Audiovisuele techniek voor sport-evenementen.

Geluid langs de sportvelden? Live beelden op grote LED schermen vertonen? De av-techniek is een belangrijk onderdeel van veel sportevenementen, en zorgt ervoor dat de wedstrijd of het evenement voor het publiek en de deelnemers zo aangenaam mogelijk verloopt. Tegenwoordig vallen de kosten erg mee. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor het inzetten van av-technieken die nodig zijn bij sportevenementen.

Maak jouw sportdag of sportevenement compleet met geluid en beeld. Goed geluid is essentieel om de wedstrijd of het evenement duidelijk te kunnen volgen, of het nu gaat om de aanwijzingen van de scheidsrechter of om het gejuich van het publiek. Hiervoor is het nodig om professionele geluidsapparatuur te gebruiken, zoals microfoons en luidsprekers.

Geluidversterking.

Om grote aantallen deelnemers en toeschouwers tijdens een sportevent te informeren is een geluidsplan nodig. Strategisch opgestelde luidspreker langs de sportvelden zorgen voor een goede verstaanbaarheid van de wedstrijdleiding en andere geluidsbronnen.

Beeldschermen

Onze outdoor LED schermen zijn uitstekend in te zetten als digtaal scoreboard of voor live beelden. De standaard beeldschermen op statief worden ingezet  voor het tonen van teamindelingen, bewegwijzering, branding en sponsor vermeldingen.

Start- en Finish boog

Een eenvoudige finish boog voor het ophangen van de tijdswaarneming tot een complete stellage voor het monteren van banners. Met een constructie van truss is dit veilig te realiseren.

Live commentaar

Onze 4G zenderkits maken het mogelijk om live verslag te doen. Daarnaast hebben we draadloze oplossingen voor het wedstrijd commentaar of een sportinstructeur.

Podium

Onze podia’s worden op vele manieren ingezet bij sportevenementen, denk aan een verhoging voor de jury, het officiële gedeelte voorafgaand en na afloop van de wedstrijden. Maar ook voor de huldiging van deelnemers.

Verlichting

Denk aan het uitlichten van een box arena of het uitlichten van indoor sporten op een spectaculaire wijze. Na een locatie bezoek kunnen we een 3D voorstel voor jullie maken.

Alles is fantastisch verlopen.

“De Mountainbike wedstrijd, Subaru Beachbattle Wijk aan Zee werd gehouden op het strand van Wijk aan Zee met een fraaie start op de Dorpsweide. Op beide locaties werden geluid en muziek verzorgd door CelebrationEvents.

Op een dergelijk evenement waar muziek en geluid sfeerbepalende factoren zijn, vinden wij het belangrijk om met een professioneel en flexibel bedrijf in zee te gaan. 

Gilbert, bedankt voor je support en tot volgend jaar.”

Geluid en beeld bij indoor & outdoor sportevenementen.

Om ervoor te zorgen dat de av-techniek tijdens een sportevenement goed functioneert, is het aan te raden om te werken met professionele av-technici. Zij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat het publiek en de deelnemers een optimale beleving hebben.

In samenvatting is de av-techniek een belangrijk onderdeel van veel sportevenementen, en kan het bijdragen aan een goed verloop van de wedstrijd of het evenement. Of het nu gaat om het geluid, het beeld of de verlichting, het is belangrijk om professionele av-technici in te schakelen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Supergaaf AV verzorgt de geluidsapparatuur voor een sportdag, voetbaltoernooi, paardensport, wielerronde of elk ander sportevenement.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.