• Geluidsverhuur feesttent

Licht & geluid verhuur.

Ontdek de mogelijkheden van onze licht en geluid verhuur voor jullie evenement. Met een uitgekiend lichtplan en een professioneel ingeregeld geluidsysteem laten wij niets aan het toeval over.

Er komt veel bij kijken als je een evenement organiseert. De licht- en geluidstechniek speelt een belangrijke rol. Immers: wie zorgt ervoor dat de verlichting het doet, het geluid kristalhelder is en je evenement een ware eyecatcher is?

Supergaaf AV maakt werk van de juiste sfeer: met licht en geluid, geïnstalleerd en bediend door onze eigen technici. Wij verzorgen op professionele wijze alle audiovisuele techniek.

Met de onze licht- en geluidstechniek weet je dat de techniek voor jouw evenement goed is uitbesteed. Alle licht- en geluid apparatuur wordt uit eigen voorraad verhuurt.

LInk naar:Lichtshow en 3D Visualisatie

Lichtshow

Op zoek naar een perfect lichtplan? Van ontwerp naar uitvoering de lichttechnicus zorgt dat de verlichting goed is ingesteld.

LInk naar:Geluidsinstallatie huren

Geluid

Geluid nodig voor een presentatie, feest of grote feesttent? Voor elke toepassing hebben wij een passende geluidsinstallatie.

Podium

Verhuur van podiumdelen en podiumwagens om uw artiest of presentatie vanaf een podium zichtbaar en verstaanbaar maken.

LInk naar:Podium huren

LED Schermen

Verhuur van LED schermen voor grootbeeld projectie tijdens uw evenement. LED Schermen voor indoor en outdoor toepassingen

LInk naar:LED scherm huren
LInk naar:Verhuur Pipe en Drape

Pipe & Drape

Door middel van een trussen met doeken of Pipe and Drape, kunnen we een ruimte creëren met afmetingen aangepast aan de grootte van het gezelschap.

LInk naar:Uitlichten van gebouwen

Uitlichten van gebouwen

Met een goede uitlichting krijgt de locatie de juiste sfeer en uitstraling. Zowel indoor als outdoor mogelijkheden.

Hoe kan onze licht en geluid verhuur jullie helpen?

Supergaaf AV verhuurt verlichting en geluidsinstallaties, voor een poppodium tot een presentatie.

Heb je een evenement waarbij je gebruik wilt maken van ervaren technici? Wij leveren op elke gewenste locatie zo heb jij nergens omkijken naar.

Supergaaf AV helpt jou graag vanaf het idee tot de realisatie

LInk naar:Presentatie organiseren

Presentatie

Wij kunnen je helpen met zowel de beeld als geluidstechniek om jouw presentatie te ondersteunen.

LInk naar:Beurstands en standbouw

Beurstand

Op een beursstand staat het product centraal. Dat kan door middel van grote LED-schermen, of door een audiovisuele presentatie.

Sport wedstrijden

AV-Techniek tijdens sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Geluid- licht- en beeldtechniek langs sportvelden of op het podium.

LInk naar:Audiovisuele techniek voor sportwedstrijden en sportevenementen

Uitvaart

Een waardig afscheid ondersteund door een goede geluidsinstallatie en grote beeldschermen, in de kerk of op de begraafplaats .

LInk naar:Uitvaart
LInk naar:Fashionshow organiseren

Modeshow

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat jij een professioneel ogende modeshow kunt organiseren.

Kick-off

Breng verandering in gang! Start een nieuwe periode met een inspirerende kick-off. Wij verzorgen alle audiovisuele techniek voor de sprekers, workshops, diner en feestavond.

Strandfeest

Geluid in de open lucht vraagt om een andere benadering dan op een afgesloten locatie, we kunnen je daar uitstekend mee helpen.

LInk naar:Strandfeest organiseren

Koningsdag

Tijdens koningsdag voorzien wij in verschillende steden en dorpen podia of feesttenten van een geluidsinstallatie een DJ en verlichting.

LInk naar:Koningsdag

Festival

Band’s en dj’s hebben voor hun optredens specifieke eisen t.a.v. de apparatuur. Neem contact met ons op voor het opstellen van een offerte.

Opening

De opening van het nieuwe pand moet natuurlijk een feest worden! Wij zorgen voor de uitlichting van de gevel, het geluid voor de sprekers en natuurlijk de rode knop voor het afschieten van de confetti.

Geluidstechniek

Van het verhuren van revers-microfoons tot volledige PA systemen: voor alles bieden we een oplossing op maat .

Verlichting

Wij zetten jouw evenement, presentatie, bedrijfsopening, modeshow of beursstand in de spotlights met het juiste lichtplan.

Ervaren Technici

Heb jij een audiovisuele apparatuur nodig voor een presentatie of juist voor een grootschalig event en wil je die door ons aangesloten en opgebouwd hebben? Onze produktspecialist instaleerd en bediend desgewenst alle audiovisuele apparatuur voor jullie.

3D ontwerp

Naast de verhuur van licht en geluid verhuur kan jouw evenement vooraf worden uitgewerkt in 3D, waarbij het gehele lichtplan al is voorbereid en getest. Niet alleen hebben wij zo alles goed voorbereid, maar kunnen we je vooraf een presentatie en inzicht geven in het uiteindelijke resultaat.

Vragen over de technische realisatie van jouw evenement?

Een bepaalde lichtshow? Speciale effecten? Als je het aan Supergaaf overlaat, hoeft jij enkel jouw wensen door te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op we vertellen je graag de mogelijkheden voor jouw evenement!

Hulp nodig?

vraag maar raak!

Bellen kan ook hoor!
0251-224087