#alleensamen tijdens corona:
organiseer een Online Popquiz

We blijven zoveel mogelijk thuis, werken zo min mogelijk op kantoor en zien niemand anders dan de noodzakelijke contacten. Tenminste, face-to-face en fysiek dan. Online hebben we meer vrijheid dan ooit en is er ook van alles mogelijk. Zoals de Online Popquiz, om jouw vrienden en collega’s uit te dagen tijdens een leuke muzikale quiz.

Interactieve popquiz

Hoe werkt het? De mogelijkheden

Onze Online Popquiz organiseer je op de manier die je wilt. Dus maximale vrijheid, binnen de diverse online mogelijkheden. Met een Popquiz via de livestream vanuit onze studio. Of zelfs bij jullie op locatie:

  • Online Popquiz
    Online vanuit onze studio, via een livestream voor alle deelnemers. Die inloggen met hun persoonlijke inlogcode. Om iedereen thuis, op kantoor en op andere locaties eenvoudig uit te nodigen. Met onze quizmaster die live de stand bijhoudt tijdens de Online Popquiz.
  • Maatwerk: in stijl
    Helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf, met eigen content en natuurlijk de logo’ Om het bijzonder te maken, bijvoorbeeld om de vrijdagmiddagborrel op een bijzondere manier te vieren.
  • Maak het interactief
    Meer dan alleen de vragen, omdat jullie ook opdrachten zullen uitvoeren. Voor een interactieve online sessie. Om zelfs vanuit huis, op kantoor en op andere locaties bijzondere saamhorigheid te ervaren.
  • Popquiz op locatieOnze Popquiz, maar dan bij jullie op locatie. Met een complete set-up, inclusief de beeldschermen, audio en natuurlijk de scoreformulieren.
Online PupQuiz - ABN AMRO

Organiseren: onze Popquiz

Enthousiast of benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek onze online Popquiz neem meteen contact op. We horen graag van je.