Disco verlichting huren.

Discoverlichting huren om het feest eens lekker mee op te pimpen? Wij verhuren verschillende soorten feestverlichting voor jullie feest. Van spiegelbol en blacklight tot professionele moving-heads.

Verlichte dansvloeren huren.

Wij verhuren 2 verschillende typen verlichte dansvloeren. De discovloeren worden verhuurt compleet met lichtcomputer, en wij verzorgen de op en afbouw. Download de prijslijst voor een compleet overzicht met alle maten en prijzen.

Effect machine huren.

U kunt een rookmachine of hazer huren om een de verlichting extra tot zijn recht te laten komen. De rook van een hazer accentueert de lichtstralen van lichteffecten. Bij de vertikale rookmachines schieten de rook recht omhoog en wordt de rook ook nog eens mooi uitgelicht door de ingebouwde LED’s

Licht computers huren.

Voor de kleinere feesten verhuren wij lichtcomputers met voor geprogrammeerde lichtshows die u eenvoudig zelf kunt bedienen. Voor de grotere events verhuren wij lichtcomputers met ervaren lichtoperators.

Een greep uit de vele verhuur mogelijkheden

Goedkoop op locatie bezorgd.

Onze brede selectie van professionele apparatuur, waaronder geluidsapparatuur, verlichting, projectoren, camera’s en andere audiovisuele technologieën, is beschikbaar voor elk project.

Disco verlichting huren kan heel goedkoop zijn. Zeker als u ook andere materialen bij ons huurt, kunnen de kosten procenten omlaag gaan. Wilt u weten hoeveel jij kunt besparen op de kosten?

Ons team van professionele experts staat klaar om je te assisteren bij het kiezen van de juiste disco verlichting en het correct installeren ervan op de gewenste locatie. Wij helpen je graag om jouw evenement een groot succes te maken.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.