Livestreamen

Wil je je evenement naar een nieuw level brengen door middel van livestreaming? Dan ben je bij CelebrationEvents aan het goede adres. Met onze vele ervaring in de evenementenbranche en hoogwaardige apparatuur kan bijna elk evenement live worden gestreamd en opgenomen. Ook is er webcasting mogelijk vanuit onze Webcast studio.

Livestreamen is een ideale manier om het aantal bezoekers van evenementen als productpresentaties, beurzen of conferenties te vergroten. De livestream kan door je publiek gewoon thuis bekeken worden, dit maakt de drempel tot het bezoeken van jouw evenement veel kleiner en geeft extra dimensie.

Je evenement livestreamen?

Live streaming op internet is een geweldige manier om een evenement beschikbaar te maken iedereen of een besloten groep deelnemers. Elk evenement kan live gestreamd en opgenomen worden.

Door de online verbinding krijg je toegang tot een wereldwijd publiek en is de capaciteit van je ruimte niet langer een beperking voor het bezoekersaantal. Daarnaast kan je de opnames het hele jaar terugkijken en zelfs gebruiken voor marketing. Zie een livestream dus als een soort investering.