Verhuur DJ Apparatuur

DJ apparatuur huren.

Je kunt online DJ apparatuur huren om te beatmixen, geweldige muziek te draaien en er een complete show van te maken. Dus zoek je naar losse DJ gear of juist naar de volledige DJ-sets die er beschikbaar zijn? Wij verhuren waar jij naar op zoek bent.

DJ sets.

DJ controllers.

DJ meubels.

CD- en Mediaplayers.

DJ mixers.

Platenspelers.

Disco sets.

Complete DJ-set huren

Je wilt als beginnende DJ én met jaren ervaring natuurlijk met de beste gear werken. Daarom verhuren we complete DJ-sets zoals de DJC2000, de Nexus en de NXS2. Het is professionele gear waarmee je in ieder geval zeker weet dat het daar niet aan zal leren. Dus ben jij gevraagd voor een feestje of zoek je naar een upgrade van jouw systeem? Oefen daarmee door te huren en ervaar zelf hoe je hiermee de juiste keuze maakt.

Controller, platenspeler en meer

Uiteraard kun je ook losse DJ apparatuur huren. Dus zoek je naar een controller? Met de Pioneer XDJ-RX, de RX2 of de XZ maak je een uitstekende keuze. Wij berekenen scherpe tarieven, die je natuurlijk kunt doorberekenen in de prijs die je vraagt voor jouw optreden.

Bovendien kun je er een platenspeler en bijvoorbeeld een discoset bij huren. Dus zoek je naar de complete dj-gear om een DJ uit te nodigen of ben je zelf op zoek naar spullen om mee te nemen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

DJ apparatuur huren

Je kunt online DJ apparatuur huren. Wij zorgen ervoor dat jij kunt werken met de beste materialen. De apparatuur is betrouwbaar, werkt heel gebruiksvriendelijk en legt daarmee de basis voor een geslaagd feest.

Dus heb je een DJ gevraagd en moet je daarvoor apparatuur klaarzetten? Of ben je zelf op zoek naar spullen om mee te kunnen draaien tijdens een feestje? Je kunt de apparatuur huren waar je naar zoekt.

Heb je vragen over DJ apparatuur huren? Bel gerust of gebruik ons online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.