AV-techniek voor presentaties

Wil jij een presentatie organiseren voor de introductie van een nieuw product of dienst? Of wilt je jouw collega’s motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren? Wij kunnen jouw helpen met zowel de beeld als geluidstechniek om jouw presentatie te ondersteunen.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens jouw presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden. Een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie.

Podium

Met een podium maakt uw u de spreker zichtbaar maakt voor iedereen.

Microfoons

Draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers- en katheder microfoons.

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties met voldoede dekking van het over het gehele publiek

Beamers

Voldoende lichtopbrengst voor de grote van het scherm en de lichtomstandigheden.

Verlichting

Zet uw presentatie, spreker of produkt in het juiste licht

Organiseren, informeren en presenteren

Een productpresentatie moet dus overtuigend, daadkrachtig en doeltreffend zijn. Bij het inzetten van (audio)visuele hulpmiddelen is het heel belangrijk om goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal aanwezigen bij een presentatie, de vorm van de boodschap en of jij deze via één of meerdere presentatievormen wilt overbrengen. Daarbij moet je altijd bedenken wat jullie als bedrijf willen uitstralen.

Na afloop van jouw presentatie realiseren wij graag nog een sfeervolle ambiance voor de deelnemers aan de presentatie. Zodat de gasten nog even rustig kunnen napraten met op de achtergrond de muziek van een dj of muzikant.

Ontvang een vrijblijvend advies voor jouw presentatie

Ik ga graag met jou aan tafel voor een eerste gesprek om de wensen omtrent jouw presentatie te inventariseren. Vervolgens ontvang je een maatwerk concept met een scherpe offerte.