Podium huren

Wilt u een podium huren om uw spreker, presentatie, modeshow dj of band zichtbaar en verstaanbaar te maken voor uw gasten? Wij verhuren losse podiumdelen, mobiele overdekte podia en podiumwagens voor uw feest of evenement.

Daarnaast hebben wij verlichting en geluidsapparatuur om uw podium volledig te voorzien van alle audiovisuele middelen. Geef ons uw wensen door en wij realiseren het, van de op- en afbouw tot technici en de benodigde apparatuur.

Prijzen podium

CelebrationEvents verhuurt niet alleen een podium maar heeft alle techniek in huis om uw evenement te verzorgen op gebied van verlichting en geluidsapparatuur. Alles op één adres, wel zo gemakkelijk voor u!

De podiumdelen kunnen op verschillende hoogtes worden geleverd, 2ocm, 40cm, 60cm, 80cm, 100cm. De podiumdelen kunnen worden afgewerkt met zwarte tapijttegels en een zwarte afrok rondom, waarmee het podium er direct netjes uitziet.

Ontdek onze mogelijkheden,
en organiseer een bijzonder evenement

Podiumdelen huren

Podiumdelen huren

U kunt losse podiumdelen huren, hiermee bouw je binnen korte tijd een podium. Meer…

podiumwagen huren met verlichting

Podiumwagen huren

Overdekte mobile podiumwagens van 20m2 tot 30m2. Snel gerealiseerd.

Licht en geluid verhuur

Podium techniek

Een podium huren met met een uitgekiende geluidsapparatuur of lichtshow. Meer…

Eén adres voor uw podium en alle techniek

Een greep uit onze mogelijkheden voor uw podium

Een podium huren of podiumdelen huren?

Een podium huren om u evenement te laten slagen? Wij leveren alles uit eigen voorraad dit betekent een scherpe prijs voor u!

Er zijn vele soorten en vooral maten mogelijk bij het huren van een podium, wij bespreken graag uw wensen en de details met u. Laat een bericht achter en wij nemen direct contact met u op.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert

Gilbert Derogee
Eigenaar
T. 06-51347487