DJ Appratuur huren / DJ set huren

Verhuur DJ-sets.

Of je nu tot de beginnende of vergevorderde DJ’s hoort: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen.

Of jij nu wilt beatmixen, of gewoon muziek in een spannende volgorde wil af laten spelen: met het huren van een DJ set van Supergaaf haal je het beste in huis. We hebben al Pioneer DJ sets vanaf 80 euro per dag.

Enthousiaste reacties.
Daar worden we blij van.

Ik had de Nexus serie van Pioneer nodig….dagje mee oefenen. Ik had het vroeg nodig maar dat was geen probleem. Ik kon het gewoon bij Gilbert ophalen. En na afloop heeft ie mij wat tips gegeven omtrent mijn DJ carrière. Zeer nuttig!

Service was perfect, niks op aan te merken! Snelle reactie en bezorgings afspraken waren direct geregeld.

Inmiddels de borg ontvangen. Nogmaals ontzettend bedankt. “

Prijslijst DJ gear

Ontvang een overzichtelijke prijslijst en blijf op de hoogte van kortingsacties en onze nieuwste dj gear.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen!

DJ-sets van Pioneer: de nr 1 keuze.

Met een keur aan mogelijkheden, gemakkelijk in het gebruik en met de meeste opties, vormt Pioneer een goede basis voor een avondje DJ’en. De DJ-sets zijn daarom zowel voor thuis gebruik geschikt en voor de grote feestavonden.

Samen met onze externe geluidsapparatuur en verlichting heb jij voor een goede prijs het beste entertainment in huis. Als je een DJ-set van Pioneer huurt, kunnen wij het bij je bezorgen en aansluiten.

Voor de aspirant-DJ hebben wij onze verhuurafdeling opgericht. Zo kunt je DJ booths huren, de beste DJ apparatuur, maar ook voor de verhuur van geluidsinstallaties, microfoons en draaitafels ben je bij ons aan het juiste adres.

DJ set of compleet DJ meubel huren?

Een DJ set huren doe je bij vertrouwde bedrijven, zoals Supergaaf Audiovisueel.

Wij leveren al meer dan vijftien jaar drive-in shows in Nederland. Onze DJ’s weten ook altijd de juiste sfeer te creëeren. Maar misschien kan jij dat zelf ook!

De nieuwste systemen, het beste gebruiksgemak en de gratis instructies bij het afhalen van de gehuurde DJ set zorgen wij ervoor dat je direct aan de slag kunt. Supergaaf Audiovisueel is de plek om professionele DJ apparatuur te huren.

Daarnaast kunt jij vele extra’s toevoegen. Geluidsinstallaties, lichtshows of een DJ booth. We hebben alles in huis om jouw feest met een DJ set compleet te maken.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.