Geluidsinstallatie huren.

Een geluidsinstallatie huren is een goedkope en snelle oplossing om je feest of evenement van professioneel geluid te voorzien. Daarnaast kun je behalve een geluidsinstallatie ook technisch personeel inhuren, zodat jij nergens meer naar hoeft om te kijken.

Of dat nu in een grote feestzaal is of een knusse ruimte, met onze geluidsinstallaties krijgt jij altijd het beste geluid op jouw locatie. Het kopen van een geluidsinstallatie loopt in de duizenden euro’s, terwijl je met het huren van een geluidsinstallatie vele malen goedkoper uit bent.

Verhuur geluidsinstallaties

Het materiaal was uitstekend.

Ik wou ik had uiteindelijk 4 van deze speakers gehad of idd zoals jij had aanbevolen plus 2 subs. De geluidsinstallatie in Beeckestijn is erg slecht en ik had hun speakers beter niet kunnen gebruiken…

Maar vooral het licht was erg nodig en idd superhandig, jeetje !!!

Borgbedrag inmiddels retour ontvangen. Fijn dat het allemaal zo last minute nog kon!

Bedankt

De apparatuur was uitstekend

en de bijgeleverde bekabeling maakt alles super eenvoudig te installeren.

Feestje was met jouw boxen groot succes.

Zal je aan iedereen aanraden die op zoek is naar apparatuur voor een feestje”

Vragen over het huren van een geluidsinstallatie?

De geluidsinstallatie huren bij ons betekend een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Geef jouw wensen aan en wij nemen direct contact met je op.

Zo kun je ook op het laatste moment nog kiezen voor huurmogelijkheden. Wij zijn een betrouwbare partner voor jouw evenement en zorgen voor het beste geluid.