Uitlichten van gebouwen & tuinen

Een gebouw uitlichten, een woonhuis uitlichten, een evenementlocatie uitlichten: zorg voor sfeer met onze LED-armaturen. Maak licht in de duisternis op een wel heel orginele manier:

De locatie van buiten en binnen prachtig verlichten?

Of het nu een twee-onder-een-kapwoning is, of een kasteel: als u een gebouw uitlicht zorgt je voor een prachtige entree. Dankzij energiezuinige LED-armaturen kunnen we met een breed kleurenspectrum uw locatie uitlichten.
Een greep uit onze mogelijkheden:

Uitlichten van locatie

Denk aan de kleuren van het bedrijfslogo, kleuren van het seizoen of een eigen ontwerp. Ons team heeft ervaring met gevelverlichting en het compleet uitlichten van gebouwen.

Uilichten van tuinen

Uitlichten van tuinen

Het tijdelijk uitlichten van tuinen en bomen bij een feestelijke gelegenheid kan tegen lage kosten gerealiseerd worden.

Logo projectie op gebouw

Logo projectie

Projecteer een logo of afbeelding op wanden en gevels. Gobo projectie is mogelijk voor korte en lange huurperiodes. We bieden projectie oplossingen groot en klein en voor binnen en buitenmuren.

Uitlichten gevel - Museum nacht Den Haag

Gevel uitlichten

Tijdelijk uitlichten van gevel? Wij verhuren waterdichte LED verlichting op accu of op 220v aansluiting. Zo kunnen wij snel en voordelig de gevels van het gebouw verlichten.

Uitlichten van gebouwen en feestzalen met LED Uplighters

Uitlichten pand

Waarom alleen de buitenkant van een gebouw uitlichten, terwijl jij ook jouw (evenement) locatie in alle kleuren van de regenboog kunt verlichten?

Uitlichten van woonhuis en Tuin

Uitlichten van een woonhuis

Ook het uitlichten van uw eigen woonhuis kan bij ons. Dankzij makkelijk te plaatsen LED-spots heb je binnen een handomdraai een prachtige look and feel.

Jouw feest of gebouw uitlichten?

Laat de gevel, woning, bedrijfspand of feestlocatie uitlichten! Een prachtig uitgelicht gebouw resulteert in een sprookjesachtig tafereel. De outdoor LED spots op accu zij ook eenvoudig zelf te installeren.

Door de energiezuinige LED is er weinig stroom nodig en kunnen meerdere bekabelde spots eenvoudig naast elkaar op één stroomgroep worden aangesloten. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie van de gevelverlichting. Kom langs!.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.