Pipe and drape voor beurstands en feestruimtes

Pipe & Drape verhuur

Je kunt Pipe en Drape huren om lelijke wanden uit het zicht te onttrekken of een ruimtes af te schermen of in te delen. De gordijnen zijn leverbaar in witte of zwart, dit is afhankelijk van jouw wensen voor het inrichten van de ruimte.

De manier om een ruimte sfeervol te maken is gebruik te maken van witte Pipe and drape en deze d.m.v van LED verlichting deze uit te lichten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van Pipe en drape op jullie feest.

Toepassingen
Pipe & Drape

  • Voorkomt inkijk of lichtinval van buitenaf.
  • Pipe & drapes zijn ideaal als tijdelijk opslagruimte tijdens uw evenement.
  • Met pipe & drapes kan je de juiste afmetingen van de feestruimte maken.
  • Snel en eenvoudig wanden, ramen, apparatuur en kabels uit het zicht onttrekken.
  • Witte pipe & drapes creëert een chique sfeer en is leverbaar in iedere denkbare indeling en afmeting.

Uitlichten
Pipe & Drape

Met de juiste verlichting, ontstaat een intieme feestzaal die de feestvreugde zal vergroten. Witte pipe & drape uitlichten met LED verlichting zorgt voor een verrassende uitstraling.

Je kunt bij ons Pipe en Drape huren om een bedrijfsruimte in de basis in te delen. Door gebruik te maken van Pipes en Drapes kunnen wij een ruimte creëren in de juiste sfeer en met afmetingen aangepast aan de grote van het gezelschap.

Pipe & drape huren bij CelebrationEvents?

Als je een feest wilt organiseren in een bedrijfsruimte of kantine dan is deze ruimte vaak te groot of heeft geen sfeer. Pipe en Drape is ook de oplossing voor het kleiner maken of aankleden van feestruimtes.

Pipe & drapes zijn te gebruiken als afscherming, maar zijn niet geschikt om zware voorwerpen aan te hangen. Met een truss kunnen we een stevigere constructie maken waar gordijnen, verlichting, en TV schermen aan gemonteerd kunnen worden.

Naast gezellige feestruimte creëren of aankleden met Pipe en Drape, beschikken wij nog over tal van andere mogelijkheden voor jouw feestruimte. Wij verhuren pipe & drape in de kleuren wit en zwart. Losse verhuur of opgebouwd op locatie? Vertel ons jouw wensen, wij realiseren ze.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087

WhatsApp chat