Je modeshow organiseren als een pro met onze innovatieve licht- en geluidstechniek.

Het organiseren van een modeshow is een complex proces waar veel aspecten bij komen kijken. Een van de belangrijkste aspecten is de licht- en geluidstechniek. Met de juiste verlichting en geluidsinstallaties kunt u de aandacht van het publiek vestigen op de kleding en accessoires die worden gepresenteerd en een professionele uitstraling geven aan de fashionshow.

Bij het organiseren van een modeshow is het van groot belang om te werken met professionele technici die de verlichting en het geluid op de juiste manier kunnen instellen. Zij zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit en dat de show een professionele uitstraling heeft.

Een modeshow is niets zonder een goed uitgelichte catwalk.

De verlichting kan worden gebruikt om de kleding en modellen in een bepaalde sfeer te plaatsen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een specifieke kleur of door de verlichting aan te passen aan de muziek. Het geluid kan worden gebruikt om de stemming van de show te versterken. Een professioneel geluidssysteem zorgt ervoor dat de muziek duidelijk en krachtig wordt weergegeven, zonder dat er ongewenste geluiden zijn.

Wij helpen jou een geslaagde modeshow te organiseren, ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het uitlichten van catwalks voor modeshows. Wij weten precies hoe we de catwalk moeten uitlichten om de mode optimaal te presenteren. Onze verlichtingsapparatuur is van topkwaliteit en kan worden afgestemd op de sfeer van de runway show, zowel de kleur als de intensiteit van de verlichting.

Uiteraard neemt de catwalk een centrale plaats in, zodat het publiek hier een goed zicht op heeft. Je kunt bij ons al een stijlvolle catwalk huren en zo een modeshow organiseren, waarop de modellen hun outfits en creaties kunnen vertonen. Een catwalk is zo op gebouwd en we hiervoor standaard afmetingen beschikbaar.

Huur onze scherp geprijsde catwalks

Catwalk huren voor jouw modeshow? Wij bieden professionele catwalks voor jouw fashion event. Onze catwalks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk te installeren en af te breken. Onze ervaren team staat klaar om je te helpen bij het installeren en onderhouden van de catwalk tijdens de show.

Of jij nu een kleine show organiseert of een grote modeweek, wij hebben de juiste oplossing voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Muziek tijdens de modepresentatie

Muziek is een belangrijk onderdeel van elk fashion event. Het kan de sfeer van een show bepalen en bijdragen aan de beleving van de gasten. De juiste muziek kan de mode nog meer benadrukken en de show nog spannender maken.

Onze muziek experts hebben jarenlange ervaring in het selecteren van de juiste muziek voor fashion events. Van pop tot hiphop, van house tot R&B, onze DJ’s hebben het allemaal in huis. Ze weten precies hoe ze de juiste muziek moeten kiezen om de sfeer van uw fashion event te verbeteren en de mode nog meer te benadrukken.

Wil je een modeshow organiseren en heb je daarbij professionele verlichting en geluid nodig?

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgen voor een professionele modeshow. Wij helpen je graag met het organiseren van een kleine modeshow in de kledingzaak tot een grote fashionshow op locatie. We kunnen je uitstekend adviseren over de apparatuur die jij nodig hebt, op basis van de locatie waar je gebruik van wilt maken.

Onze diensten zijn beschikbaar voor boekingen voor events zoals modeshows, fashion events, en meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een boeking te maken. Wij garanderen je een geweldige ervaring met onze modeshow organisatie diensten.

Een modeshow organiseren is een geweldige manier om de nieuwste trends en collecties van uw merk of ontwerper te presenteren. Het is een krachtige manier om jouw merk te promoten en jouw producten aan een groot publiek te tonen. Echter, het organiseren van een modeshow vereist veel planning en organisatie.

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het organiseren van modeshows. Het 3D ontwerpteam kan je helpen bij het visualiseren van jouw fashion show, van de lay-out van de ruimte tot de plaatsing van de meubels en decoraties. De technici zorgen voor de opbouw van de catwalk en installeren de audiovisuele en verlichtingsapparatuur. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd gebeurt, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw designer event.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.