Zwart dj Verhuur zwart DJ-meubel inclusief dj-gearmeubel huren

Verhuur DJ-Gear.

Wij verhuren dj-gear voor de beginnende en gevorderde dj. Complete dj-sets, dj meubels, draaitafels, discosets, dj mixers en dj monitor.

Van de losse verhuur van DJ-gear tot een volledige drive-in shows voor je feest. Samen met onze geluidsapparatuur en verlichting heb jij voor een goede prijs de beste materialen in huis.

DJ sets.

DJ controllers.

DJ meubels.

CD- en Mediaplayers.

DJ mixers.

Platenspelers.

Disco sets.

Enthousiaste reacties.
Daar worden we blij van.

Voor ons trouwfeest hebben wij hier spullen besteld voor de DJ om te kunnen draaien. Alles was top geregeld en mooi op tijd neergezet en weer opgehaald! Mooie duidelijke website waar alles in een oogopslag besteld kan worden. Kortom een aanrader!

Gilbert was zeer behulpzaam, flexibel en klantvriendelijk, ook voor de huur van klein apparatuur. Alles werkte perfect en was gecontroleerd voordat ik het meenam. Na afloop kon ik het weer aan hem meegeven vlakbij huis omdat hij toch in de buurt was. Zou hem aanbevelen!

Ik had de Nexus serie van Pioneer nodig….dagje mee oefenen. Ik had het vroeg nodig maar dat was geen probleem. Ik kon het gewoon bij Gilbert ophalen. En na afloop heeft ie mij wat tips gegeven omtrent mijn DJ carrière. Zeer nuttig

DJ-gear huren?

Wij verhuren onze dj-gear inclusief een korte uitleg voor het opbouwen en aansluiten van de apparatuur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het transport, de op- en afbouw volledig door ons te laten verzorgen.

Ben je er nog niet zeker van welke dj-gear jouw dj nodig heeft of wat het beste geschikt is voor jouw situatie neem dan vrijblijvend contact op, ik help je graag hiermee.