Verhuur LED Verlichting

Verlichting huren

Verlichting huren is essentieel als je een feest of event organiseert. Kies voor een strakke verlichting voor het uitlichten van een podium of bent je op zoek naar een bonte verzameling aan discolampen met spiegelbollen op jouw feest. Wij verhuren alle verlichting uit eigen voorraad.

Wil je verlichting huren om van jouw feest echt een FEEST te maken? Wij verhuren verlichte dansvloeren, disco-verlichting, de ouderwetse spiegelbol, blacklight, accuverlichting en vele soorten LED verlichting om een feest een bijzonder tintje te geven. Verlichting huren hóórt bij een feest.

Sfeerverlichting huren

Plug en play lichtshow huren

Verlichte dansvloer huren

Rook- en effectmachine huren

Podiumverlichting huren

Lichtsturing huren

Hulp nodig bij het huren van de juiste verlichting?

Heeft u nog geen idee welke verlichting u nodig heeft op uw avond? Kom dan bij ons langs voor tips van onze lichtontwerper. Dan maken we samen een lichtplan.

Verlichting huren?

Wij verhuren onze verlichting inclusief een korte uitleg voor het opbouwen en aansluiten van de apparatuur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het transport, de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen.

Ben je er nog niet zeker van welke verlichting het beste geschikt is voor jullie feest of evenement neem dan vrijblijvend contact op, ik help je graag hiermee.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087

WhatsApp chat