TV verhuur

Door hun grote lichtopbrengst zijn LED tv´s zijn uitermate geschikt voor het vertonen van een presentatie, of camera beelden. Desgewenst leveren wij het tv scherm af op locatie en sluiten wij alles voor je aan.

Wij helpen jou graag verder en kunnen je adviseren over de voordelen van het inhuren van een TV of beamer met scherm voor jouw presentatie, feest of beursstand. Heb jij advies nodig bij het inhuren van een tv scherm neem dan contact op.

Verhuur LED TV’s

Accessoires voor TV scherm huren

Tv schermen hebben de mogelijkheid van USB af te spelen, wellicht volstaat dit voor jouw toepassing. Wij verhuren ook mediaplayers en laptops voor het weergeven van jou content.

Aansluitkabels en verloopkabels huren

Van groot belang is de aansluiting op de verschillende  apparatuur en de tv. Wij helpen je met de juiste aansluitkabels tussen de laptop en het TV-scherm. VGA, HDMI of DVI? Wij hebben diversen splitters en verlopen in huis.

Een greep uit onze vele verhuur mogelijkheden

Een TV huren bij CelebrationEvents?

Wij geven jou graag advies als jij een tv wilt huren voor jouw evenement. De TV schermen worden verhuurd met een wandbeugel of op TV standaard waaraan het televisiescherm wordt gemonteerd.

Wij kunnen alle TV’s en audiovisuele apparatuur voor je bezorgen, aansluiten en bedienen. Een TV huren bij CelebrationEvents betekent service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
Eigenaar

0251-224087