Verhuur LED Verlichting

Verlichting huren voor het uitlichten van je podium, gevel of feestruimte.

Verlichting huren is essentieel als je een feest of event organiseert. Kies voor een strakke verlichting voor het uitlichten van een podium of bent je op zoek naar een bonte verzameling aan discolampen met spiegelbollen op jouw feest. Wij verhuren alle verlichting uit eigen voorraad.

Wil je verlichting huren om van jouw feest echt een FEEST te maken? Wij verhuren verlichte dansvloeren, disco-verlichting, de ouderwetse spiegelbol, blacklight, accuverlichting en vele soorten LED verlichting om een feest een bijzonder tintje te geven. Verlichting huren hóórt bij een feest.

Feestverlichting huren.

Verlichting huren voor het perfecte feest! Ontdek ons assortiment: disco-verlichting, spiegelbollen, blacklight, accuverlichting en LED verlichting.  Maak van jouw feest een onvergetelijke feestavond en neem vrijblijvend contact op voor advies. Feestverlichting huren was nog nooit zo eenvoudig!

Gevelverlichting huren.

Geef jouw evenement allure met gevelverlichting! Onze verhuur voorraad omvat gevel spots met een ingebouwde accu en of met een 220v stekker. Met de sfeervolle LED gevel verlichting kun je de gevel van je huis of bedrijfspand verlichten in alle denkbare kleuren.

Podiumverlichting huren.

Podium verlichting huren voor een indrukwekkende setting! Van heldere theater spots tot dynamische Moving-heads, wij hebben alles in eigen voorraad. Maak je podium onvergetelijk met onze verlichting, inclusief instructies voor eenvoudige opbouw, zodat jouw podium in de spotlight staat. Podium verlichting huren was nog nooit zo professioneel en stressvrij!

Verlichte dansvloer huren.

Een betoverende sfeer op jouw feest? Huur een verlichte dansvloer! Wij bieden hoogwaardige disco-verlichting en LED dansvloeren voor de ultieme feestervaring. Van opbouw tot advies, wij regelen alles. Neem contact op voor een onvergetelijk feest in de schijnwerpers!

Rook- en effectmachine huren.

Voeg een mysterieuze mist of dikke toe aan je evenement met onze hoogwaardige rookmachines. Of maak gebruik van confetti shooter voor een feestelijk tintje. Bij ons kun je Rook- confetti- en ander effect machines huren Wij hebben alles om je feest onvergetelijke ambiance te geven.

Lichtsturing huren.

Huur een lichtcomputer voor optimale DMX-lichtsturing op jouw event! Bedien alle spots van  kleurrijke LED-verlichting tot de bewegingen van de intelligente verlichting. Geef jouw evenement de perfecte sfeer met onze geavanceerde DMX lichtcontroller.

Hulp nodig bij het huren van de juiste verlichting?

Ben je er nog niet zeker van welke verlichting het beste geschikt is voor jullie feest of evenement neem dan vrijblijvend contact op, voor tips van onze lichtontwerper.

Wij verhuren onze verlichting inclusief een korte uitleg voor het opbouwen en aansluiten van de apparatuur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het transport, de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.