65 inch touchscreen huren

Touchscreens verhuur

Een touchscreen huren is de oplossing voor het geven van van een presentatie, maar ook zeer handig op een beursstand of bij een livestream. Als je een presentatie geeft is het ideaal om te werken met een touchscreen.

Met een interactief beeldscherm kan je eenvoudig naar een volgende foto of slide middels een simpele aanraking van het scherm. Je kunt zelfs heel snel iets tekenen op het beeldscherm. De aanraakschermen worden doormiddel van een HDMI en USB kabel aangesloten op een laptop of computer.

Touchscreen huren?

Bent u op zoek naar een touchscreen om te huren voor uw evenement of bedrijf? Supergaaf biedt de oplossing! Wij hebben professionele touchscreens beschikbaar voor verhuur. Onze touchscreens zijn gemakkelijk te bedienen en perfect voor presentaties, beurzen, evenementen en meer.

Met onze touchscreens kunt u op interactieve wijze uw producten en diensten presenteren aan uw doelgroep. De schermen zijn voorzien van heldere en kristalheldere beelden, zodat uw boodschap duidelijk overkomt. En dankzij de gebruiksvriendelijke interface is het voor iedereen eenvoudig om de touchscreen te bedienen.

Bij Supergaaf kunt u touchscreens huren voor zowel korte als langere periodes. Wij bieden flexibele verhuuroplossingen zodat u altijd het juiste touchscreen kunt huren voor uw specifieke behoeften. En met onze ervaren technische medewerkers staan we altijd klaar om u te helpen bij het installeren en gebruiken van het touchscreen.

Neem vandaag nog contact op met Supergaaf om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag om uw evenement of bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze professionele touchscreens.