Presenteren met uitstekend beeld en geluid

Of het nu een meeting in kantoor is, of een groot congres, een nieuwe productlancering of een bedrijfspresentatie, onze audiovisuele techniek helpt jou om de boodschap kracht bij te zetten en het publiek te overtuigen.

Onze expertise en ervaring staan garant voor een succesvolle presentatie die bij blijft bij jouw publiek. Laat ons jouw zakelijke evenement naar een hoger niveau tillen met onze professionele audiovisuele techniek voor presentaties.

Beamers

voor heldere weergave op elk schermformaat, ongeacht de omgeving.

Beeldschermen

van groot tot extra groot, afgestemd op jouw specifieke presentatie.

Verlichting

accentueer jouw presentatie, spreker of product met precieze verlichting.

Microfoons

onze draadloze oplossingen zorgen voor heldere geluidsopname met handheld, headset, reverse en katheder microfoons.

Podium

hoog en breed, voor maximale zichtbaarheid van de spreker.

KLANTEN & CASES

Bekijk onze geslaagde cases en ervaar hoe wij technologie en presentatie samenbrengen voor een maximale impact.

Onze klanten staan bij ons centraal en wij zijn er trots op hen te helpen hun boodschap op een overtuigende manier over te brengen. Of het nu gaat om een productlancering, het delen van bedrijfsresultaten of een andere gelegenheid, onze focus ligt altijd op de communicatie en niet op de techniek.

Maximaliseer de impact van je presentatie met onze 25 gouden tips

Maak je presentaties onvergetelijk door ze te voorzien van de juiste audio-visuele hulpmiddelen. Bij ons leer je hoe je rekening moet houden met de grootte van de ruimte, het aantal aanwezigen en de vorm van de boodschap. Laat ons je helpen de impact van je presentatie te versterken door middel van effectieve beeld- en geluidstechniek.

Aanpak voor soepel verloop

Bij het organiseren van een presentatie is het belangrijk om te zorgen dat alles technisch in orde is. Wij garanderen dit door een grondige voorbereiding, waarbij we een dry-run uitvoeren en onze technici discreet de presentatie begeleiden. Kabels blijven onzichtbaar en de techniek werkt feilloos.

Onze klantengerichte aanpak

Heb je vragen over het creëren van een overtuigende presentatie? Neem dan contact met ons op. Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw specifieke wensen en stellen we een op maat gemaakt concept en scherp geprijsde offerte op.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.