Evenement organiseren?

Bij het organiseren van een presentatie of grootschalig evenement, heb je al snel audiovisuele techniek nodig. denk aan; de verlichting, een geluidsinstallatie of een beeldscherm.

Wij hebben de nodige ervaring in het realiseren en organiseren van evenementen. Wij leveren de audiovisuele techniek voor een geslaagd evenement. Opgebouwd en bediend door vaklui met ervaring.

Jij geeft jouw ideeën aan,
wij realiseren het.

Van schets tot volledige uitvoering.

Een greep uit onze mogelijkheden en opdrachten

Presentatie organiseren

Presentatie

Wij kunnen je helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om jouw presentatie te ondersteunen. Wij verhuren alle denkbare apparatuur die je nodig kunt hebben tijdens een presentatie.

Uitlichten beursstand Dutch-id

Beurstand

Op een beursstand staat het product centraal. Dat kan door middel van een goed uitgelichte stand, grote LED-schermen, of door een audiovisuele presentatie.

Sport evenementen

Sport evenementen

AV-Techniek tijdens sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Geluid- licht- en beeldtechniek langs sportvelden en op het podium.

Modeshow

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat jij een professioneel ogende modeshow kunt organiseren.

Kick-off

Breng verandering in gang! Start een nieuwe periode met een inspirerende kick-off. Wij verzorgen alle audiovisuele techniek voor de sprekers, workshops, diner en feestavond.

Festival organiseren

Festival

Band’s en dj’s hebben voor hun optredens specifieke eisen t.a.v. de apparatuur. Dit is vaak vastgelegd in een technical-rider. Niets om je zorgen over te maken! Wij stemmen alle wensen en eisen op elkaar af.

Orange the world - Uitlichten gemeentehuis in Buren

Opening

De opening van het nieuwe pand moet natuurlijk een feest worden! Wij zorgen voor de uitlichting van de gevel, het geluid voor de sprekers en natuurlijk de rode knop voor het afschieten van de confetti.

Online Event organiseren

Online Events

Online event organiseren? Vanuit onze studio of op locatie? Vertel het ons. Met een goede kwaliteit van de livestream zorg je meteen voor de helft van het succes.

Sanoma Hoofddorp Kerstfeest

Bedrijfsfeesten

Feestverlichting, verlichte dansvloer en een podium met de appratuur voor de DJ of band. En indien nodig de geluidstechniek en beeldschermen voor het officiële gedeelte.

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart

Een waardig afscheid ondersteund door een goede geluidsinstallatie voor de sprekers en de muziek, in de kerk of op de begraafplaats. Grote beeldschermen voor het vertonen van foto’s en video’s tijdens de uitvaartdienst. Aangevuld met een livestream op internet voor hen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor jullie evenement?

Van de complete verzorging van de geluid- en beeldtechniek tot het uitlichten van de evenement-locatie en de opbouw van het podium.

Van aanvraag, tot afronding. Supergaaf helpt graag jullie evenement organiseren.