Geluid en beeld bij uitvaartdienst.

De juiste muziek aan de nabestaanden laten horen op het juiste moment? Beelden van de overledene tonen in hoge kwaliteit? Klanten vragen steeds meer om een unieke invulling van de uitvaart. Ook waar het beeld en geluid betreft. Daarom wordt er bij een uitvaart steeds vaker gekozen voor het weergeven van de favoriete muziek van de overledene en het vertonen van foto’s en film materiaal bij het afscheid.

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Een uitvaart is een emotionele  en ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct, en goed geregeld moeten worden. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk of wenselijk om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart plechtigheid, bijvoorbeeld in verschillende ruimtes.

Wij bieden de
volgende diensten aan:

  • Livestreaming van uitvaartdienst.
  • Geluidsopname van de uitvaartdienst.
  • Projectie van foto’s of film op grote TV schermen.
  • Beeldopnames voor een herinneringsvideo van de uitvaart
  • Mobiele draadloze muziekinstallatie langs de route en bij het graf.
  • Geluidsversterking voor de sprekers en musici tijdens de rouwceremonie.
  • Geluidstechnicus die de juiste muziek en beelden op het juiste moment in start.
  • Vooraf synchroniseren van beeld en muziek voor het foutloos afspelen tijdens de afscheidsceremonie.

Bij een overlijden zullen we snel schakelen en, in samenspraak, de audiovisuele wensen in kaart brengen. Wij zullen respectvol en zo onopvallend mogelijk helpen een passend afscheid te verzorgen voor uw dierbare tijdens de avondwake & uitvaartdienst.

Betrouwbare techniek
voor belangrijke momenten.

Er is geen andere moment denkbaar waarbij het goed verlopen van de techniek zo belangrijk is. Wij zijn gewend aan het onopvallend maar tot in de uiterste precisie verzorgen van de audiovisuele techniek bij een crematie, begrafenis of herdenkingsdienst.

Livestream van uitvaart in de Naaldkerk
Livestreamen van uitvaart in Vredevorstkerk
Geluidversterking Kerk Uitvaart Monique
Geluid en beeld registratie uitvaart
Geluidsversterking Uitvaart Kralingen

Uitvaart

Dankbare reacties,
zijn voor ons het grootse compliment.

“Alles is fantastisch verlopen.”

“Het stond keurig klaar en alles werkte goed! De aanvulling van de plechtigheid met de powerpoint met foto’s is voor ons allemaal erg waardevol geweest!

Erg bedankt dat alles zo op korte termijn geregeld kon worden!!

Namens de familie enorm bedankt voor de snelle en zorgzame service.”

[yasr_overall_rating]

“Bedankt!”

“Celebrationevents heeft de uitvaart van mijn man bij de Sunseabar in Wijk aan zee prachtig vastgelegd en fantastisch geluid en beeld verzorgd!

De personal touch in de fotocollage, de muziek, alles was fantastisch! Mede dankzij Gilbert en zijn team hebben wij mijn man t afscheid kunnen geven dat hij verdiende! 

Perfect! Bedankt daarvoor!”

[yasr_overall_rating]

Livestreaming van herdenkingsdienst

Kan niet iedereen aanwezig zijn tijdens de uitvaart? Dan is een livestream van de uitvaart de oplossing! Iedereen met toegang tot internet kan op een afgeschermde webpagina meekijken (en terugkijken) naar de afscheidsceremonie.

Uitstekend geluid tijdens de uitvaart

Tijdens een uitvaartplechtigheid, worden vaak herinneringen en anekdotes naar voren gehaald. Als de spreker niet wordt verstaan, is dit natuurlijk erg vervelend. Goed geluid is van het grootste belang. Dat laat je niet aan het toeval over. Veelal gebruiken wij ons eigen speaker systeem wat zowel voor spraak als voor muziek uitermate geschikt is. Het gaat niet om volume maar puur om kwaliteit. Een goede verdeling van meerdere kleine speakers zorgen ervoor dat het geluid goed verdeeld wordt over de gehele ruimte.

Mobiele geluidsinstallatie tijdens de begrafenis

Ook voor op het kerkhof hebben wij draadloze, luidsprekers op een accu beschikbaar. Ook beschikken wij over een mobiele geluidsinstallatie met luidspreker op accu, welke bijvoorbeeld kan worden ingezet op de begraafplaats. Deze luidspreker kan desgewenst worden voorzien van een draadloze microfoon, iPod of cd-speler, zodat u ook bij het graf over een volwaardige mobiele draadloze geluidsinstallatie kunt beschikken.

Technische ondersteuning

U krijgt maar een kans om een dienst te verzorgen voor de overledene die hem of haar een waardig afscheid geeft. De juiste muziek moet op het juiste moment starten en de beelden moeten juist en duidelijk weergegeven worden. Wij komen vooraf met u de muziek doornemen en starten hem op het juiste moment in. Onze technici staan garant voor een prima spraakverstaanbaarheid en uitstekende muziekweergave. Dat is tenslotte ons vak.

Grote uitvaart weergeven op TV schermen

Bij grote belangstelling voor een uitvaart kan een kerkgebouw te klein zijn om alle belangstellenden de dienst te laten volgen. Dan wordt er meestal naar een andere locatie uitgeweken. Hiervoor is extra geluid en eventueel aanpassingen van licht nodig. Wij hebben de expertise en faciliteiten in huis om dit vakkundig en discreet uit te voeren. Wij kunnen dan op deze locatie enkele grote schermen plaatsen. Uiteraard is daar ook een geluidsinstallatie bij aanwezig, zodat de afscheidsdienst ook voor deze bezoekers goed te volgen is.

Beeld en geluid bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

Bij begrafenissen, crematies en herdenkingsdiensten wordt steeds vaker gebruik gemaakt van audiovisuele technieken. Denk hierbij aan het vertonen van momenten uit het leven van de overledene gecombineerd met passende muziek. Ook de weergave van het gesproken woord moet perfect passen en op het juiste geluidsniveau zijn. Naast de uitvoerende techniek tijdens de dienst kunnen wij ook bijdragen aan het vooraf samenstellen van beeld- en geluidsmateriaal.

Beeld- en geluidsopnames van de uitvaart

Indien u gebruik maakt van onze geluidstechniek tijdens de uitvaartdienst kunnen we een geluidsopname maken van de gehele rouwdienst. Mocht u gebruik willen maken van onze videoweergave tijdens de uitvaart, dan maken wij gelijk een beeldopname van de gehele dienst.

Hoe wij helpen bij een uitvaartdienst?

Als geen ander weten wij het beste uit beeld en geluid te halen en de juiste apparatuur te kiezen, afgestemd op uw situatie.  Zekerheid en betrouwbaarheid zijn hierbij kernwaarden voor de AV-systemen die u binnen uw uitvaartcentrum gebruikt.

Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van de geluid, en beeld techniek bij uitvaartplechtigheden en informeren u graag over de mogelijkheden. Onze diensten zijn beschikbaar voor uitvaart verzorgers en rechtstreeks voor nabestaande.

Vrijblijvend advies nodig?


Vraag het aan Gilbert
0251-224087