TV verhuur.

Door hun grote lichtopbrengst zijn LED tv´s zijn uitermate geschikt voor het vertonen van een presentatie, of camera beelden. Desgewenst leveren wij het tv scherm af op locatie en sluiten wij alles voor je aan.

Wij helpen jou graag verder en kunnen je adviseren over de voordelen van het inhuren van een beeldscherm of beamer met scherm voor jouw presentatie, feest of beursstand.

Voor het inhuren van een lcd tv ben je bij CelebrationEvents op het juiste adres.

  • Presentatie organiseren?

    Onze led tv schermen worden veelal ingezet tijdens presentaties. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw presentatie kunnen ondersteunen.

    Ontdek meer

Enthousiaste reacties
Daar worden we blij van

“Aanrader dus voor een professionele uitstraling”

“Voor een event bij mijn werkgever hadden we een professioneel scherm nodig. Bij CelebrationEvents waren we hiervoor aan het juiste adres: er is makkelijk contact, ze denken met je mee voor de best passende oplossing en op- en afbouw wordt netjes en op de afgesproken tijden uitgevoerd.

Aanrader dus voor een professionele uitstraling van je bedrijfsevent!”

Beoordeling

Zelf een TV huren
bij CelebrationEvents?

Wij geven jou graag advies als jij een lcd-tv of led-tv wilt huren voor jouw evenement. De TV schermen worden verhuurd met een wandbeugel of op TV standaard waaraan het televisiescherm wordt gemonteerd.

Wij kunnen alle TV’s en audiovisuele apparatuur voor je bezorgen, aansluiten en bedienen. Een TV huren bij CelebrationEvents betekent service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvend advies nodig?
Vraag het aan Gilbert

0251-224087