Onze Webinar Studio, de complete oplossing voor succesvolle Webinars.

Webinar vanuit onze studio geven? Het is misschien wel de beste manier om jouw publiek te bereiken. Dat kan op de manier die jij wilt, dankzij de flexibele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een talkshow of een huiskamer setting.

Studio zoals jij het wilt

Wij bieden verschillende meubilair opstellingen voor webinars:

 • Presentatiedesk
 • Business update
 • Talkshow setting
 • Huiskamer setting
 • Interview of Talkshow

Kwaliteit

Je hebt de beschikking over 4K-camera’s, professionele microfoons en bijvoorbeeld geavanceerde verlichting en schermen om jouw verhaal verder toe te lichten.

Zo organiseer je een webinar dat indruk maakt, waarbij we de setting graag afstemmen op hoe jij het wilt overbrengen

Maatwerk

Wij zorgen er daarmee voor dat je de webinar studio in kunt richten zoals jij wilt. Wil jij een heel andere sfeer of indruk dan onze standaard settingen?

We stemmen de studio graag op jouw wensen af. Zo weet je zeker dat je jouw publiek op de juiste manier zal bereiken.

Webinar studio huren? Alles van A tot Z geregeld.

 • Voorbereiding

  Wil je een webinar vanuit een studio organiseren? Wij zullen jullie van A tot Z helpen met de invulling en uitvoering van het webinar om zo een maximaal rendement te behalen.

 • Technische uitvoering

  De studio is voorzien van professionele studio verlichting, broadcast camera’s en high-end audio apparatuur. Dat betekent dat we direct aan de slag kunnen, zonder allerlei ingewikkelde voorbereidingen.

 • Moderators en gasten

  Aangrenzend aan de studio beschikken wij over een ontvangstruimte van 100m2 met wifi en grote beeldschermen. Hier kunnen moderators en studiogasten het webinar live volgen, zodat de sprekers in de studio niet afgeleid worden.

 • Gepersonaliseerd Webinar Decor - Supergaaf Studio

Wat zijn de kosten?

Een webinar vanuit een studio is altijd goedkoper dan wanneer je die op een andere locatie wilt organiseren. De exacte kosten van een webinar vanuit onze studio hangen af van bijvoorbeeld de studio-setting, het aantal deelnemers aan het webinar, het aantal sprekers in de webinar studio en de totale tijdsduur.

Onze studio van 100m2 is te huur voor een aantrekkelijk tarief. Wij beschikken al over de apparatuur en hebben zowel de camera’s als bijvoorbeeld de verlichting er specifiek op ingericht.

Bij meerdere webinars op jaarbasis, geven wij een korting die kan oplopen tot 20%. Download de prijslijst dan ontvang je direct de tarieven voor een webinar in onze studio.

Webinar Organiseren?

Check onze tips!

Een webinar organiseren lijkt makkelijker dan het is. Iedereen heeft natuurlijk wel wat ervaring met Zoom of Teams. Maar hoe organiseer je een goed informatief en interactief webinar dat jouw bedrijf of jouw kennis echt onderscheid? Wij zullen jullie daarom stap voor stap begeleiden met het organiseren van jullie webinar.

Wil je graag weten hoe jij een super webinar opzet? Gebruik dan vrijblijvend onze tips waarmee jij verder kan.

Ervaar de mogelijkheden van onze webinar studio.

Plan nu een persoonlijke tour

Laat je overtuigen door de mogelijkheden die we je demonstreren en ontdek hoe andere onze webinar studio hebben gebruikt. Laat ons jouw logo en huisstijlkleuren prominent op de beeldschermen zetten voor een compleet plaatje.

Nog vragen over het huren van onze webinar studio? Geen zorgen, we snappen dat het voor het eerst organiseren van een webinar soms overweldigend kan zijn. Wij helpen je graag met alle antwoorden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Maak een Indruk met jouw Webinars

Of je nu een ervaren webinarhost bent of net begint met het organiseren van online evenementen, ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het plannen en opzetten van je webinar tot het promoten ervan en het analyseren van de resultaten, wij bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw webinar een groot succes wordt.

Vanuit onze webinar studio maak je een professionele indruk met het webinar dat je organiseert.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.