Pipe & Drape verhuur

Je kunt Pipe en Drape huren om lelijke wanden uit het zicht te onttrekken. Als je een feest wilt organiseren in een bedrijfsruimte of kantine dan is deze ruimte vaak te groot of heeft geen sfeer. De manier om een ruimte sfeervol te maken is gebruik te maken van witte Pipe and drape en deze d.m.v van LED verlichting deze uit te lichten. 

Pipe en Drape is ook de oplossing voor het kleiner maken of aankleden van feestruimtes. Je kunt bij ons Pipe en Drape huren om uw bedrijfsruimte in de basis in te delen. Door gebruik te maken van Pipes en Drapes kunnen wij een ruimte creëren met afmetingen aangepast aan de grote van het gezelschap. De gordijnen zijn leverbaar in witte of zwart, dit is afhankelijk van jouw wensen voor het inrichten van de ruimte.

Onze Pipe & Drapes

Toepassingen van Pipe & Drape

  • Inkijk van buiten af te voorkomen.
  • Tijdelijk opslagruimte tijdens uw evenement.
  • De juiste afmetingen van de feestruimte te maken.
  • Wanden, ramen, apparatuur en kabels uit het zicht onttrekken.
  • Om de juiste sfeer te creëren ieder denkbare ruimte en afmeting.

Beursstands met pipes & drapes

Pipe & drapes zijn te gebruiken als afscherming van een beursstand. Maar met een truss en backdrops kunnen we een nog stevigere constructie maken waar de verlichting, en TV schermen voor een reclameboodschap aan gemonteerd kunnen worden.

Pipe & drape huren bij CelebrationEvents

Pipe & drape is leverbaar in verschillende hoogtes en kleuren, bovendien kan het uitlichten van de pipe and drape met LED verlichting zorgen voor een verrassende uitstraling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Pipe en drape op jullie feest?

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087