AV-techniek voor presentaties

Wilt u een presentatie organiseren voor de introductie van een nieuw product of dienst? Of wilt u uw personeel motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren? Wij kunnen uw helpen met zowel de beeld als geluidstechniek om uw presentatie te ondersteunen.

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens uw presentatie vlekkeloos werkt, maar wij vinden het net zo belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar uw presentatie begeleiden. Een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie.

Podium

Met een podium maakt uw u de spreker zichtbaar maakt voor iedereen.

Microfoons

Draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers- en katheder microfoons.

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties met voldoede dekking van het over het gehele publiek

Beamers

Voldoende lichtopbrengst voor de grote van het scherm en de lichtomstandigheden.

Verlichting

Zet uw presentatie, spreker of produkt in het juiste licht

Ontvang een vrijblijvend advies voor uw presentatie

Ik ga graag met u aan tafel voor een eerste gesprek om de wensen omtrent uw presentatie te inventariseren. Vervolgens ontvangt u een maatwerk concept met een scherpe offerte.

Organiseren, informeren en presenteren

Een productpresentatie moet dus overtuigend, daadkrachtig en doeltreffend zijn. Bij het inzetten van (audio)visuele hulpmiddelen is het heel belangrijk om goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal aanwezigen bij een presentatie, de vorm van de boodschap en of u deze via één of meerdere presentatievormen wilt overbrengen. Daarbij moet u altijd bedenken wat u als bedrijf wilt uitstralen.

Na afloop van uw presentatie realiseren wij graag nog een sfeervolle ambiance voor de deelnemers aan de presentatie. Zodat uw gasten nog even rustig kunnen napraten met op de achtergrond de muziek van een dj of muzikant.