Audiovisuele techniek voor evenementen

Modeshow organiseren?

Wil jij een modeshow organiseren en ken jij daarvoor de specifieke benodigdheden, of bent jij aan de andere kant juist benieuwd wat daarbij komt kijken? We kunnen jouw van dienst zijn met een catwalk, de verlichting en een geluidsinstallatie.

Heb jij een bepaalde ruimte op het oog en vraagt jij je af wat ervoor nodig is om die locatie om te toveren tot het tijdelijke kloppende hart van de mode? Wij kunnen jou er uitstekend over adviseren, op basis van onze uitgebreide ervaring.

Catwalks voor jullie modeshow

Jij kunt een modeshow organiseren door voor een stijlvolle catwalk te zorgen, waarop de modellen hun outfits en creaties kunnen vertonen. Uiteraard neemt de catwalk een centrale plaats in, zodat het publiek hier een goed zicht op heeft.

Daarnaast kunnen we je adviseren op het gebied van verlichting en zorgen voor de levering van de juiste apparatuur. De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat u een professioneel ogende modeshow kunt organiseren, waarbij je het merk of de collectie optimaal tot zijn of haar recht kunt laten komen.

De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgen voor een professionele modeshow

Een greep uit de
vele mogelijkheden voor een modeshow

Dj’s voor de modeshow

Geluid en muziek roepen emoties op en zorgen voor een krachtige  presentatie. Heb jij bepaalde muziek die je tijdens de show wilt draaien, of zoek je naar een DJ die de muziek naadloos in elkaar over kan laten lopen?

Een DJ draagt sterk bij aan een professionele modeshow, onze DJ’s weten als geen ander welke muziek hiervoor het best geschikt is. Jij kunt op die manier een modeshow organiseren die de kleding of creaties krachtig over het voetlicht zal brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een geslaagde modeshow te organiseren?

Wij helpen jou een geslaagde modeshow organiseren, door de catwalk en verlichting aan te leveren, of daarnaast ook te zorgen voor de geluidsinstallatie en een DJ. We werken uitsluitend profesionele appratuur en zorgen voor een DJ met een uitgebreide ervaring.

We kunnen je uitstekend adviseren over de apparatuur die jij nodig hebt, op basis van de locatie waar je gebruik van wilt maken. Wil jij een modeshow organiseren en zeker zijn van succes? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we jou graag meer over de beste oplossingen om een geslaagde modeshow te organiseren.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087