Uitlichten van gebouwen & tuinen

Maak licht in de duisternis op een wel heel bijzondere manier: laat uw woning of feestlocatie uitlichten! Een prachtig uitgelicht gebouw resulteert in een sprookjesachtig tafereel.

Of het nu een twee-onder-een-kapwoning is, of een kasteel: als u een gebouw uitlicht zorgt u voor een prachtige entree. Dankzij energiezuinige LED-armaturen kunnen we met een breed kleurenspectrum uw locatie uitlichten. Denk aan de kleuren van uw bedrijfslogo, kleuren van het seizoen of een eigen ontwerp.

Uitlichten van gebouwen en feestzalen met LED Uplighters

Uitlichten van
evenementlocatie

Waarom alleen de buitenkant van een gebouw uitlichten, terwijl jij ook jouw (evenement) locatie in alle kleuren van de regenboog kunt verlichten?

Uitlichten van woonhuis en Tuin

Uitlichten van
uw woonhuis

Ook het uitlichten van uw eigen woonhuis kan bij ons. Dankzij makkelijk te plaatsen LED-spots heb je binnen een handomdraai een prachtige look and feel.

Licht verhuur Amsterdam

Lichtshow en
3D ontwerp

Bij een prachtig feest hoort een fantastische lichtshow. Wij kunnen je daarbij helpen. Van 3D-ontwerp en lichtplan, tot montage en de uitvoering.

Uw feest of gebouw uitlichten door CelebrationEvents?

Een gebouw uitlichten, een woonhuis uitlichten, een evenementlocatie uitlichten: zorg voor sfeer met onze LED-armaturen. Ook zelf te monteren en energiezuinig.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de verlichting. Kom langs!.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert

Gilbert Derogee
Eigenaar

0251-224087