TV huren.

Door hun grote lichtopbrengst zijn LED tv´s zijn uitermate geschikt voor het vertonen van een presentatie, of camera beelden. Desgewenst leveren wij het tv scherm af op locatie en sluiten wij alles voor je aan.

Wij helpen jou graag verder en kunnen je adviseren over de voordelen van het inhuren van een beeldscherm of beamer met scherm voor jouw presentatie, feest of beursstand.

Voor het inhuren van een lcd tv ben je bij CelebrationEvents op het juiste adres.

Accessoires voor TV scherm huren

Tv schermen hebben de mogelijkheid van USB af te spelen, wellicht volstaat dit voor jouw toepassing. Wij verhuren ook mediaplayers en laptops voor het weergeven van de content.

  • Presentatie organiseren?

    Onze led tv schermen worden veelal ingezet tijdens presentaties. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw presentatie kunnen ondersteunen.

    Ontdek meer

Enthousiaste reacties
Daar worden we blij van

“Aanrader dus voor een professionele uitstraling”

“Voor een event bij mijn werkgever hadden we een professioneel scherm nodig. Bij CelebrationEvents waren we hiervoor aan het juiste adres: er is makkelijk contact, ze denken met je mee voor de best passende oplossing en op- en afbouw wordt netjes en op de afgesproken tijden uitgevoerd.

Aanrader dus voor een professionele uitstraling van je bedrijfsevent!”

Een TV huren bij Supergaaf

Wij geven jou graag advies als jij een lcd-tv of led-tv wilt huren voor jouw evenement. De TV schermen worden verhuurd met een wandbeugel of op TV standaard waaraan het televisiescherm wordt gemonteerd.

Wij kunnen alle TV’s en audiovisuele apparatuur voor je bezorgen, aansluiten en bedienen. Een TV huren bij CelebrationEvents betekent service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ben je bang dat een TV scherm toch te klein is voor jouw toepassing? Dan kun je bij ons een beamer huren of een LED scherm huren.

Vraag het aan Gilbert
☎ 0251-224087