LED Wall huren: Jouw boodschap in het grootste formaat.

Als je op zoek bent naar een opvallende en moderne manier om jouw digitale inhoud te presenteren op een evenement, overweeg dan om een led-wall te huren. Led-wanden zijn een van de meest populaire keuzes voor evenementenorganisatoren en exposanten omdat ze een scherp beeld bieden, flexibel zijn in grootte en ontwerp, en een goede prijs-prestatieverhouding hebben.

Verhuur LED Video Wall - Groot LED Scherm huren

Bij ons kunt je een breed scala aan led-wanden huren, variërend van kleinere schermen op bijvoorbeeld een beursstand tot grotere schermen voor grotere evenementen. Onze led-wanden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit led-technologie van bekende merkfabrikanten en zijn beschikbaar in verschillende pixelpitches en afmetingen.

Onze service omvat niet alleen de levering van de led-wanden, maar ook hun installatie en demontage, evenals on-site technische ondersteuning. Ons team van technici helpt je graag bij het kiezen van de juiste led-wand voor jouw evenement locatie en biedt advies over de keuze van het LED scherm.

Of het nu gaat om concerten, openbare uitzendingen, grotere beurzen of sportevenementen, met een led-wand van ons kun je een mooie ervaring bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van een led-wand voor jouw volgende evenement.

Waarom een LED wand huren?

Onze moderne LED-wall biedt geweldig kijkplezier tegen een aantrekkelijk prijs-prestatieverhouding. Door de juiste LED-modules te kiezen die je bij ons kunt huren, overtuigt je niet alleen kijkers met een groot beeld, maar creëert jij ook jouw eigen individuele sfeer, waardoor jij je onderscheidt van andere evenementenorganisatoren en exposanten.

LED-wandtechnologie in het algemeen is een van de trend zettende media voor beurzen, bedrijfsevenementen en evenementen van alle soorten. De LED-technologie wordt niet alleen gekenmerkt door sterkte punten zoals flexibiliteit, helderheid en betrouwbaarheid, maar is ook bekend om andere uitstekende kenmerken:

  • Goede prijs-prestatieverhouding voor het beeldgebied dat wordt gebruikt door verschillende pixelpitch Modulaire constructie, dus alle maten van de LED-walls zijn mogelijk
  • Flexibiliteit met speciale beeldformaten
  • Lichtgewicht en robuuste constructie
  • Eenvoudige en snelle montage / demontage en verliesvrije showtime
  • Snelle levering
  • Gewone 16: 9 en 4: 3 maar ook afwijkende formaten zijn mogelijk.