DJ Booth huren? Bekijk ons aanbod en maak jouw keuze.

Jouw DJ Booth huren bij Supergaaf betekent gemak, betrouwbaarheid en de allerhoogste kwaliteit. Inclusief de nieuwste DJ sets, eventueel bij je bezorgd en aangesloten zodat het feest direct van start kan gaan.

Als jij bij ons een DJ booth huurt heb je alles in huis om een vlammende set neer te zetten. Wij bieden hoogwaardige DJ booths te huur aan met een professionele uitstraling en een aantrekkelijke prijs. De DJ booths die wij verhuren zijn nieuwer dan nieuw, met een strakke set-up en een ideaal platform om een groots feest mee neer te zetten. Je kunt de gehuurde DJ booth bij ons ook uitrusten met een geluids- en lichtinstallatie.

Verhuur van DJ meubels

Onze DJ booths zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens feesten, concerten, festivals en andere evenementen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een professionele uitstraling en bieden een stevige en veilige werkplek voor de DJ. Wij bieden flexibele huurperiodes, zodat je het dj meubel kunt huren voor precies de tijd die je nodig hebt, of het nu gaat om een enkel evenement of een hele tour. Onze professionele technici zorgen voor de installatie en bediening van de booth, zodat de DJ zich kan concentreren op de muziek.

Een DJ set of een complete DJ booth huren voor jouw evenement?

Bij ons kan het allemaal! Een DJ booth huren bij Supergaaf betekent ook een vertrouwde partner in de verhuur van verlichting en verhuur van geluidsinstallaties. Want naast DJ booths hebben we ook andere audiovisuele producten: zelfs een verlichte dansvloer.

Met onze DJ booths zorg je voor een professionele uitstraling voor jouw evenement en zorg je dat de DJ een veilige en comfortabele plek heeft om te presteren. Huur vandaag nog een DJ booth voor jouw volgende evenement en maak het onvergetelijk.”