Webinar Studio

Direct live met jouw online event of webinar

WEBINAR STUDIO

Webinar vanuit onze studio geven? Het is misschien wel de beste manier om jouw publiek te bereiken. Vanuit de webinar studio maak je een professionele indruk met het webinar dat je organiseert.

Je hebt de beschikking over 4K-camera’s, professionele microfoons en bijvoorbeeld geavanceerde verlichting en schermen om jouw verhaal verder toe te lichten. Zo organiseer je een webinar dat indruk maakt, waarbij we de setting graag afstemmen op hoe jij het wilt overbrengen.

Complete studio: flexibel in te richten

Wil je onze livestream studio huren om een online webinar te organiseren? Dat kan op de manier die jij wilt, dankzij de flexibele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een talkshow of een huiskamer setting.

Wij zorgen er daarmee voor dat je de ruimte in kunt richten zoals je die wilt gebruiken. En gaat het je om een webinar waarmee je juist zorgt voor een heel andere sfeer of indruk? We stemmen de studio graag op jouw wensen af. Zo weet je zeker dat je jouw publiek op de juiste manier zal bereiken.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze studio settings:

  • Luxe fauteuils
  • Comfortabele banken
  • Talkshow setting voor een discussie
  • Presentatiedesks voor presentatoren.

Webinar Organiseren?

Een webinar organiseren lijkt misschien makkelijker dan het is. Iedereen heeft natuurlijk wel wat ervaring met Zoom of Teams. Maar het organiseren van een goed informatief en interactief webinar is echt iets heel anders. Wij zullen jullie daarom stap voor stap begeleiden met het organiseren van jullie webinar.

Wil je graag weten hoe we jouw webinar kunnen vormgeven? Gebruik dan vrijblijvend de webinar configurator.

Webinars
waar wij en zij, trots op terugkijken

Wat zijn de kosten?

Een webinar vanuit een studio is altijd goedkoper dan wanneer je die op een andere locatie wilt organiseren. De exacte kosten van een webinar vanuit onze studio hangen af van bijvoorbeeld de studio-setting, het aantal deelnemers aan het webinar, het aantal sprekers in de studio en de totale tijdsduur.

Bij meerdere webinars op jaarbasis, geven wij een korting die kan oplopen tot 20%. Download de prijslijst dan ontvang je direct de tarieven voor een webinar in onze studio.

Webinar studio huren

Wil je onze webinar studio huren? Onze studio van 100m2 is te huur voor een aantrekkelijk tarief. Wij beschikken al over de apparatuur en hebben zowel de camera’s als bijvoorbeeld de verlichting er specifiek op ingericht.

De webinar studio’s is voorzien van professioneel studio verlichting, broadcast camera’s en high-end audio appratuur. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt, zonder allerlei ingewikkelde voorbereidingen.

Aangrenzend aan de studio beschikken wij over een ontvangstruimte van 100m2 met wifi en grote beeldschermen. Hier kunnen moderators en studiogasten het webinar live volgen, zodat de spreker in de studio niet afgeleid worden.

Bezoek vrijblijvend de webinar studio

Wil je een webinar vanuit een studio organiseren? Kom vrijblijvend langs, we vertellen je graag meer en kunnen je voorbeelden laten zien van anderen die dat bij ons deden. Wij zullen jullie van A tot Z helpen met de uitvoering van het webinar om zo een maximaal rendement te behalen.

Neem contact op