Eenvoudig een online vraaggesprek uitzenden

Onze studio is voorzien van professionele geluids- en lichtapparatuur, zodat je zeker weet dat je opnamen van de hoogste kwaliteit zullen zijn. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het presenteren van een geweldige talkshow.

Dus wil je regelmatig een online talkshow organiseren of wordt dit een onderdeel van jouw volgende evenement? Bij ons in de studio staat alles al klaar om met elkaar in gesprek te gaan. En, minstens zo belangrijk, om de talkshow online uit te zenden voor iedereen die jij wilt bereiken.

Online Teambuilding - Talkshow
Online event Studio met Bank setting
Talkshow studio op locatie

Tip: denk je naast een online Talkshow aan een ander (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.

Kant-en-klare studio

De talkshow organiseer je in onze kant-en-klare studio. Daarin staan de camera’s al klaar, hebben we de stoelen op de juiste plek neergezet en is er natuurlijk een regisseur aanwezig. Wij zorgen er bij ons in de studio voor dat jullie met elkaar in gesprek kunnen, en dat op een professionele wijze kunnen presenteren.

Voorkom dat je een complete studio moet opbouwen voor een talkshow. Maak in plaats daarvan gebruik van onze talkshow studio, die ook andere bedrijven, instellingen en organisaties regelmatig gebruiken.

Online Talkshow Studio

Online uitzending: livestream jouw talkshow

Vanuit onze talkshow studio bereik je een zo groot mogelijk publiek. Of maak je het gesprek beschikbaar voor genodigden, omdat je zelf bepaalt op welke manier we dit uitzenden. Dat doen we online via Youtube, Facebook of Vimeo, net als via ieder ander platform dat je wilt gebruiken. Je bepaalt daarmee zelf wie er mee kan kijken en bijvoorbeeld of de talkshow na afloop terug te kijken is.

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar voor jou en je team, en we bieden flexibele huuropties aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een nieuwe talkshow opzet, of op zoek bent naar een tijdelijke studio voor een speciaal project, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Je hoeft letterlijk alleen maar aan te schuiven. Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in gesprek kunnen en het evenement voor een breed publiek kunnen uitzenden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie talkshow?

Onze professionele en ervaren team staat voor je klaar om jouw volgende opname tot een succes te maken. Kies voor onze talkshow studio en voor een professionele en efficiënte productie.

Download vrijblijvend onze prijslijst of neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw volgende talkshow.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.