• 3D ontwerp

    Wij geven vooraf een impressie van het evenement

Lichtshow & 3D ontwerp

Bij elk evenement hoort de juiste verlichting. Op een evenement heb je niets aan discolampen van de feestwinkel. Nee; bij een prachtig event hoort een fantastische lichtontwerp.

CelebrationEvents kan je daarbij helpen. Van 3D-ontwerp en lichtplan, tot montage en uitvoer van de lichtshow. Via de voorbeelden op deze pagina van lichtplannen en lichtshows krijgt je een goede impressie van ons werk.

van

ONTWERP

tot

REALISATIE

Voor elke evenement
een passend lichtontwerp

Wij maken voorafgaand aan het evenement een 3D-lichtontwerp. Vooraf hebben wij alle details al uitgewerkt zo krijg jij voorafgaande aan het event inzicht in uitvoering van de lichtshow.

Vooraf al weten hoe het lichtplan er uit gaat zien!

Wij helpen jou graag met het maken van het ideale lichtplan voor jullie feest of locatie.  Zodat je kunt zien hoe jouw feest of evenement in de spotlights komt te staan!

Wil je zelf de verlichting op jullie feest verzorgen, dan kan dit natuurlijk ook bij ons. Al onze verlichting is te vinden in onze verhuurwebshop.

  • 3D ontwerp

    Wij geven vooraf een impressie van het evenement

Jouw feest of evenement
in de spotlights zetten?

De verlichting in tinten van jullie bedrijfslogo? Of een vlammende lichtshow? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb jij een lichtplan nodig voor een evenement of voorstelling? Maar wil je ook vooraf weten hoe dat er uit komt te zien?

CelebrationEvents is specialist in het maken van een lichtplan, het 3D-ontwerp, en de installatie en uitvoering van de lichtshow.