Uitlichten van gebouwen & tuinen

Een gebouw uitlichten, een woonhuis uitlichten, een evenementlocatie uitlichten: zorg voor sfeer met onze LED-armaturen. Maak licht in de duisternis op een wel heel orginele manier:

Of het nu een twee-onder-een-kapwoning is, of een kasteel: als u een gebouw uitlicht zorgt je voor een prachtige entree. Dankzij energiezuinige LED-armaturen kunnen we met een breed kleurenspectrum uw locatie uitlichten. Denk aan de kleuren van het bedrijfslogo, kleuren van het seizoen of een eigen ontwerp.

Uitlichten van gebouwen en feestzalen met LED Uplighters

Uitlichten van
evenementlocatie

Waarom alleen de buitenkant van een gebouw uitlichten, terwijl jij ook jouw (evenement) locatie in alle kleuren van de regenboog kunt verlichten?

Uitlichten van woonhuis en Tuin

Uitlichten van
een woonhuis

Ook het uitlichten van uw eigen woonhuis kan bij ons. Dankzij makkelijk te plaatsen LED-spots heb je binnen een handomdraai een prachtige look and feel.

Licht verhuur Amsterdam

Lichtshow en
3D ontwerp

Bij een prachtig feest hoort een fantastische lichtshow. Wij kunnen je daarbij helpen. Van 3D-ontwerp en lichtplan, tot montage en de uitvoering.

Jouw feest of gebouw uitlichten?

Laat de gevel, woning, bedrijfspand of feestlocatie uitlichten! Een prachtig uitgelicht gebouw resulteert in een sprookjesachtig tafereel. De outdoor LED spots op accu zij ook eenvoudig zelf te installeren.

Door de energiezuinige LED is er weinig stroom nodig en kunnen meerdere bekabelde spots eenvoudig naast elkaar op één stroomgroep worden aangesloten. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de gevelverlichting. Kom langs!.

Neem contact op voor meer informatie