Pipe & Drape verhuur

Pipe & drape huren is de oplossing om een professionele en stijlvolle achtergrond te creëren voor jouw evenement. Onze pipe & drape systemen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangepast aan elke ruimte en elk doel.

Of je nu een conferentie, een bruiloft, een productlancering of een ander evenement organiseert, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze pipe & drape systemen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een professionele en stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn onze tarieven zeer concurrerend. Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw pipe & drape systeem vandaag nog te reserveren.”

Pipe and drape voor beurstands en feestruimtes

Verhuur prijzen

Pipe & drape biedt flexibele oplossingen voor het afscheiden van grote ruimtes

Het creëert tijdelijke wanden die ideaal zijn voor het creëren van afzonderlijke zones voor catering, garderobe of andere doeleinden. Hierdoor wordt de ruimte efficiënter benut en krijgt elk gedeelte de privacy en functionaliteit die het nodig heeft. Bij Supergaaf bieden we professionele pipe & drape verhuur voor elk type evenement,

Toepassingen voor pipe & drapes

Pipe & drape systemen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:

  1. Achtergronden voor fotoshoots en opnames: Pipe & drape systemen kunnen worden gebruikt om een professionele achtergrond te creëren voor fotoshoots en opnames.
  2. Ruimte afscheidingen: Pipe & drape systemen kunnen worden gebruikt om ruimtes af te scheiden of te verdelen, zoals bijvoorbeeld in een beurs- of congresgebouw. Met pipe & drapes kan je de juiste afmetingen van de vergader of feestruimte maken.
  3. Decoratie: Pipe & drape systemen kunnen worden gebruikt als decoratie, zoals bijvoorbeeld als achtergrond voor een podium of als aankleding voor een ruimte. Maar ook om snel en eenvoudig wanden, ramen, apparatuur en kabels uit het zicht onttrekken.
  4. Verduistering: Pipe & drape systemen kunnen worden gebruikt om een ruimte af te schermen van licht, zoals bijvoorbeeld voor een beamer projectie tijdens een presentatie. Zo voorkom je inkijk of lichtinval van buitenaf.
  5. Geluidwering: Pipe & drape systemen kunnen worden gebruikt als geluidswerende afscheidingen, zoals bijvoorbeeld in een opnamestudio.

Tijdelijke gordijnen bij ons huren?

Pipe & drapes zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken als afscherming, maar niet geschikt om zware voorwerpen aan te hangen. Met een truss kunnen we een stevigere constructie maken waar tijdelijke gordijnen, verlichting, en TV schermen aan gemonteerd kunnen worden.

Wij verhuren pipe & drape (tijdelijke gordijnen) in de kleuren wit en zwart. Je kunt dit los huren of compleet bezorgd en opgebouwd op locatie geleverd krijgen. Vertel ons jouw wensen, wij realiseren ze.

Naast gezellige feestruimte creëren of aankleden met Pipe en Drapes, beschikken wij nog over tal van andere mogelijkheden voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden die we bieden.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.

Dringende vraag?
Bel ons direct!
0251-224087