• Talkshow studio

    In onze professionele talkshow studio kun je direct live!

    Livestream Studio huren

Online Talkshow studio

Boek onze online talkshow studio en weet zeker dat het goed geregeld is. Jij hoeft alleen de gasten nog maar uit te nodigen en met hen het gesprek aan te gaan.

Dus wil je regelmatig een online talkshow organiseren of wordt dit een onderdeel van jouw volgende evenement? Bij ons in de studio staat alles al klaar om met elkaar in gesprek te gaan. En, minstens zo belangrijk, om de talkshow online uit te zenden voor iedereen die jij daarbij wilt betrekken

Online Talkshow Studio

Kant-en-klare studio

De talkshow organiseer je in onze kant-en-klare studio. Daarin staan de camera’s al klaar, hebben we de stoelen op de juiste plek neergezet en is er natuurlijk een regisseur aanwezig. Wij zorgen er bij ons in de studio voor dat jullie met elkaar in gesprek kunnen, en dat op een professionele wijze kunnen presenteren.

Voorkom dat je een complete studio moet opbouwen voor een talkshow. Maak in plaats daarvan gebruik van onze talkshow studio, die ook andere bedrijven, instellingen en organisaties regelmatig gebruiken.

Online Teambuilding - Talkshow

Tip: denk je naast een online Talkshow aan een ander (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online uitzending: livestream jouw talkshow

Vanuit onze talkshow studio bereik je een zo groot mogelijk publiek. Of maak je het gesprek beschikbaar voor genodigden, omdat je zelf bepaalt op welke manier we dit uitzenden.

Dat doen we online via Youtube, Facebook of Vimeo, net als via ieder ander platform dat je wilt gebruiken. Je bepaalt daarmee zelf wie er mee kan kijken en bijvoorbeeld of de talkshow na afloop terug te kijken is.

Talkshow Studio huren?

Zoek jij een online talkshow studio om het gesprek aan te gaan en zeker te weten dat dit soepel verloopt? Wij zorgen voor de techniek, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Op onze locatie hoef je letterlijk alleen maar aan te schuiven. Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in gesprek kunnen en het evenement voor een breed publiek kunnen organiseren.

Vrijblijvend de talkshow studio uitproberen?

Dus wil je regelmatig een talkshow organiseren of wordt dit een onderdeel van jouw volgende evenement? Bij ons in de studio staat alles al klaar om met elkaar in gesprek te gaan. En, minstens zo belangrijk, om de talkshow online uit te zenden voor iedereen die jij daarbij wilt betrekken

Heb je vragen over onze talkshow studio? Bel Gilbert op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik ons online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.