• AV-techniek voor presentaties

    Een indrukkwekkende presentatie geven? Wij zorgen voor de juiste apparatuur en technici.

Een presentatie organiseren?

Wil jij een presentatie organiseren voor de introductie van een nieuw product of dienst? Of alle collega’s motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren tijdens een kick-off? Wij kunnen helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om de presentatie te kracht bij te zetten.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens een presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden. Een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie.

Organiseren, informeren en presenteren.

Bij een presentatie, seminar of congres is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom.

Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator en apparatuur.

Wij maken presentaties
zichtbaar & verstaanbaar
met audiovisuele techniek

Beeldschermen

Extra grote schermen voor een klein tot middelgrote presentatie, seminar of congres.

Beamers

Met voldoende lichtopbrengst voor de grote van het scherm en de lichtomstandigheden.

Podium

Podia hoog en breed genoeg om de spreker zichtbaar te maken voor iedereen.

Microfoons

Draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers- en katheder microfoons.

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties met voldoende dekking over het publiek in de gehele zaal.

Verlichting

Zet de gehele presentatie, de spreker of een product in het juiste spotlights.

Presentaties
waar wij én zij, trots op terugkijken

25 TIPS
voor presentaties, seminars of congres.

Een productpresentatie moet dus overtuigend, daadkrachtig en doeltreffend zijn.

Bij het inzetten van (audio)visuele hulpmiddelen is het heel belangrijk om goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal aanwezigen bij de presentatie, de vorm van de boodschap en of deze via één of meerdere presentatievormen worden overgebracht.

De mogelijkheden doornemen
voor jullie presentatie?

Bij het organiseren van een presentatie, seminar of congres moet je altijd bedenken wat jullie als bedrijf willen uitstralen. Wij helpen graag met het realiseren van een overtuigende presentatie.

Na afloop van de presentatie realiseren wij graag nog een sfeervolle ambiance voor de deelnemers. Zodat de gasten nog even rustig kunnen napraten.

Wij gaan graag met jullie aan tafel voor een eerste gesprek om de wensen omtrent de presentatie te inventariseren. Vervolgens ontvang jullie een maatwerk concept met een scherpe offerte.

Meer weten? Neem contact op