Online Ledenvergadering vanuit de webinar studio

Online ledenvergadering

Als fysieke vergaderingen en bijeenkomsten op locatie niet mogelijk zijn, hoe kan je dan een ledenvergadering organiseren? Gelukkig zijn er mooie online oplossingen om de ALV toch te laten plaatsvinden. Ook het stemmen en het stellen en beantwoorden van vragen kan live tijdens de online vergadering. Een locatie huren is niet nodig, onze livestream studio heeft alles in huis voor een online vergadering

CelebrationEvents heeft meer dan 19 jaar ervaring in de audiovisuele techniek. Voor onze opdrachtgevers realiseren wij online- en offline events. Wij doen dit op locatie of in onze eigen studio. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en zetten onze materialen en know-how in om mooie events te realiseren.

Als verenging of organisatie sta je voor een grote uitdaging om een Online Ledenvergadering te organiseren. Wat heb je hiervoor nodig? Welke locatie? Wat kost het? Hoe maak ik het interessant?

Ben je zelf niet bekend bent met wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een online ledenvergadering? Of weet je niet welke apparatuur en technische kennis er nodig is? Dan kun je voor heel wat onvoorziene problemen komen te staan.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; slechte beeldverbindingen vastlopende presentaties of haperende audio.

  • Wil je er zeker van zijn dat de ledenvergadering goed verstaanbaar is voor alle deelnemers?
  • Wil je dat alle deelnemers hun vragen tijdens de vergadering kunnen stellen?
  • Wil je alle deelnemers van de online vergadering zich vooraf registeren?

Wij bieden de oplossingen!

Onze studio is de perfecte omgeving voor een comfortabele online ledenvergadering. De studio is voorzien van alle technische snufjes en vakbekwame technici. Zo kunnen jullie je richten op de inhoud van de ALV en doen wij de rest.

Online Ledenvergadering vanuit de webinar studio