Verhuur beeld- en videoapparatuur.

Bij Supergaaf Audiovisueel kun je terecht voor de verhuur van topkwaliteit beeld- en video apparatuur. Of je nu op zoek bent naar een professionele camera voor een filmproductie of naar een beamer voor een zakelijke presentatie, wij hebben het apparaat waar je naar op zoek bent.

Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor je klaar om je te helpen het juiste apparaat te vinden voor jouw specifieke project. We hebben een uitgebreid aanbod van apparatuur van verschillende topmerken, zodat je altijd kunt kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Naast de verhuur van apparatuur, bieden we ook verschillende diensten aan om je te helpen bij het gebruik van het apparaat. Onze technici staan klaar om je te helpen bij het instellen en gebruiken van het apparaat, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt.

Beeldscherm huren.

Op zoek naar een beeldscherm voor een presentatie of event? Bij Supergaaf kan je een beeldscherm huren van topkwaliteit. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een professioneel beeldscherm.

LED scherm huren.

Zoek je een opvallend middel om jouw boodschap over te brengen? Huur dan een led scherm. Onze led schermen zijn van topkwaliteit en zorgen voor heldere en haarscherpe beelden. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een professioneel led scherm.

Touchscreen huren.

Ben jij op zoek naar een interactief element voor jouw presentatie of event? Huur dan een touchscreen. Onze touchscreens zijn gebruiksvriendelijk en bieden de mogelijkheid om content op een moderne manier te presenteren.

Projectiescherm huren.

Een professioneel projectiescherm huren voor jouw presentatie of event. Onze schermen zijn van topkwaliteit en zorgen voor heldere en haarscherpe beelden. Wij bieden schermen in verschillende formaten. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een projectiescherm.

Beamer huren.

Bij ons kan je ook een professionele beamer huren.  Onze beamers zijn geschikt voor binnen gebruik en bieden heldere en haarscherpe beelden. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een beamer.

Video camera huren.

Wij verhuren  videocamera’s voor livestreaming. Voor haarscherpe beelden bieden wij diversen lenzen die geschikt zijn voor onze camera’s.  Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een videocamera.

Videomixer / switcher huren.

Afkijk monitor huren.

Video kabels en verloopstukken.

Presentatie benodigdheden.

Verhuur beeld- en videoapparatuur.

Wij verhuren beeldschermen op statief, modulaire LED screens, beamers, mediaplayer, HDMI- en SDI videokabels, videomixer, HDMI splitters en andere presentatie hulpmiddelen.

Uiteraard leveren we alle aanvullende diensten, zoals op- en afbouw en technische ondersteuning tijdens jullie evenement.

Huur zelf apparatuur of laat ons de techniek verzorgen voor jouw evenement

Wij verhuren onze video- en beeldapparatuur inclusief een korte uitleg voor het opbouwen en aansluiten van de apparatuur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het transport, de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen.

Kortom, bij Supergaaf Audiovisueel ben je aan het juiste adres voor de verhuur van professionele beeld- en video apparatuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. We helpen je graag verder!

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.