Podium verhuur inclusief licht & geluid

Podium verhuur.

Bij Supergaaf kun je terecht voor de verhuur van professionele podia van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een podium voor een concert, een conferentie of een andere gelegenheid, wij hebben een podium dat aan je eisen voldoet.

Podium huren.

We bieden flexibele huurtarieven aan zodat je het podium kunt huren voor de tijd die je nodig hebt. Bovendien hebben we ook professioneel personeel beschikbaar om je te helpen bij het opbouwen en afbreken van het podium op de dag van je evenement. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen of technische knelpunten.

Catwalk huren.

Voeg stijl toe aan je evenement met een gehuurde catwalk van Supergaaf. Of het nu voor een modeshow, productpresentatie of ander elegant event is, onze catwalks tillen de presentatie naar een hoger niveau. Ontdek de mogelijkheden op onze website of neem direct contact op voor meer informatie over het huren van een catwalk.

Losse podium (onder)delen huren.

Wil je een podium op maat creëren? Bij Supergaaf kun je ook podiumdelen huren voor een volledig gepersonaliseerde opstelling. Of je nu een flexibele indeling zoekt voor een beurs, presentatie of feest, onze hoogwaardige podiumdelen bieden de gewenste veelzijdigheid. Bekijk ons aanbod op en neem contact op voor meer informatie over het huren van podiumdelen.

Heb je vragen over podiumverhuur of weet je niet zeker welk podium het beste bij je evenement past?

Onze podia worden verhuurd inclusief een heldere instructie voor opbouw en montage, zodat je zelf aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het transport, de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek en kun je je volledig concentreren op het organiseren van een geslaagd evenement.

Bekijk ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over de podium verhuur.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van podia, licht, geluid, video en special effects.