Disco verlichting huren.

Discoverlichting huren om het feest eens lekker mee op te pimpen? Wij verhuren verschillende soorten feestverlichting voor jullie feest. Van spiegelbol en blacklight tot professionele moving-heads.

Verlichte dansvloeren huren.

Wij verhuren 2 verschillende typen verlichte dansvloeren. De discovloeren worden verhuurt compleet met lichtcomputer, en wij verzorgen de op en afbouw. Download de prijslijst voor een compleet overzicht met alle maten en prijzen.

Effect machine huren.

U kunt een rookmachine of hazer huren om een de verlichting extra tot zijn recht te laten komen. De rook van een hazer accentueert de lichtstralen van lichteffecten. Bij de vertikale rookmachines schieten de rook recht omhoog en wordt de rook ook nog eens mooi uitgelicht door de ingebouwde LED’s

Licht computers huren.

Voor de kleinere feesten verhuren wij lichtcomputers met voor geprogrammeerde lichtshows die u eenvoudig zelf kunt bedienen. Voor de grotere events verhuren wij lichtcomputers met ervaren lichtoperators.

Een greep uit de vele verhuur mogelijkheden

Goedkoop op locatie bezorgd.

Verlichting huren kan heel goedkoop zijn. Zeker als u ook een DJ set of drive-in show bij ons huurt, kunnen de kosten procenten omlaag gaan.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw kosten? Neem dan contact met ons op.