DJ set huren

Of u nu tot de beginnende of vergevorderde DJ’s hoort: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen. Of u nu wilt beatmixen, of gewoon muziek in een spannende volgorde wil af laten spelen: met het huren van een DJ set van CelebrationEvents haalt u het beste in huis. We hebben al Pioneer DJ sets vanaf 75 euro per dag.

De nieuwste systemen, het beste gebruiksgemak en de gratis instructies bij het afhalen van de gehuurde DJ set zorgen wij ervoor dat u direct aan de slag kunt. CelebrationEvents is de plek om professionele DJ apparatuur te huren. Daarnaast kunt u vele extra’s toevoegen. Geluidsinstallaties, lichtshows of een DJ booth. We hebben alles in huis om uw feest met een DJ set compleet te maken.

Een greep uit de vele verhuur mogelijkheden

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

“Hey Gilbert,  

Service was perfect, niks op aan te merken! Snelle reactie en bezorgings afspraken waren direct geregeld.

Inmiddels de borg ontvangen. Nogmaals ontzettend bedankt. “

Ilkay EvrenFacebook review

Onze DJ-sets van Pioneer zijn de beste sets.

Met een keur aan mogelijkheden, gemakkelijk in het gebruik en met de meeste opties, vormt Pioneer een goede basis voor een avondje DJ’en. De DJ-sets zijn daarom zowel voor thuis gebruik geschikt en voor de grote feestavonden.Samen met onze externe geluidsapparatuur en verlichting heeft u voor een goede prijs het beste entertainment in huis. Als u een DJ-set van Pioneer huurt, kunnen wij het bij u bezorgen en aansluiten.

Voor de aspirant-DJ hebben wij onze verhuurafdeling opgericht. Zo kunt u DJ booths huren, de beste DJ apparatuur, maar ook voor de verhuur van geluidsinstallaties, microfoons en draaitafels bent u bij ons aan het juiste adres.

Een DJ set of een compleet DJ meubel nodig?

Een DJ set huren doet u bij vertrouwde bedrijven, zoals CelebrationEvents. Wij leveren al meer dan vijftien jaar de beste en meest geboekte drive in shows in Nederland en onze DJ’s weten ook altijd de juiste sfeer te creëeren. Maar misschien kunt u dat zelf ook!

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert

Gilbert Derogee
Eigenaar
T. 06-51347487