Lichtshow & 3D ontwerp

Bij elk evenement hoort de juiste verlichting. Op een evenement heb je niets aan discolampen van de feestwinkel. Nee; bij een prachtig event hoort een fantastische lichtshow. CelebrationEvents kan je daarbij helpen. Van 3D-ontwerp en lichtplan, tot montage en uitvoer van de lichtshow.

Wil je van tevoren al weten hoe het lichtplan er uit gaat zien? Dat kan! Wij maken voorafgaand aan het evenement een 3D-lichtontwerp. Vooraf hebben wij alle details al uitgewerkt zo heeft u voorafgaande aan het event inzicht in uitvoering van de lichtshow. Via de voorbeelden op deze pagina van lichtplannen en lichtshows krijgt je een goede impressie van ons werk.

van

ONTWERP

tot

REALISATIE

Voor elke locatie een passend lichtplan & 3D ontwerp

De verlichting in tinten van jullie bedrijfslogo?
Of een vlammende lichtshow?
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lichtplan in 3D ontwerp

Zelf een lichtshow maken?

Wil je zelf de verlichting op uw feest verzorgen, dan kan dit natuurlijk ook bij ons. Al onze verlichting is te vinden in onze verhuurwebshop.

Wij helpen jou graag met het maken van het ideale lichtplan voor jullie feest of locatie.

3D-ontwerp van uw lichtshow

zodat je kunt zien hoe uw evenement in de spotlights komt te staan!

Samen jouw feest of evenement in de spotlights zetten?

Heb jij een lichtplan nodig voor een evenement of voorstelling? Maar wil je ook vooraf weten hoe dat er uit komt te zien? CelebrationEvents is specialist in het maken van een lichtplan, het 3D-ontwerp, en de installatie en uitvoering van de lichtshow.

Gilbert

Gilbert Derogee
Eigenaar
T. 06-51347487