Online ALV realiseren

We bieden verschillende pakketten aan om aan te sluiten bij jouw wensen en budget. Of je nu een kleinschalige ALV wilt organiseren voor een select publiek of een grootschalige aandeelhoudersvergadering met honderden leden, wij hebben de expertise om het voor je te regelen.

Supergaaf heeft meer dan 19 jaar ervaring in de audiovisuele techniek. Voor onze opdrachtgevers realiseren wij algemene ledenbijeenkomsten en andere offline en online events. Wij doen dit dus op locatie of in onze studio.

Wij zorgen voor een vlekkeloze verloop

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; slechte beeldverbindingen vastlopende presentaties of haperende audio.

Ben je zelf niet bekend bent met wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een online ledenvergadering? Of weet je niet welke apparatuur en technische kennis er nodig is? Dan kun je voor heel wat onvoorziene problemen komen te staan. Wij bieden de oplossingen!

 • De ledenvergadering is goed verstaanbaar voor alle deelnemers
 • Alle deelnemers kunnen hun vragen tijdens de vergadering stellen
 • Alle deelnemers van de online vergadering kunnen zich vooraf registeren
 • Er kan binnen de online omgeving gestemd worden op stellingen of moties

Laat ons jouw online ledenvergadering organiseren, zodat jij je kunt concentreren op het leiden van een productieve en efficiënte vergadering.

Met een online ledenvergaderingen kun je gemakkelijk deelnemers uitnodigen, agendapunten delen en interactie hebben met de leden. Zo houd je ze op de hoogte en betrokken bij de belangrijke zaken van de organisatie.

Wat kost een Online ledenvergadering?

Wil je een online ledenvergadering organiseren? Wij bieden je de mogelijkheden, bij ons in de livestream studio of op locatie. We stellen ons graag flexibel op, zodat de ALV precies wordt zoals jij voor ogen hebt.

Download vrijblijvend de tarieven voor een online ALV uit onze online event studio.

Wat zijn de voordelen van een online ledenbijeenkomst.

Er zijn verschillende voordelen aan het organiseren van een online alv (algemene ledenvergadering) in plaats van een traditionele vergadering:

 1. Minder kosten: Online vergaderingen zijn vaak goedkoper dan traditionele vergaderingen, omdat je geen reiskosten of locatiekosten hebt.
 2. Groter bereik: Met een online vergadering kun je makkelijk mensen uitnodigen vanuit de hele wereld, wat betekent dat je een groter bereik hebt dan bij een traditionele vergadering.
 3. Gemak voor de deelnemers: De deelnemers hoeven niet te reizen naar een specifieke locatie, wat betekent dat ze minder tijd kwijt zijn aan het verplaatsen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met een druk schema of voor mensen die ver weg wonen.
 4. Efficiëntie: Online vergaderingen kunnen efficiënter verlopen dan traditionele vergaderingen, omdat je gemakkelijker afbeeldingen, video’s en andere visuele hulpmiddelen kunt gebruiken om bepaalde punten duidelijker te maken.
 5. Milieuvriendelijk: Online vergaderingen helpen om het aantal vluchten en het verkeer op de weg te verminderen, wat betekent dat ze beter zijn voor het milieu dan traditionele vergaderingen.

Onze studio is de perfecte omgeving voor een comfortabele online ledenvergadering. De studio is voorzien van alle technische snufjes en vakbekwame technici. Zo kunnen jullie je richten op de inhoud van de ALV en doen wij de rest

Wat heb je nodig om een digitale ALV te organiseren? (tips)

 1. Een platform voor videoconferenties: Dit kan bijvoorbeeld Skype, Zoom, Google Meet of een ander programma zijn. Zorg ervoor dat het platform gemakkelijk te gebruiken is voor alle deelnemers en dat het voldoet aan de technische vereisten.
 2. Een manier om de deelnemers uit te nodigen: Dit kan via e-mail of een andere communicatiekanalen, zoals een social media-pagina of een website. Zorg ervoor dat alle leden op de hoogte zijn van de datum, tijd en het doel van de vergadering.
 3. Een duidelijk doel voor de vergadering: Zorg ervoor dat je een duidelijk doel hebt voor de vergadering, zodat de deelnemers weten wat ze kunnen verwachten. Dit kan bijvoorbeeld het presenteren van het jaarverslag of het benoemen van een nieuw bestuurslid zijn.
 4. Een agenda: Maak een agenda voor de vergadering, zodat de deelnemers weten wat er op de planning staat. Zorg ervoor dat er voldoende tijd is voor vragen en discussie.
 5. Een notulist: Zorg ervoor dat er iemand is die de belangrijkste punten van de vergadering opneemt in de notulen. Dit kan handig zijn voor toekomstige verwijzing. (Gebruik de opnamen om de notulen uit te werken)
 6. Technische ondersteuning: Zorg ervoor dat er iemand is die kan helpen bij eventuele technische problemen tijdens de vergadering. Zo kan de vergadering soepel verlopen.
 7. Zorg voor voldoende tijd voor de deelnemers om zich voor te bereiden: Geef de deelnemers voldoende tijd om zich voor te bereiden op de vergadering, bijvoorbeeld door hen het jaarverslag of andere relevante documenten op te sturen.
 8. Maak gebruik van visuele hulpmiddelen: Gebruik visuele hulpmiddelen, zoals presentaties, afbeeldingen of video’s, om de vergadering interessanter te maken en om bepaalde punten duidelijker te maken.
 9. Maak gebruik van de chatfunctie: Laat de deelnemers gebruik maken van de chatfunctie om vragen te stellen of opmerkingen te maken tijdens de vergadering. Zo kun je ervoor zorgen dat iedereen betrokken blijft.
 10. Zorg voor een goede audio- en videokwaliteit: Zorg ervoor dat de audio- en videokwaliteit goed is, zodat de deelnemers alles duidelijk kunnen horen en zien. Dit kan helpen om de vergadering efficiënter te laten verlopen.
 11. Maak een back-upplan: Zorg ervoor dat je een back-upplan hebt in geval van technische problemen of andere onvoorziene omstandigheden. Zo kun je ervoor zorgen dat de vergadering toch doorgang kan vinden.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over een online ALV uit de livestream studio? Wij snappen dat als je dit voor de eerste keer doet, er veel op je af komt. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We geven je graag alle antwoorden.

Of wil je een “proefrit” maken?

Kom gerust een langs in  de studio. We zullen je alle mogelijkheden demonstreren voor de ALV online . En natuurlijk zetten we jullie logo op de beeldschermen en kleuren we de studio in de huisstijl. Dan heb je gelijk het hele plaatje compleet!