Audiovisuele techniek voor presentaties

Op je zakelijke event wil je natuurlijk feilloos beeld en geluid? Rondzingende microfoons? Stotterende beeldschermen? Je moet er toch niet aan denken! Wij zijn van begin tot eind aanwezig bij je event en zorgen ervoor dat alles werkt zoals het moet werken!

Vlekkeloos beeld en geluid bij je presentatie

Bij het organiseren van een presentatie, seminar of congres moet je altijd bedenken wat jullie als bedrijf willen uitstralen. Wij helpen graag met het realiseren van een overtuigende presentatie. Van een eenvoudige voordracht op kantoor tot een grote bijeenkomst in een plenaire zaal. Wij leveren en bedienen alle beeld- en geluidsapparatuur en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt.

Wil jij een presentatie organiseren? Voor bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product of dienst? Of alle collega’s motiveren en bijvoorbeeld de resultaten van jullie bedrijf presenteren?

Bij een presentatie, seminar of congres is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom. Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator en apparatuur.

Onze tools voor jullie presentatie

Beamers

Met voldoende lichtopbrengst voor de grote van het scherm en de lichtomstandigheden.

Beeldschermen

Extra grote schermen voor een klein tot middelgrote presentatie, seminar of congres.

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties met voldoende dekking over het publiek in de gehele zaal.

Verlichting

Zet de gehele presentatie, de spreker of een product in het juiste spotlights.

Microfoons

Draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers- en katheder microfoons.

Podium

Podia hoog en breed genoeg om de spreker zichtbaar te maken voor iedereen.

KLANTEN & CASES

25 TIPS voor het organiseren van een presentatie, seminars of congres.

Een presentatie moet overtuigend, daadkrachtig en doeltreffend zijn. Bij het inzetten van (audio)visuele hulpmiddelen is het heel belangrijk om goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal aanwezigen bij de presentatie en de vorm van de boodschap.

Wij kunnen helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om de presentatie te kracht bij te zetten.

Hoe gaan we te werk?

Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat de techniek tijdens een presentatie feilloos werkt en dat we alles vooraf getest hebben. Daarom is een dry-run of generale repetitie is een vast onderdeel van een presentatie. Maar wij vinden het ook belangrijk dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden.

Heb je nog vragen over het organiseren van een presentatie?

Wellicht heb je vragen over de techniek die nodig is voor jullie presentatie. Wij gaan graag met jullie aan tafel voor een eerste gesprek om de wensen omtrent de presentatie te inventariseren. Vervolgens ontvang je een maatwerk concept met een scherpe offerte.