Jij geeft jouw ideeën aan ons door,
wij realiseren ze voor jou.

Van schets tot voltooiing, onze experts helpen jou om jouw ideeën tot leven te brengen.

Een evenement organiseren is onze specialiteit, en een greep uit onze diverse diensten omvat de volledige verzorging van geluid- en beeldtechniek, de verlichting van evenementlocaties, de opbouw van podia, en nog veel meer. Laat ons weten welke visie je hebt, en wij zorgen ervoor dat het voor jou gerealiseerd wordt.

Presentatie organiseren

Presentatie

Laat Supergaaf jou helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om jouw presentatie een succes te maken. Wij verhuren alle denkbare apparatuur die je nodig hebt tijdens een presentatie, van professionele geluidsapparatuur tot beeldschermen en verlichting.

Uitlichten beursstand Dutch-id

Beurstand

Een beursstand is een uitstekende plek om jouw producten of diensten in de spotlight te zetten. Dit kan door middel van een aantrekkelijke standontwerp, indrukwekkende LED-schermen of een professionele audiovisuele presentatie.

Sport evenementen

Sport evenementen

Bij sportevenementen is de audiovisuele techniek van groot belang, zowel binnen als buiten. Van geluid, licht en beeldtechniek langs sportvelden tot op het podium, Supergaaf levert professionele oplossingen voor  sportwedstrijden.

Modeshow

Met een catwalk en een zorgvuldig uitgedacht lichtplan kun jij een professionele modeshow organiseren. Supergaaf kan jou helpen met het creëren van een indrukwekkende show door middel van professionele verlichting en beeldtechniek.

Kick-off

Geef jouw organisatie een impuls! Begin een nieuwe periode met een inspirerende kick-off. Supergaaf verzorgt de audiovisuele techniek voor alle onderdelen van jouw kick-off, van sprekers tot workshops, diner en feestavond.

Orange the world - Uitlichten gemeentehuis in Buren

Opening

De opening van een nieuw pand moet natuurlijk een groot feest zijn! Supergaaf zorgt voor de verlichting van de gevel, het geluid voor de sprekers en de techniek voor het afschieten van de confetti.

Sanoma Hoofddorp Kerstfeest

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn de gelegenheid om te vieren en te ontspannen. Wij helpen met het creëren van een mooie festiviteit.. Van feestverlichting en verlichte dansvloeren tot een podium en de apparatuur vo0r de artiest.

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart

Wij helpen jou met het creëren van een passende en professionele uitvaartdienst. Van een geluidsinstallatie voor de sprekers en muziek tot grote beeldschermen voor het vertonen van foto’s en video’s tijdens de dienst.

Festival organiseren

Festival

Bands en DJ’s hebben vaak specifieke eisen voor de apparatuur tijdens hun optredens, vaak vastgelegd in een technical-rider. Laat Supergaaf zorgen dat alle wensen en eisen op elkaar afgestemd worden.

Online Event organiseren

Online Events

Of het nu gaat om een livestream vanuit onze studio of op locatie, wij helpen jou graag bij het organiseren van jouw online event. Een goede kwaliteit van de livestream is van groot belang voor het succes van jouw evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor jullie evenement?

Het organiseren van een presentatie of een groot evenement vereist vaak professionele audiovisuele techniek zoals verlichting, geluid en beeldschermen. Bij Supergaaf hebben wij de nodige ervaring in het realiseren en organiseren van evenementen.

Evenementen organiseren is onze specialiteit, en wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele audiovisuele techniek voor evenementen van elke grootte en soort. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw evenement een technisch succes wordt. Van het volledig verzorgen van geluid- en beeldtechniek tot het verlichten van de evenement-locatie en het opbouwen van het podium.

Van aanvraag tot afronding,

Onze experts staan klaar om jullie te ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement. Laat ons jullie helpen om een technisch perfect evenement te realiseren. Contacteer ons voor meer informatie.”

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om het organiseren van een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.