Disco verlichting huren

Discoverlichting huren om u feest eens lekker mee op te pimpen? Wij verhuren verschillende soorten feestverlichting voor jullie feest. Van spiegelbol en blacklight tot professionele moving-heads.

Verlichte dansvloeren huren

Wij verhuren 2 verschillende typen verlichte dansvloeren. De discovloeren worden verhuurt compleet met lichtcomputer, en wij verzorgen de op en afbouw. Download de prijslijst voor een compleet overzicht met alle maten en prijzen.

Plug & play lichtshow huren

Een kant en klare lichtshow voor je feest, inclusief op-en afbouw en aansluiten door CelebrationEvents. De verlichting wordt geleverd met een voorgeprogrammeerde lichtcomputer, die jullie eenvoudig zelf kunnen bedienen.

LED-verlichting huren

Het huren van LED verlichting brengt enkele voordelen met zich mee. LED verlichting gebruikt weinig stroom. Wij verhuren ook draadloze LED verlichting met een accu. Hierdoor is het niet meer nodig om stroom en signaalkabels te gebruiken.

Rookmachine, hazer of bellenblaas huren

U kunt een rookmachine of hazer huren om een de verlichting extra tot zijn recht te laten komen. De rook van een hazer accentueert de lichtstralen van lichteffecten. Bij de vertikale rookmachines schieten de rook recht omhoog en wordt de rook ook nog eens mooi uitgelicht door de ingebouwde LED’s

Podium verlichting huren

Verlichting huren voor een podium, ook dit kan bij ons. Heeft u advies nodig welke verlichting je het beste kunt gebruiken, zeg het ons wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben ruime ervaring in het uitlichten van podia voor verschillende toepassingen.

Licht computers huren

Voor de kleinere feesten verhuren wij lichtcomputers met voor geprogrammeerde lichtshows die u eenvoudig zelf kunt bedienen. Voor de grotere events verhuren wij lichtcomputers met ervaren lichtoperators.

Een greep uit de vele verhuur mogelijkheden

Goedkoop en op de locatie bezorgd

Verlichting huren kan heel goedkoop zijn. Zeker als u ook een DJ set of drive-in show bij ons huurt, kunnen de kosten procenten omlaag gaan. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw kosten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087