TV huren.

Wil je een TV huren voor korte of lange termijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keuze aan televisies voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een kleine TV voor een klein gezelschap of een meerdere grote beeldschermen voor een presentatie, wij hebben wat je zoekt.

Door hun grote lichtopbrengst zijn Ultra HD LED tv´s zijn uitermate geschikt voor het vertonen van een presentatie, of live beelden. Desgewenst leveren wij het tv scherm af op locatie en sluiten wij alles voor je aan.

Prijzen TV verhuur

Kwaliteit en verhuur termijnen

Onze televisies zijn van hoge kwaliteit en bieden helder en haarscherp beeld. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen en hebben ze verschillende aansluitmogelijkheden, zoals HDMI en USB. Zo kun je gemakkelijk je favoriete films en series streamen of foto’s en muziek afspelen van een externe harde schijf.

Bij Supergaaf kun je ook kiezen voor een short- of longtermijnhuur. Zo kun je een 4K tv huren voor een dag, een week of langer, afhankelijk van je wensen. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Dus ben je op zoek naar een televisie om te huren? Zoek niet verder en kom langs bij Supergaaf. Wij helpen je graag verder met het huren van de ideale TV-monitor voor jouw situatie.

Accessoires voor TV scherm huren

Tv schermen hebben de mogelijkheid van USB af te spelen, wellicht volstaat dit voor jouw toepassing. Wij verhuren ook mediaplayers en laptops voor het weergeven van de content.

  • Presentatie organiseren?

    Onze led tv schermen worden veelal ingezet tijdens presentaties. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw presentatie kunnen ondersteunen.

    Ontdek meer

Enthousiaste reacties
Daar worden we blij van

“Aanrader dus voor een professionele uitstraling”

“Voor een event bij mijn werkgever hadden we een professioneel scherm nodig. Bij Supergaaf waren we hiervoor aan het juiste adres: er is makkelijk contact, ze denken met je mee voor de best passende oplossing en op- en afbouw wordt netjes en op de afgesproken tijden uitgevoerd.

Aanrader dus voor een professionele uitstraling van je bedrijfsevent!”

Een SMART TV huren bij Supergaaf

Wij geven jou graag advies als jij een smart tv wilt huren voor jouw evenement. De TV schermen worden verhuurd met een wandbeugel of op TV standaard waaraan het televisiescherm wordt gemonteerd.

Alle TV’s en audiovisuele apparatuur kunnen we voor je bezorgen, aansluiten en bedienen. Een TV huren bij Supergaaf betekent service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Graag adviseren wij jou over de voordelen van het inhuren van een beeldscherm of beamer met scherm voor jouw presentatie, feest of beursstand. Maar voor het inhuren van een lcd tv ben je bij Supergaaf zeker op het juiste adres.

Mocht een lcd-tv of led-tv scherm toch te klein is voor jouw toepassing.  Dan kun je bij ons een beamer huren of een LED scherm huren.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.

Dringende vraag?
Bel ons direct!
0251-224087