meer informatie ontvangen

Bij Supergaaf kun je eenvoudig een professionele lasershow huren. Wij werken met lasershows die geschikt zijn voor zowel kleine als grote evenementen. Een lasershow is de perfecte manier om je gasten te verbluffen met een ongeëvenaard beleving.

Neem contact op met ons om te horen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor het huren van een lasershow of ander lichtshow voor jouw volgende evenement. Wij garanderen een spectaculaire ervaring die jouw publiek nog lang zal bijblijven.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.