• Podium huren.

    Een Podium huren voor jouw volgende evenement? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele podiums voor elk soort gelegenheid, van een kleine zakelijke bijeenkomst tot een groot openluchtfestival. Onze podiums zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen in verschillende maten en stijlen, zodat we aan jouw specifieke eisen kunnen voldoen.

    Offerte aanvragenContact opnemen

Verhuur prijzen voor een podium.

Onze podiums zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien zijn onze podiums voorzien van veiligheidsvoorzieningen, zodat jij zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw gasten.

Eén adres voor het huren van podium en techniek.

Met ons als één aanspreekpunt voor het huren van podium en techniek, hoef jij je geen zorgen te maken over het regelen van verschillende partijen. Wij bieden alles onder één dak, van verlichting en geluidsapparatuur tot de nodige technische ondersteuning. Onze ervaren technici zorgen dat alles naar wens verloopt, zodat jij je kunt concentreren op de organisatie van je evenement.

Geluidsversterking bij podia.

Podium verlichting huren.

Heb je vragen over het huren van een podium?

Onze ervaren professionals staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw evenement. Onze experts geven je graag advies over de juiste grootte en stijl van het podium voor jouw specifieke evenement en zorgen ervoor dat alles op tijd, binnen budget en met hoge kwaliteit wordt geleverd en opgebouwd.

Bij ons kun je een podium huren tegen een scherpe prijs en we garanderen een snelle en efficiënte service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag om jouw volgende evenement een groot succes te maken!

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.