• Livestream organiseren vanuit onze studio

Livestream organiseren: hoe werkt dat?

Livestream organiseren, maar daar nog geen ervaring mee? Steeds meer bedrijven organiseren hun events tegenwoordig virtueel. Wij bieden je de mogelijkheden voor een online salesmeeting, een businessupdate of een (leden)vergadering. En wil je als band of DJ zorgen voor een livestream voor jouw fans? Ook daar kunnen we je uitstekend bij helpen.

Voor een livestream heb je in ieder geval een geschikte locatie nodig. Onze livestream studio is er speciaal voor ingericht, waardoor je alles bij de hand hebt om de stream tot een succes te maken. We leggen je graag uit hoe dat werkt, zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die je hebt.

Livestream organiseren: Hoe werk dat?

Studio settingen

Wil je een livestream organiseren? Dan is het in ieder geval belangrijk om goed na te denken over de setting. We bieden je daarvoor een aantal flexibele mogelijkheden:

 • Luxe fauteuils
  Een livestream organiseren voor een College Tour of om met een interessante spreker in gesprek te gaan? Onze luxe fauteuils zorgen voor de ideale setting.
 • Tafelgesprek
  Nodig interessante gasten uit, met ervaringen of inzichten die relevant zijn voor de kijkers. Aan tafel is er plek voor iedereen die je mee wilt laten praten.
 • Presentatiedesk
  Breng je belangrijk nieuws of wil je zorgen voor een presentatie waarbij meerdere presentatoren in gesprek gaan? De desk is daar uitstekend voor geschikt.
 • Comfortabele banken
  Op comfortabele banken ontstaat er vanzelf een informele sfeer, als je daar naar op zoek bent voor de livestream die je wilt organiseren.

Dus wil je een livestream organiseren? Je kunt onze livestream studio huren en daar gebruik van maken op de manier die je wilt.

Webinar vanuit onze Livestream studio

Camera’s, beeldschermen, verlichting en meer apparatuur

Je wilt een livestream organiseren die een professionele indruk maakt. Daarvoor hebben we schermen (55 tot 75 inch) beschikbaar, net als alle verlichting en camera’s en bijvoorbeeld een klikker om de presentatie door te klikken. Zo beschik je over alles wat je nodig hebt, waarvoor je één vaste prijs betaalt.

Livestream organiseren: hoe werkt dat?

Wil je een livestream organiseren en ben je benieuwd hoe dat werkt? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn en hoe anderen daar gebruik van maken? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over. En dan ontvang je uiteraard een vrijblijvende offerte op maat, zodat je goed weet wat je kunt verwachten.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.