Online events

Live streaming op internet is een geweldige manier om een evenement beschikbaar te maken iedereen of een besloten groep deelnemers. Elk evenement kan live gestreamd en opgenomen worden.

Door de online verbinding krijg je toegang tot een wereldwijd publiek en is de capaciteit van je ruimte niet langer een beperking voor het bezoekersaantal. Daarnaast kan je de opnames het hele jaar terugkijken en zelfs gebruiken voor marketing. Zie een livestream dus als een soort investering.

Webinar of ALV uit onze studio.

Speciaal voor presentaties zonder publiek hebben wij een studio ingericht waar alle audiovisuele apparatuur en belichting al staan opgesteld om direct live te gaan. Onze studio is ideaal voor het opnemen van een webinar, broadcasten van Talkshows of een online ALV.

Onze experts zorgen voor de ideale afstellingen van het licht en geluid. Doordat we alle apparatuur al hebben opgesteld, kunnen we deze dienst tegen een scherpe prijs aanbieden.

Je kan bij ons livestreams maken voor op social media, Microsoft Teams, Zoom of andere online platformen. Op deze online platforms kunnen kijkers tijdens de livestream reacties plaatsen, waardoor je heel makkelijk met ze kan interacteren.

Livestream van Uitvaart of Huwelijk

Ook is een livestream de ideale manier om een huwelijk of uitvaart te streamen voor gasten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, of voor mensen die later de opnames eens terug willen kijken. Zo ben je er zeker van dat al je geliefden mee kunnen kijken en niemand iets hoeft te missen.

Misschien wil je een huwelijk of een uitvaart streamen voor familieleden die ver weg zijn, of een event vastleggen voor collega’s die op een later moment de opnames kunnen terugkijken? Livestreamen van evenementen is de manier om de betrokkenheid te vergroten.

Wat is nodig
voor livestreamen?

Weet je niet hoe je dit zelf moet aanpakken en ben je bang dat de beelden van slechte kwaliteit zijn en dat de techniek het tijdens de livestream het laat afweten? Laat dit dan over aan vaklui die over de professionele apparatuur en over de actuele kennis beschikken.

Camera registratie

Wij registreren met minimaal 3 camera’s en een videoswitcher hierdoor realiseren we een dynamisch geheel. Met de juiste appratuur switchen we tussen de verschillende camera posities en moeiteloos tussen powerpoints, video’s websites en slideshows. Hierdoor ontstaat een dynamisch geheel, waarmee we de aandacht van de kijker kunnen vasthouden.

Audio-opname

Het geluid wat de interne microfoons van camera’s kunnen vastleggen voldoet niet voor de meeste toepassingen, Daarom maken wij gebruik van professionele microfoons die haarscherpe geluidsopnames vastleggen. Alle microfoons en andere audiobronnen worden met behulp van de digitale audiomixer samengevoegd.

Encoder

Met een encoder wordt het uiteindelijke audio- en videosignaal wordt geconverteerd naar het juiste uitzendformaat. Een encoder wordt aangesloten op een een vaste internetaansluiting om de video geëncodeerd te uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Facebook.

Internetverbinding

De kwaliteit van de livestream is afhankelijk van de beschikbare de internetsnelheid. voor een HD of 4K livestream is een internetverbinding van 5 mbit tot 20 mbit uploadsnelheid noodzakelijk! Is deze niet beschikbaar op locatie dan bieden we een 4G oplossing.

Livestream op locatie of in onze studio

Bij Supergaaf beschikken we over diverse film-, audio en lichtapparatuur, waardoor we je livestream naar een hoger niveau brengen. Wij helpen graag met het opzetten en organiseren van een livestream. Dit kan op locatie zelf, bijvoorbeeld bij een uitvaart of om een huwelijksceremonie te streamen.

Maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een webcast of webinar te organiseren en op te nemen in onze daarvoor ingerichte studio.  Wij zorgen  hier voor een professionele studio setting.

Kortom; wij zorgen tegen lage kosten voor een professionele livestream. Op die manier kan jij je concentreren op het maken van content.