Online events

Online event organiseren? Vanuit onze studio of op locatie? Vertel het ons. Met een goede kwaliteit van de livestream zorg je meteen voor de helft van het succes. Wij zorgen ervoor dat kijkers makkelijk kunnen inschakelen, dat jij zorgt voor beelden in de hoogste kwaliteit en dat je gebruik kunt maken van allerlei professionele mogelijkheden.

Je kunt onze livestream studio huren, waarmee we de organisatie van jouw online event makkelijk maken. Je hebt de beschikking over alle belangrijke apparatuur, bijvoorbeeld voor een online businessupdate, een salesmeeting, een ledenvergadering of een ander virtueel event.

Wil je een online event organiseren? Wij bieden je de mogelijkheden, bij ons in de livestream studio.

Online Tasting Event op eigen locatie

Aan tafel of in luxe fauteuils

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een online event te organiseren? Dankzij de flexibele settings in onze studio kunnen we die eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Dus zoek je naar luxe fauteuils voor een College Tour of om het gesprek met elkaar aan te gaan? Of ga je graag aan tafel met anderen die een interessante visie hebben of mooie resultaten bereikten?

Je kunt onze livestream studio huren om jouw online event te organiseren. Daarmee heb je in één keer de beschikking over alles waar je naar zoekt, zodat je daar bovendien op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Wil je een online event organiseren? Wij bieden je de mogelijkheden, bij jullie op locatie of in onze studio.

Online evenement: wat zijn de kosten?

Het is belangrijk om de kosten goed in de gaten te houden als je een online event wilt organiseren. Wij houden de kosten laag, met alle apparatuur die standaard beschikbaar is bij ons in de studio. Alles staat alvast op z’n plek en dankzij de regelmatige events die we organiseren hoeven de kosten niet hoog te zijn.

Wat het online event precies kost om te organiseren hangt onder andere af of dit op locatie of in onze studio gedaan kan worden. Daarnaast wordt de prijs bepaald door het aantal camera’s die je wilt gebruiken, de schermen die we inzetten en de andere materialen die je zoekt. Neem contact met ons op, dan brengen we je een vrijblijvende offerte uit.

Online event organiseren op locatie of in onze livestream studio.