Audiovisuele techniek voor presentaties

Op je zakelijke event wil je natuurlijk feilloos beeld en geluid. Rondzingende microfoons? Stotterende beeldschermen? Je moet er toch niet aan denken! Wij zijn van begin tot eind aanwezig bij je event en zorgen ervoor dat alles werkt zoals het moet werken!

Ben je van plan om een presentatie te organiseren, zoals de lancering van een nieuw product of dienst of het delen van de resultaten van jouw bedrijf? Wij kunnen je daarbij helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vlekkeloos beeld en geluid bij je presentatie

Bij het organiseren van een presentatie, seminar of congres is het belangrijk om te overwegen welke boodschap je wilt overbrengen. Wij kunnen je helpen bij het creëren van een overtuigende presentatie. Van een eenvoudige meeting in kantoor tot een grootse bijeenkomst in een plenaire zaal, wij verzorgen en bedienen alle beeld- en geluidsapparatuur en garanderen een vlekkeloze weergave.

Beamers

Met voldoende lichtopbrengst voor de grote van het scherm en de lichtomstandigheden.

Beeldschermen

Extra grote schermen voor een klein tot middelgrote presentatie, seminar of congres.

Geluidinstallaties

Geluidsinstallaties met voldoende dekking over het publiek in de gehele zaal.

Verlichting

Zet de gehele presentatie, de spreker of een product in het juiste spotlights.

Microfoons

Draadloze oplossingen met handheld- headset-, revers- en katheder microfoons.

Podium

Podia hoog en breed genoeg om de spreker zichtbaar te maken voor iedereen.

KLANTEN & CASES

Bij een presentatie, seminar of congres is de boodschap het allerbelangrijkste en daarom stellen wij deze centraal. De techniek staat in dienst van de spreker en niet andersom. Het gaat niet zozeer om technische hoogstandjes, het overbrengen van de boodschap staat of valt met de juiste presentator en apparatuur. Bekijk de presentaties die we samen met onze klanten hebben georganiseerd.

25 TIPS voor het organiseren van een presentatie, seminars of congres.

Een presentatie moet overtuigend, daadkrachtig en doeltreffend zijn. Bij het inzetten van (audio)visuele hulpmiddelen is het heel belangrijk om goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal aanwezigen bij de presentatie en de vorm van de boodschap.

Wij kunnen helpen met zowel de beeld- als geluidstechniek om de presentatie te kracht bij te zetten.

Hoe gaan we te werk?

Wij zorgen ervoor dat de techniek tijdens de presentatie perfect functioneert door een dry-run of generale repetitie uit te voeren. Bovendien zorgen we ervoor dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat onze technici onzichtbaar de presentatie begeleiden.

Heb je vragen over het organiseren van een presentatie?

Neem dan contact met ons op voor een eerste gesprek om jouw wensen te inventariseren en een maatwerk concept met een scherpe offerte te ontvangen.

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.