• De combinatie van een catwalk en uitgekiend lichtplan zorgen voor een professionele modeshow

    Wij adviseren bij het organiseren van een modeshow, op het gebied van verlichting en geluid en zorgen voor de levering van de juiste apparatuur. Waarbij wij ervoor zorgen dat het merk of de collectie optimaal tot zijn recht komt.

Audiovisuele techniek voor evenementen

Modeshow organiseren?

Wil jij een modeshow organiseren en zoek jij daarvoor de specifieke benodigdheden, of bent jij aan de andere kant juist benieuwd wat daarbij komt kijken? We kunnen jouw van dienst zijn met een catwalk, de verlichting en een geluidsinstallatie.

Heb jij een bepaalde ruimte op het oog en vraagt jij je af wat ervoor nodig is om die locatie om te toveren tot het tijdelijke kloppende hart van de mode? Wij kunnen jou er uitstekend over adviseren, op basis van onze uitgebreide ervaring.

  • VERHUUR CATWALK, VERLICHTING & GELUID

    Een modeshow kan niet zonder een mooi uitgelichte catwalk. Wij helpen je graag met het organiseren van een kleine modeshow in de kledingzaak tot een grote fashionshow in op locatie.

Prijzen catwalks
voor jullie modeshow

Jij kunt een modeshow organiseren door voor een stijlvolle catwalk te zorgen, waarop de modellen hun outfits en creaties kunnen vertonen. Uiteraard neemt de catwalk een centrale plaats in, zodat het publiek hier een goed zicht op heeft.

  • LICHT & GELUID VOOR MODESHOWS.

    Wij helpen jou een geslaagde modeshow organiseren, door de catwalk en verlichting aan te leveren, of daarnaast ook te zorgen voor de geluidsinstallatie en een technicus.

    We werken met uitsluitend professionele apparatuur en hebben alle benodigde materialen zelf op voorraad.

Muziek tijdens de modepresentatie

Geluid en muziek roepen emoties op en zorgen voor een krachtige  presentatie. Een DJ draagt sterk bij aan een professionele modeshow, onze DJ’s weten als geen ander welke muziek hiervoor het best geschikt is.

Heb jij bepaalde muziek die je tijdens de fashionshow wilt draaien? Onze dj’s kunnen de muziek naadloos in elkaar over laten lopen. Jij kunt op die manier een modeshow organiseren die de kleding of creaties krachtig over het voetlicht zal brengen.

Samen een modeshow organiseren?

Wil je een modeshow organiseren en heb je daarbij professionele verlichting en geluid nodig? We kunnen je uitstekend adviseren over de apparatuur die jij nodig hebt, op basis van de locatie waar je gebruik van wilt maken.

Neem contact op

Wil jij een modeshow organiseren en zeker zijn van succes? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we jou graag meer over de beste oplossingen om een geslaagde modeshow te organiseren.