Modeshow organiseren

Wil jij een modeshow organiseren en zoek jij daarvoor de specifieke benodigdheden, of bent jij aan de andere kant juist benieuwd wat daarbij komt kijken? We kunnen jouw van dienst zijn met een catwalk, de verlichting en een geluidsinstallatie.

Wij adviseren bij het organiseren van een modeshow, op het gebied van verlichting en geluid en zorgen voor de levering van de juiste apparatuur. Waarbij wij ervoor zorgen dat het merk of de collectie optimaal tot zijn recht komt.

Heb jij een bepaalde ruimte op het oog en vraagt jij je af wat ervoor nodig is om die locatie om te toveren tot het tijdelijke kloppende hart van de mode? Wij kunnen jou er uitstekend over adviseren, op basis van onze uitgebreide ervaring.

Een modeshow kan niet zonder een goed uitgelichte catwalk.

Wij helpen jou een geslaagde modeshow te organiseren, door de catwalk en verlichting aan te leveren.

Uiteraard neemt de catwalk een centrale plaats in, zodat het publiek hier een goed zicht op heeft.

Je kunt bij ons al een stijlvolle catwalk huren en zo een modeshow organiseren, waarop de modellen hun outfits en creaties kunnen vertonen. Een catwalk is zo op gebouwd en we hiervoor standaard afmetingen beschikbaar.

Muziek tijdens de modepresentatie

Geluid en muziek roepen emoties op en zorgen voor een krachtige  presentatie. Een DJ draagt sterk bij aan een professionele modeshow, onze DJ’s weten als geen ander welke muziek hiervoor het best geschikt is.

Heb jij bepaalde muziek die je tijdens de fashionshow wilt draaien? Onze dj’s kunnen de muziek naadloos in elkaar over laten lopen. Jij kunt op die manier een modeshow organiseren die de kleding of creaties krachtig over het voetlicht zal brengen.

Wil je een modeshow organiseren en heb je daarbij professionele verlichting en geluid nodig?

Wij helpen je graag met het organiseren van een kleine modeshow in de kledingzaak tot een grote fashionshow op locatie.

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgen voor een professionele modeshow. We kunnen je uitstekend adviseren over de apparatuur die jij nodig hebt, op basis van de locatie waar je gebruik van wilt maken.

Vraag het Gilbert
0251-224087