Lichtshow & 3D ontwerp

Bij Supergaaf begrijpen we dat de juiste verlichting van cruciaal belang is voor een geslaagd evenement. Onze professionele lichtontwerpers creëren een uniek 3D-ontwerp dat perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw feest of gelegenheid.

Van de eerste planning tot de uitvoering van de lichtshow, wij zorgen voor een totale oplossing. Via de voorbeelden op deze pagina van lichtplannen en lichtshows krijgt je een goede impressie van ons werk.

Voor elke evenement
een passend lichtontwerp

Onze voorbeelden van lichtplannen en lichtshows geven een indruk van ons werk. Wij helpen je graag om het ideale lichtplan te maken voor jouw feest of locatie, zodat jouw evenement in de spotlights komt te staan.

Livestream event ABN AMRO vanuit studio
Lichtontwerp boksring
Lichtplan in 3D ontwerp
Lichtplan en 3D ontwerp
Licht ontwerp Presentatie in een Arena

Jouw feest of evenement in de spotlights zetten?

Onze mogelijkheden zijn eindeloos: van een verlichting in de kleuren van jullie bedrijfslogo tot een vlammende lichtshow of lasershow. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een lichtplan, het 3D-ontwerp, de installatie en uitvoering van de lichtshow.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Indien jij de verlichting zelf wilt verzorgen, kunt je ook gebruik maken van onze verhuurwebshop.

van

ONTWERP

tot

REALISATIE