• Online event organiseren

    Online event organiseren? Vanuit onze mini TV studio of op locatie? Vertel het ons.

    Met een goede kwaliteit van de livestream zorg je meteen voor de helft van het succes.

    DOWNLOAD DE PRIJSLIJST
    Online kickoff organiseren. Ontdek wat je daarvoor nodig hebt.
  • Online kickoff organiseren. Ontdek wat je daarvoor nodig hebt.

Online event organiseren

Online event organiseren? Vanuit onze mini TV studio of op locatie? Vertel het ons. Met een goede kwaliteit van de livestream zorg je meteen voor de helft van het succes.

Wij zorgen ervoor dat kijkers makkelijk kunnen inschakelen, voor beelden in de hoogste kwaliteit en dat je gebruik kunt maken van allerlei professionele mogelijkheden.

Welke Online Events organiseren wij?

Ga jullie binnenkort een online evenement organiseren? Wij zorgen ervoor dat kijkers makkelijk kunnen inschakelen, voor beelden in de hoogste kwaliteit en dat je gebruik kunt maken van allerlei professionele mogelijkheden.

Wat wordt de inhoud? Hoe bereiken we iedereen en zorgen we dat de techniek werk? Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor een vergadering, presentatie, kennissessie of andere online oplossing. Supergaaf is al jaren een betrokken partner bij het organiseren van events. Wij willen dat jij een succesvol event neerzet, en kunnen je daar uitstekend bij helpen.

Online Event organiseren - Download de inspiratie gids voor het organiseren van online events.

Gratis inspiratie gids

Je kunt onze online event studio gebruiken, waarmee we de organisatie van jouw online event makkelijk maken. Je hebt de beschikking over alle belangrijke apparatuur, bijvoorbeeld voor een online businessupdate, een salesmeeting, een ledenvergadering of een ander virtueel event.

Online Event organiseren - Download de inspiratie gids voor het organiseren van online events.

Tijdens de Corona periode hebben we al vele digitale events georganiseerd in onze online event studio. Wij zorgen voor de juiste setting. En adviseren je over de aanpak en interactie met de deelnemers tijdens het event.

Online-event settings:
Kies je voor de discussietafel of een presentatiedesk?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dankzij de flexibele settings in onze studio kunnen we die eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Dus zoek je naar luxe fauteuils voor een College Tour om het gesprek met elkaar aan te gaan? Of ga je graag aan tafel met anderen die een interessante visie hebben of mooie resultaten bereikten?

Je kunt onze studio huren om jouw online event te organiseren. Daarmee heb je in één keer de beschikking over alles waar je naar zoekt, zodat je daar bovendien op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Discussietafel

Informeel

Presentatie

Online event organiseren op eigen locatie?

Wij bieden je de mogelijkheden, bij ons in de online event studio of op locatie. We stellen ons graag flexibel op, zodat precies kan wat jij voor ogen hebt.

We richten in een handomdraai jullie eigen studio in, op de gekozen locatie. En nemen dan gewoon alle benodigde camera’s, lampen en overige techniek mee.

Online event organiseren op eigen locatie.

Voorbeeld: Online Tasting Event op eigen locatie

Mooi hoor, maar wat zijn de kosten?

Wij houden de kosten laag, met alle apparatuur die standaard beschikbaar is bij ons in de studio. Alles staat alvast op z’n plek en dankzij de regelmatige events die we organiseren hoeven de kosten niet hoog te zijn.

Het is belangrijk om de kosten goed in de gaten te houden als je een online event wilt organiseren. Wat het online event precies kost hangt onder andere af of dit op locatie of in onze studio gedaan kan worden. Daarnaast wordt de prijs bepaald door het aantal camera’s die je wilt gebruiken, de schermen die we inzetten en de andere materialen die je zoekt.

Download vrijblijvend de prijslijst voor een compleet overzicht met mogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Hulp nodig met het organiseren van een online event?

Heb je vragen over het organiseren van een online event? Een succesvol online event organiseren doe je niet zomaar even! Wij snappen dat er veel op je af komt, als je dit niet dagelijks doet. Gelukkig hebben wij al de nodige ervaring opgedaan. We geven je dan ook graag alle antwoorden.