Professionele beamer huren voor haarscherpe projecties.

Beamer huren voor je volgende presentatie of evenement? Zoek niet verder! Wij bieden professionele data projectors aan tegen betaalbare tarieven. Onze beamers zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp en helder beeld.

Onze digitale projectors zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes en kunnen gemakkelijk worden opgezet en gebruikt. Bovendien hebben we ook professioneel personeel dat je kan helpen bij het instellen van de beamer op de dag van je evenement.

Wij begrijpen dat het huren van een beamer een belangrijke investering is voor je presentatie of evenement. Daarom bieden we ook flexibele huurtarieven aan, zodat je de beamer kunt huren voor de tijd die je nodig hebt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van een beamer. Wij helpen je graag om je volgende presentatie of evenement tot een groot succes te maken!

Beamer huren. Projector huren. verhuur data-projector.

Betaalbare beamer huren voor elk budget

Wil je een beamer huren, voor een presentatie of om gewoon samen een wedstrijd op groot scherm te kijken, of tijdens jullie feest foto’s vertonen? De beamer zal ervoor zorgen ervoor dat iedereen zelfs op de achterste rijen de presentatie kan volgen.

Wilt je een beamer huren en daar een lage prijs prijs voor betalen? Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op scherp tarief.  Desgewenst kunnen wij de beamer bezorgen zodat je kunt rekenen op een goede weergave van de presentatie.

Verhuur projectieschermen

Een beamer met projectiescherm bieden verschillende mogelijkheden. Met een beamer kunt je een presentatie of foto’s weergeven of een eigen film vertonen. Dankzij het grote scherm kan je iedereen in de ruimte hierbij betrekken.

Wat voor beamer heb ik nodig?

Het soort beamer dat je wilt huren hangt af van je specifieke behoeften en wensen. Hier zijn enkele factoren om rekening mee te houden bij het maken van je keuze:

 • Beeldkwaliteit: Kijk naar de resolutie van de beamer en de helderheid van het beeld.
 • Gebruiksgemak: Kijk naar hoe gemakkelijk de beamer te installeren en te gebruiken is.
 • Grootte van de ruimte: Overweeg de grootte van de ruimte waar je de beamer wilt gebruiken en kies een beamer met voldoende vermogen om het beeld op de gewenste grootte te projecteren.
 • Aansluitmogelijkheden: Zorg ervoor dat de beamer de aansluitmogelijkheden heeft die je nodig hebt, zoals HDMI of VGA-ingangen.
 • Portabiliteit: Als je de beamer vaak op verschillende locaties wilt gebruiken, is het handig om een beamer te kiezen die gemakkelijk te vervoeren is.
 • Prijs: Bepaal je budget en zoek naar beamers die aan je specifieke behoeften voldoen binnen dat budget.
 • TIP:

  Een beamer biedt de mogelijkheid om beelden op een groot scherm te projecteren, echter is een goede verduistering van de ruimte noodzakelijk voor een optimale beeldkwaliteit. Als de verduistering van de ruimte een probleem vormt, is een LED scherm misschien een beter alternatief. LED schermen kunnen ook worden ingezet bij daglicht en bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Bekijk ons aanbod op LED SCHERM HUREN voor meer informatie.”

Verhuur beeldschermen

Als je liever een beeldscherm wilt huren in plaats van een beamer, dan hebben we ook een ruime selectie van hoogwaardige beeldschermen beschikbaar.

 • 25 gouden Tips voor het organiseren van een Seminars, Congres en Presentaties

  Maak een indrukwekkende presentatie met een beamer van Supergaaf. Onze beamers zorgen voor heldere beelden, zodat iedereen de presentatie kan volgen, zelfs vanaf de achterste rijen. Daarnaast kunnen wij ook extra beeldschermen plaatsen waar nodig, zoals naast het podium of verder achter in de zaal, voor een optimale zichtbaarheid voor uw publiek.

  25 gouden TIPS

(FAQ) Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de typen beamers?

Er zijn verschillende types beamers op de markt, die elk geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Hier zijn enkele voorbeelden van verschillende types beamers:

 • LCD-beamers: Dit zijn beamers die gebruikmaken van liquid crystal display (LCD) technologie om het beeld weer te geven. Ze zijn geschikt voor het weergeven van tekst en afbeeldingen, en hebben vaak een hoog contrastverhouding en een lange levensduur van de lamp.
 • DLP-beamers: Dit zijn beamers die gebruikmaken van digital light processing (DLP) technologie om het beeld weer te geven. Ze zijn geschikt voor het weergeven van bewegende beelden, zoals film en video, en hebben vaak een hoge refresh rate.
 • LED-beamers: Dit zijn beamers die gebruikmaken van light emitting diode (LED) technologie om het beeld weer te geven. Ze zijn zeer energiezuinig en hebben vaak een lange levensduur van de lamp.
 • Laserbeamers: Dit zijn beamers die gebruikmaken van lasertechnologie om het beeld weer te geven. Ze zijn zeer energiezuinig en hebben vaak een hoge helderheid en een lange levensduur van de lamp.

