Audiovisuele techniek voor sportwedstrijden.

Geluid langs de sportvelden? Live beelden op grote LED schermen vertonen? Tegenwoordig vallen de kosten erg mee. Maak jouw sportdag of sportevenement compleet met geluid en beeld.

Wij realiseren audiovisuele oplossingen bij verschillende sportclubs. CelebrationEvents heeft ervaring in het versterken van geluid langs sportvelden en het leveren van de juiste techniek voor het wedstrijdcommentaar en beelden.

Oplossingen
voor indoor & outdoor sportevenementen.

CelebrationEvents verzorgt de geluidsapparatuur voor een sportdag, voetbaltoernooi, paardensport, wielerronde of elk ander sportevenement.

Verhuur geluidsinstallatie - NK Beachsoccer Wijk aan Zee

Geluidsversterking

Een kleinschalig indoor sportwedstrijd heeft een andere omroepinstallatie nodig dan een buitenevenement waarbij bezoekers over een groter oppervlakte zijn verdeeld.

Verhuur 75 inch TV schermen voor branding en livebeelden

Beeldschermen

Wij verhuren TV schermen op standaards voor bijvoorbeeld het weergeven van sponsoren, poule-indelingen, en wedstrijdschema’s tijdens een sportmanifestatie.

MTB wijk aan Zee 2015

Start/Finish boog

Wij leveren start/finish bogen gebouwd van truss. Het is mogelijk om banner in de trussbogen te bevestigen. De start en finish boog is geschikt voor bijvoorbeeld een wielerronde of hardloopwedstrijd.

Nieuwjaarsduik 2014 Wijk aan zee

Headset

Voor sportinstructeurs of wedstrijduitleg verhuren wij verschillende draadloze microfoon toepassingen. Zo hoeft niemand wat te missen van de speluitleg of instructie van de sportinstructeur.

LED Scherm huren voor voetbalwedstrijd

Led schermen

Om het publiek een live beeldverslag tijdens een sportevenement te geven kan het plaatsen van mobiele LED schermen en camera langs het parcours of sportveld worden ingezet.

Onze technici kunnen vanuit een mobiele regie wagen de beelden mixen en weergeven op 1 of meerdere LED schermen. Wij leveren LED schermen op (aanhang)wagens en modulaire LED schermen.

Evenemententechniek tijdens Tata Chess

Podium

Wij verhuren een klein podium voor prijsuitreikingen maar ook een groot podium voor wedstrijdverslag en uitleg van wedstrijden of het optreden van een artiest na afloop van een sporttoernooi bij jullie sportvereniging.

Licht en geluidstechiek op het podium en in het schaakpaviljoen Tata Chess 2013

Commentaar

Speciaal voor live wedstrijdverslagen vanaf een meerijdende auto hebben wij GSM kits voor het tot stand brengen van een live verbinding tussen commentator en de audio-installatie. Zo kan de verslaglegging door publiek worden gevolgd wat zich buiten hun gezichtsveld bij de sportmanifestatie gebeurd.

Enthousiaste reacties.
Daar worden we blij van.

Alles is fantastisch verlopen.

“De Mountainbike wedstrijd, Subaru Beachbattle Wijk aan Zee werd gehouden op het strand van Wijk aan Zee met een fraaie start op de Dorpsweide. Op beide locaties werden geluid en muziek verzorgd door CelebrationEvents.

Op een dergelijk evenement waar muziek en geluid sfeerbepalende factoren zijn, vinden wij het belangrijk om met een professioneel en flexibel bedrijf in zee te gaan. 

Gilbert, bedankt voor je support en tot volgend jaar.”

Hulp nodig bij jullie sportevenement?

Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van de geluid, en beeld techniek bij sportwedstrijden en informeren je graag over de mogelijkheden.

Onze diensten zijn beschikbaar voor sportverenigingen en evenementenbureaus.

Neem contact op voor de mogelijkheden