Geluidsinstallatie huren? Kies uit ons ruime assortiment luidsprekers.

Een geluidsinstallatie huren voor jouw volgende feest, concert of evenement? Dan, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan geluidsinstallaties te huur aan, waaronder speakers, microfoons, mengpanelen en nog veel meer. Onze geluidsinstallaties zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Onze geluidsinstallaties zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en kunnen worden geplaatst in een grote of kleine ruimte. Ons professionele team zorgt voor een perfecte audioweergave en dat de geluidsinstallaties op de juiste manier worden geplaatst en aangestuurd.

Verhuur van actieve luidsprekers, line array's, point source systems en horn loaded speakers.

Verhuur geluid sets

Het materiaal was uitstekend.

Ik wou ik had uiteindelijk 4 van deze speakers gehad of idd zoals jij had aanbevolen plus 2 subs. De geluidsinstallatie in Beeckestijn is erg slecht en ik had hun speakers beter niet kunnen gebruiken…

Maar vooral het licht was erg nodig en idd superhandig, jeetje !!!

Borgbedrag inmiddels retour ontvangen. Fijn dat het allemaal zo last minute nog kon!

Bedankt

Geluidsinstallatie huren bij Supergaaf? Lees de recensie van Pascal Meyer.

De apparatuur was uitstekend

en de bijgeleverde bekabeling maakt alles super eenvoudig te installeren.

Feestje was met jouw boxen groot succes.

Zal je aan iedereen aanraden die op zoek is naar apparatuur voor een feestje”

Vragen over het huren van een geluidsinstallatie?

De geluidsinstallatie huren bij ons betekend een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Met onze geluidsinstallaties kun je een helder en krachtig geluid creëren voor jouw gasten.

Of je nu een klein privéfeest of een groot concert organiseert, wij hebben de juiste geluidsinstallatie voor jou. Zo kun je ook op het laatste moment nog kiezen voor huurmogelijkheden.

Wij zijn een betrouwbare partner voor jouw evenement en zorgen voor het beste geluid. Dus huur nu professionele geluidsinstallatie en wij zorgen voor een fantastische geluidsweergave!

Neem voor meer informatie over onze geluidsinstallaties en huurprijzen contact op met ons team. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw audioweergave een succes wordt.

Verhuur van geluidsinstallaties. Line array's, point source, actieve en passieve speaker sets.