Je kunt ook een ander type beamer huren, zoals bijvoorbeeld een 3LCD-beamers en SXRD-beamers, die gebruikmaken van andere technologieën om het beeld weer te geven. Welk type beamer het beste bij je past, hangt af van je specifieke behoeften en eisen.

Wat betekend ANSI (lumen)?

ANSI lumen is een eenheid van lichtsterkte die wordt gebruikt om de helderheid van een beamer of ander lichtbron te meten. Het wordt gemeten in lumen, de internationale eenheid van lichtsterkte. ANSI lumen geeft aan hoeveel licht een beamer of lichtbron produceert, en is een belangrijke factor om in overweging te nemen wanneer je een beamer gaat kopen of huren.

ANSI lumen wordt vaak gebruikt om de helderheid van beamers te vergelijken. Hoe hoger het ANSI lumen-aantal, des te helderder de beamer zal zijn. Dit is vooral belangrijk als je de beamer gaat gebruiken in ruimtes met veel omgevingslicht, of als je wilt dat het beeld goed zichtbaar is voor een groot publiek.

Houd er wel rekening mee dat ANSI lumen niet de enige factor is om in overweging te nemen bij het kiezen van een beamer. Andere belangrijke factoren zijn onder andere de resolutie van het beeld, het contrastverhouding en de levensduur van de lamp.

Wat als er iets misgaat met de beamer tijdens mijn huurperiode?

In het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat met de beamer tijdens je huurperiode, dan helpen we je graag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Als het probleem niet opgelost kan worden, dan zullen we ons uiterste best doen om een vervangende beamer te regelen, zodat je presentatie of evenement niet in gevaar komt.

Kan ik een beamer huren voor thuisgebruik?

Ja, wij bieden ook beamers aan voor thuisgebruik. Als je een beamer wilt huren voor een filmavond met vrienden of voor het weergeven van sportwedstrijden, dan hebben we ook beamers beschikbaar die geschikt zijn voor kleinere ruimtes.

Zijn er bijkomende kosten verbonden aan het huren van een beamer?

Er zijn geen verborgen kosten verbonden aan het huren van een beamer bij Supergaaf. Wel is het mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van bepaalde accessoires of voor professionele installatie- en opbouwdiensten. Als je hiervoor interesse hebt, laat het ons dan weten zodat we je een offerte kunnen sturen.

Wat is een short throw beamer?

Een short throw beamer is een beamer die is ontworpen om vanaf korte afstand een groot beeld weer te geven. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een beamer wilt huren voor in een kleine ruimte of als je wilt voorkomen dat schaduwen worden geworpen op het scherm door mensen of objecten die voor de beamer staan.

Short throw beamers hebben vaak een korte throw ratio, wat betekent dat ze minder ver van het scherm af hoeven te staan om een groot beeld te kunnen weergeven. Dit kan ook handig zijn als je de beamer wilt gebruiken in ruimtes met weinig ruimte achter het scherm.

Wat is een long throw beamer?

Een long throw beamer is een beamer die is ontworpen om vanaf een lange afstand een groot beeld weer te geven. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een beamer wilt huren voor in een grote zaal of als je wilt voorkomen dat de beamer in de weg staat van het publiek.

Een professionele beamer huren voor jouw evenement?

Bij Supergaaf kun je beamers huren tegen betaalbare tarieven. Onze multimedia projectors zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een scherp en helder beeld.

Of je nu een data projector nodig hebt voor een zakelijke presentatie of een video projector voor een filmavond met vrienden, wij hebben een LCD projector die aan al je wensen voldoet. Onze projectors zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en ons professionele personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het instellen van de beamer op de dag van je evenement.

Bovendien bieden wij flexibele huurtarieven, zodat je de beamer kunt huren voor precies de tijd die je nodig hebt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van een beamer bij Supergaaf. Wij helpen je graag om je volgende presentatie of evenement tot een supergaaf succes te maken!

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.

Dringende vraag?
Bel ons direct!
0251-224087