• Audiovisuele techniek voor sportwedstrijden.

    Geluid langs de sportvelden? Live beelden op grote LED schermen vertonen? Tegenwoordig vallen de kosten erg mee. Maak jouw sportdag of sportevenement compleet met geluid en beeld.

    AV-techniek ABN Golf Clinnic

Audiovisuele techniek voor sportwedstrijden.

Geluid langs de sportvelden? Live beelden op grote LED schermen vertonen? Tegenwoordig vallen de kosten erg mee. Maak jouw sportdag of sportevenement compleet met geluid en beeld.

Wij realiseren audiovisuele oplossingen bij verschillende sportclubs. CelebrationEvents heeft ervaring in het versterken van geluid langs sportvelden en het leveren van de juiste techniek voor het wedstrijdcommentaar en beelden.

Oplossingen
voor indoor & outdoor sportevenementen.

Supergaaf AV verzorgt de geluidsapparatuur voor een sportdag, voetbaltoernooi, paardensport, wielerronde of elk ander sportevenement.

Geluidversterking.

Om grote aantallen deelnemers en toeschouwers tijdens een sportevent te informeren is een geluidsplan nodig. Strategisch opgestelde luidspreker langs de sportvelden zorgen voor een goede verstaanbaarheid van de wedstrijdleiding en andere geluidsbronnen.

Beeldschermen

Onze outdoor LED schermen zijn uitstekend in te zetten als digtaal scoreboard of voor live beelden. De standaard beeldschermen op statief worden ingezet  voor het tonen van teamindelingen, bewegwijzering, branding en sponsor vermeldingen.

Start- en Finish boog

Een eenvoudige finish boog voor het ophangen van de tijdswaarneming tot een complete stellage voor het monteren van banners. Met een constructie van truss is dit veilig te realiseren.

Live commentaar

Onze 4G zenderkits maken het mogelijk om live verslag te doen. Daarnaast hebben we draadloze oplossingen voor het wedstrijd commentaar of een sportinstructeur.

Podium

Onze podia’s worden op vele manieren ingezet bij sportevenementen, denk aan een verhoging voor de jury, het officiële gedeelte voorafgaand en na afloop van de wedstrijden. Maar ook voor de huldiging van deelnemers.

Verlichting

Denk aan het uitlichten van een box arena of het uitlichten van indoor sporten op een spectaculaire wijze. Na een locatie bezoek kunnen we een 3D voorstel voor jullie maken.

Alles is fantastisch verlopen.

“De Mountainbike wedstrijd, Subaru Beachbattle Wijk aan Zee werd gehouden op het strand van Wijk aan Zee met een fraaie start op de Dorpsweide. Op beide locaties werden geluid en muziek verzorgd door CelebrationEvents.

Op een dergelijk evenement waar muziek en geluid sfeerbepalende factoren zijn, vinden wij het belangrijk om met een professioneel en flexibel bedrijf in zee te gaan. 

Gilbert, bedankt voor je support en tot volgend jaar.”

Over ons

Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van de geluid, en beeld techniek bij sportwedstrijden en informeren je graag over de oplossingen. Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, sportverenigingen en evenementenbureaus.

Neem contact op

Heb je vragen over de het inhuren van AV techniek voor jullie sportevent? Wij snappen dat als je dit voor de eerste keer doet, er veel op je af komt. We geven je graag alle antwoorden.

Stel je vraag

Bellen kan ook hoor!
0251-224087