Evenement organiseren?

Bij het organiseren van een presentatie of grootschalig evenement, heb je al snel audiovisuele techniek nodig. denk aan; een draadloze microfoon, de verlichting of een beamer of een tv-scherm.

CelebrationEvents heeft de nodig ervaring in het realiseren en organiseren van evenementen. Wij leveren de Audiovisuele techniek voor een geslaagd evenement. Opgebouwd en bediend door vaklui met ervaring.

Jij geeft jouw ideeën aan,
wij realiseren het.

Van schets tot volledige uitvoering.

Presentatie organiseren met av-techniek

Presentatie

Wij kunnen je helpen met zowel de beeld als geluidstechniek om jouw presentatie te ondersteunen.

Beursstand Kruitvat

Beurstand

Op een beursstand staat het product centraal. Dat kan door middel van grote LED-schermen, of door een audiovisuele presentatie.

AV-techniek ABN Golf Clinnic

Sport wedstrijden

AV-Techniek tijdens sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Geluid- licht- en beeldtechniek langs sportvelden of op het podium.

Livestreaming van uitvaart

Uitvaart

Een waardig afscheid ondersteund door een goede geluidsinstallatie en grote beeldschermen, in de kerk of op de begraafplaats .

Modeshow organiseren

Modeshow

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat jij een professioneel ogende modeshow kunt organiseren.

Geluidsverhuur feesttent

Tentfeesten

Het geluid voor een DJ of band dient goed in orde te zijn, en voldoet daarnaast ook nog eens aan de wensen van de band of DJ.

Geluidsinstallatie carnaval

Carnaval

Wees er op tijd bij , tijdens de carnaval voorzien wij graag jullie praalwagen van een krachtige geluidsinstallatie.

Geluidsinstallatie huren koningsdag

Koningsdag

Tijdens koningsdag voorzien wij in verschillende steden en dorpen podia of feesttenten van een geluidsinstallatie een DJ en verlichting.

Strandfeest

Geluid in de open lucht vraagt om een andere benadering dan op een afgesloten locatie, we kunnen je daar uitstekend mee helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor jullie evenement?

Van de complete verzorging van de geluid- en beeldtechniek tot het uitlichten van de evenementlocatie en de opbouw van het podium.

Van aanvraag, tot afronding. CelebrationEvents helpt graag jullie evenement organiseren.

Vrijblijvend advies nodig?


Vraag het aan Gilbert
0251-224087