TV verhuur

Door hun grote lichtopbrengst zijn LED tv´s zijn uitermate geschikt voor het vertonen van een presentatie, of camera beelden. Desgewenst leveren wij het tv scherm af op locatie en sluiten wij alles voor je aan.

Wij helpen jou graag verder en kunnen je adviseren over de voordelen van het inhuren van een TV of beamer met scherm voor jouw presentatie, feest of beursstand. Heb jij advies nodig bij het inhuren van een lcd tv scherm neem dan contact op.

Prijzen TV huren

Beoordeling

“Aanrader dus voor een professionele uitstraling”

“Voor een event bij mijn werkgever hadden we een professioneel scherm nodig. Bij CelebrationEvents waren we hiervoor aan het juiste adres: er is makkelijk contact, ze denken met je mee voor de best passende oplossing en op- en afbouw wordt netjes en op de afgesproken tijden uitgevoerd.

Aanrader dus voor een professionele uitstraling van je bedrijfsevent!”

Charly RozenbergGoogle+ Review

Accessoires voor TV scherm huren

Tv schermen hebben de mogelijkheid van USB af te spelen, wellicht volstaat dit voor jouw toepassing. Wij verhuren ook mediaplayers en laptops voor het weergeven van de content.

Aansluitkabels en verloopkabels huren

Van groot belang is de aansluiting op de verschillende  apparatuur en de tv. Wij helpen je met de juiste aansluitkabels tussen de laptop en het TV-scherm. VGA, HDMI of DVI? Wij hebben diversen splitters en verlopen in huis.

Een TV huren bij CelebrationEvents?

Wij geven jou graag advies als jij een lcd-tv of led-tv wilt huren voor jouw evenement. De TV schermen worden verhuurd met een wandbeugel of op TV standaard waaraan het televisiescherm wordt gemonteerd.

Wij kunnen alle TV’s en audiovisuele apparatuur voor je bezorgen, aansluiten en bedienen. Een TV huren bij CelebrationEvents betekent service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087