Online event studio.

Onze online event studio biedt flexibele oplossingen voor het uitzenden en opnemen van professionele digitale communicatie. Wij regelen alles van techniek, begeleiding en setting, zodat jij je kunt richten op jouw inhoud. Onze technische crew bedient de camera’s, regisseert en zorgt voor een perfecte belichting en geluid, zodat jij een professionele uitzending kunt doen.

Licht uit, spots aan! Na de oefenronde gaan we live.

Onze technische crew bedient de 4K-camera’s, voert de regie en zorgt er met de microfoons en belichting voor dat je een professionele stream uitzendt. Bovendien kunnen we de studio helemaal aan jouw wensen aanpassen, en tijdens de uitzending jouw huisstijl doorvoeren.

Uiteraard zorgen we voor een opname van de presentatie, het gesprek of andere online event. Jij kunt de stream later delen via social media, op het intranet en op iedere andere manier die je wenst.

Studio in de setting die je zoekt

Je kunt de online event studio huren in de indeling die je wilt. Wij passen de inrichting moeiteloos voor je aan, bijvoorbeeld met een presentatiedesk, luxe fauteuils of een complete talkshow-tafel.

 • Presentatie
  Geef een professionele presentatie van achter een presentatiedesk.
 • Vraaggesprek
  Organiseer een vraaggesprek, heel ontspannen op de bank.
Studio setting met feateuils
 • College Tour
  Nodig één of meerdere gasten uit op de luxe fauteuils in onze studio.
Online event studio - ALV online
 • Vergaderen
  Vergader met één of meerdere anderen of online deelnemers.
Livestream studio Amsterdam
 • Panelgesprek
  Nodig één of meerdere gasten aan tafel uit voor een panelgesprek.
 • Entertainment
  Voeg ontspanning toe aan je online event met een live artiest of DJ.

Handig: de online event checklist

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij een online event? Wij begrijpen dat er veel op je afkomt. Daarom hebben we een checklist voor je opgesteld. Loop de verschillende onderdelen alvast door. Of ga na wat je eventueel over het hoofd hebt gezien, om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Huur een professionele studio

Huur onze professionele online event studio voor jouw stream. Met de 4K-camera’s leggen we alles haarscherp vast, terwijl onze microfoons van studiokwaliteit zelfs de kleinste speld kunnen horen vallen. Wij houden de belichting in de gaten, en hebben de studio alvast voor je ingericht als jullie de eerste kop koffie komen drinken.

Jij hoeft alleen de presentatie en het logo aan te leveren.

 • Technisch compleet: alles is aanwezig
  Onze camera’s nemen op in 4K-resolutie. We hebben meerdere camera’s beschikbaar, om jouw online event in de studio vanuit iedere gewenste hoek vast te leggen. Bovendien is er regie beschikbaar, bijvoorbeeld om te schakelen tussen jou, de presentatie of de andere gasten aan tafel. Wij zorgen ervoor dat het technisch werkt, zodat jij een succesvolle stream organiseert.
 • Begeleiding door technische crew
  Onze technische crew bedient de camera’s, verzorgt de regie en houdt de belichting in de gaten. Bovendien stellen we de microfoons goed af en begeleiden we je in de studio. Dus is het de eerste keer of wil je gewoon zeker weten dat iedereen goed begeleid wordt? Daar zorgen we voor.
 • Jarenlange ervaring met online events
  We organiseren al jarenlang webinars en online seminars voor bijvoorbeeld talkshows, presentaties en andere online events. Daarom weten we precies wat erbij komt kijken, wat er mis kan gaan en hoe we dat voorkomen. Zo bieden we jou de beste ervaring, ook als je de eerste keer een online event studio wilt huren.
 • Je hebt geen omkijken naar de camera’s, microfoons, belichting en alles wat er technisch bij komt kijken.

Ervaar de voordelen van een online event studio

Je kunt het online event natuurlijk ook gewoon thuis of op de zaak organiseren. Met een camera of een webcam ben je toch ook in beeld?

Het gaat om meer dan het verhaal dat je vertelt. Met de juiste voorbereiding, professionele techniek en in onze studio stream je zoals de professionals. Vanuit onze online event studio bereik je jouw doelgroep met de boodschap die je wilt overbrengen.

 • Uitvoerig getest
  Ondernemers, zelfstandig professionals en complete teams hebben onze studio gebruikt. Dat betekent dat alles uitvoerig getest is, bijvoorbeeld voor webinars en online seminars. We organiseren allerlei online events, waardoor we in de studio al van alles voorbij hebben zien komen. Zo kunnen we jou garanderen dat het allemaal goed werkt, precies op de manier die je zou verwachten.
 • Perfect belicht
  Wat vaak wordt onderschat is het belang van goede belichting. Het juiste licht maakt van een presentatie een professionele presentatie. Wij hebben de belichting alvast voor je ingesteld en stemmen die specifiek af op het online event. Zo helpen we jou de presentatie zo professioneel mogelijk over te brengen. Of gaan jullie op een ontspannen en natuurlijke wijze met elkaar in gesprek.
 • Geluiddicht, dus zonder afleiding
  Onze studio is helemaal geluiddicht. Dat betekent dat je binnen kunt doen wat je wilt. En belangrijker nog, dat je geen last hebt van geluiden van buitenaf. Jij kunt je in de stille studio veel beter concentreren. Bovendien raken kijkers niet afgeleid door wat er allemaal om de studio heen gebeurt. Onze online event studio is de professionele keuze voor de stream die je wilt uitzenden.
 • Aangename temperatuur
  Ten slotte zorgen we in de studio voor een aangename temperatuur. Dat helpt je bij het welkom heten, voorkomt onnodige zenuwen en garandeert een fijne ontvangst voor eventuele gasten. En is het toch te warm of te koud? Dan passen we dat natuurlijk voor je aan. Zo weet je zeker dat de online event studio aanvoelt als een tweede thuis, voor iedereen die aanwezig is.

Laat je inspireren in de studio.

Alvast even proefdraaien? Dan zetten we jou logo op de beeldschermen en kleuren we de studio in jou huisstijl. Dan heb je gelijk het hele plaatje compleet! We zullen je alle mogelijkheden demonstreren en je voorbeelden tonen hoe andere gebruikmaakten van de studio.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je de online event studio huren? We nodigen je graag een keer uit om de camera’s, microfoons, belichting en de diverse mogelijkheden te laten zien. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om de studio zelf te komen ervaren.

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.