Wij realiseren professionele livestreams, podcasts en webinars.

Uitzenden vanuit onze professionele studio of op locatie. Livestreams, webinars, podcast en online events zijn de nieuwe manier om verbonden te blijven met onze gemeenschap, klanten en zakelijke partners. Met de huidige digitale wereld waar in we ons bevinden, is het nog belangrijker dan ooit om op een veilige en efficiënte manier te kunnen communiceren.

Onze organisatie is trots op het aanbieden van hoogwaardige livestreams, podcast, webinar en online events. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze digitale ervaringen zo interactief en informatief mogelijk zijn. Onze technici zijn experts in hun veld en stellen jou in staat om een soepel en professioneel verloop te garanderen.

Van opname tot uitzending:
ontdek de vele opties in onze studio

Of het nu gaat om een openbare uitzending, een privé-stream of  het opnemen van podcast of een video, onze online event studio biedt jou de mogelijkheid om jouw content te delen zoals jij dat wilt.

Webinar studio

Webinar

Vertel deelnemers online over jouw aanpak, een vernieuwende techniek of specifieke vakkennis die je wilt presenteren. Technisch zeer goed geregeld en zonder omkijken.

Podcast

Neem een professionele podcast op. Als het geluid en beeld kloppen komt de boodschap die je wilt vertellen veel beter over. Wij doen de techniek, zodat jij je op de inhoud kunt richten.

Online Business Update

Online Business update

Geef een business update over belangrijke veranderingen of over wat er op dit moment speelt. Nodig alle deelnemers eenvoudig online uit of deel later de opname.

Online event studio - ALV online

Online Ledenvergadering

Je kunt de ALV online organiseren bij ons in de professionele studio. Dit bespaart kosten én zorgt voor een stabiele en professionele stream.

Digitale beursstand

Presenteer jouw bedrijf alsof je fysiek aanwezig bent. Wij richten de studio helemaal voor je in zoals je dat wilt. De huisstijl van jouw bedrijf of organisatie staat daarbij centraal.

Online open dag

Online Open dag

Organiseer een open dag voor scholieren, studenten of voor klanten en andere zakelijke relaties. Zet de virtuele deuren wagenwijd open, voor een kijkje achter de schermen.

Webinar studio. Webinar ledenraad Rabobank

Online boardroom

Breng alle board members heel eenvoudig bij elkaar, zonder fysieke reiskilometers. Bespaar kostbare reistijd en onnodige CO2-uitstoot. Een duurzame en efficiënte keuze.

Online Talkshow

Organiseer een talkshow met plek aan tafel voor een aantal interessante sprekers. Wij richten de studio professioneel voor je in, om indruk te maken op klanten en andere kijkers.

Online kennisdeling - Supergaaf online event studio

Online Kennisdeling

Deel online kennis tussen medewerkers, met klanten of met andere (zakelijke) relaties. Voorkom dat jullie fysiek bij elkaar moeten komen om samen vooruit te gaan.

Livestream : Presentatie vanuit de Supergaaf studio

Online presentatie

Geef een online presentatie met alle middelen die je op locatie ook tot je beschikking zou hebben. Wij zorgen voor kraakhelder geluid en superscherp beeld, inclusief alle sheets.

Online kickoff

Online Kick-off

Presenteer een nieuw product of lanceer een nieuwe dienst. Organiseer een professionele livestream vanuit onze studio. Een goed begin is het halve werk!

Jaarvergadering online - Hoofbosch (5)

Online Jaarvergadering

Organiseer de volgende jaarvergadering online, zodat iedereen er heel eenvoudig bij kan zijn. Nodig aandeelhouders en stakeholders uit voor de livestream of deel een opname.

PupQuiz Online

Online (Pub) Quizes

De online (pub) quiz vanuit onze studio is een gegarandeerd succes. Nodig zoveel mogelijk deelnemers uit en maak er samen een geslaagd feest van. Met een winnaar natuurlijk!

DJ Jean- HouseFanatics

Online Entertainment

Laat een band spelen, nodig een DJ uit of organiseer ander online entertainment tijdens een event of evenement. Bij ons in de studio is meer dan voldoende ruimte beschikbaar.

Online Wiskey Tasting livestream

Online Tasting

Organiseer vanuit onze professionele studio of op locatie een proeverij voor wijn, whisk(e)y, kaas of andere producten en gerechten. Geniet samen van de smaken en de ervaring.

Liever livestreamen op locatie?

Stream live vanaf elke locatie met onze mobiele livestreaming diensten. Ook buiten onze studio organiseren we livestreaming op het hoogste niveau. Organiseer bijvoorbeeld een online proeverij, livestream een bruiloft, uitvaart of een diploma-uitreiking.

Huwelijk livestreamen

Huwelijk livestream

Livestream een bruiloft of een huwelijk en zorg er daarmee voor dat toch iedereen aanwezig kan zijn. Of gebruik de opname om hier later zelf nog eens naar terug te kijken.

Livestream diploma uitreiking

Livestream de diploma uitreiking en zorg ervoor dat iedereen erbij kan zijn. We zorgen voor een livestream vanuit onze studio of gewoon bij jullie op locatie.

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart livestream

Zorg er met een livestream voor dat alle betrokkenen de uitvaart kunnen bijwonen. Of gebruik de opname om het waardige en bijzondere afscheid nog eens terug te kijken.

KLANTEN & CASES

Livestream je evenement, organiseer een webinar of neem je podcast op in onze professionele studio of op je eigen locatie. Bekijk welke klanten al gebruik maken van onze mogelijkheden.

Livestream op locatie of in onze studio

Bij Supergaaf beschikken we over diverse film-, audio en lichtapparatuur, waardoor we je livestream naar een hoger niveau brengen. Wij helpen graag met het opzetten en organiseren van een livestream. Dit kan op locatie zelf, bijvoorbeeld bij een uitvaart of om een huwelijksceremonie te streamen.

Maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een webcast of webinar te organiseren en op te nemen in onze daarvoor ingerichte studio.  Wij zorgen  hier voor een professionele studio setting.

Wij organiseren livestreams voor productpresentaties, beurzen, conferenties en allerlei andere (zakelijke) events.

Kortom; wij zorgen tegen lage kosten voor een professionele livestream. Op die manier kan jij je concentreren op het maken van content. Vraag jouw vrijblijvende offerte aan of stel ons je vragen.

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.