Feestverlichting huren

Feestverlichting huren

Je wilt feestverlichting huren: hoe pak je dat aan? Je hebt online de keuze uit een breed aanbod met allerlei feestelijke verlichting. Dus wil je er een spetterend feest van maken met professionele moving heads en blacklight? Of zoek je naar een spiegelbol om heel de ruimte te vullen met geweldige verlichting? Van heel eenvoudig tot een geweldige show vol spektakel: wij zorgen ervoor dat je precies kunt huren waar jij naar op zoek bent.

Spiegelbol, LED-bar en uplighters

Binnen de feestverlichting die je kunt huren vind je bijvoorbeeld een spiegelbol (50cm), een LED pixel bar en LED uplighters. Zorg er daarmee voor dat je verschillende vormen van verlichting combineert.

Of gebruik een spiegelbol met een lichteffect, net als de kenmerkende moving heads of een complete light-set met meerdere lampen daaraan. En zoek je specifiek naar accu LED spots, bijvoorbeeld op een locatie waar je geen stroom hebt? Wij zorgen ervoor dat je overal het feestje kunt vieren dat je wilt.

Verlichte dansvloer

De ideale aanvulling op de huur van feestverlichting is een verlichte dansvloer. Wij verhuren de vloeren inclusief een lichtcomputer en verzorgen bovendien de opbouw en afbouw. Op die manier wordt het een geweldig feest, waarbij zowel de vloer als de verlichting zorgen voor een bijzonder feestelijke sfeer. Dus wil je een complete lichtshow huren en ben je op zoek naar iets bijzonders? Dankzij de effect-machines die we daaraan kunnen toevoegen wordt het een geweldige show.

Feestverlichting huren

Je kunt online feestverlichting huren, net als wat je nog meer nodig hebt om er een spetterend feest van te maken. Dus zoek je naar een spiegelbol en naar LED-verlichting? Gebruik de moving heads en andere lampen, die zowel draaien als op andere manieren bewegen. En natuurlijk in alle kleuren kunnen verlichten, afgestemd op de muziek die het een geweldig feestje maakt.

Heb je vragen over feestverlichting huren?

Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik ons online contactformulier.  Dan nemen we snel contact met je op.