Van opname tot uitzending:
In onze Studio of op Locatie

Of het nu gaat om een openbare uitzending, een privé-stream of  het opnemen van podcast of een video, wij bieden jou de mogelijkheid om jouw content te delen zoals jij dat wilt.

Professionele techniek

Onze camera’s nemen op in 4K-resolutie, vanuit verschillende hoeken. Regie is beschikbaar om naadloos tussen sprekers te schakelen. We garanderen een vlekkeloze technische ondersteuning voor jouw succesvolle stream.

Deskundige begeleiding

Onze crew bedient camera’s, regisseert en zorgt voor belichting. Microfoons worden correct afgesteld en we begeleiden jullie. Of het nu je eerste keer is of je wilt zekerheid, wij bieden professionele begeleiding.

Jarenlange ervaring

Met uitgebreide ervaring in online content kennen we alle ins en outs. We anticiperen op mogelijke problemen en voorkomen ze. Ongeacht jullie ervaringsniveau, wij bieden de beste ondersteuning voor een online event.

Hoogwaardige Online events.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze digitale ervaringen zo interactief en informatief mogelijk zijn. Onze technici zijn experts in hun veld en stellen jou in staat om een soepel en professioneel verloop te garanderen.

Gepersonaliseerd Webinar Decor - Supergaaf Studio

Webinar

Deel je aanpak, techniek of vakkennis online met deelnemers. Wij regelen de techniek en jij hoeft alleen nog maar te presenteren.

Podcast

Maak een professionele podcast waarbij het geluid klopt voor een betere boodschap. Wij regelen de techniek, jij de inhoud.

Online Business Update

Online Business update

Geef een online business update over actuele ontwikkelingen en nodig gemakkelijk deelnemers uit of deel later de opname.

Online event studio - ALV online

Online Ledenvergadering

Organiseer de ALV online in onze professionele studio. Bespaar kosten en zorg voor een stabiele en professionele stream.

Online kennisdeling - Supergaaf online event studio

Online Kennisdeling

Deel kennis online tussen medewerkers, klanten en relaties zonder fysieke bijeenkomsten. Bereik samen doelen zonder belemmeringen.

Digitale beursstand

Breng jouw bedrijf tot leven alsof je er fysiek bij bent. Wij richten de studio helemaal in naar jouw wensen en jouw huisstijl staat daarbij centraal.

Online open dag

Online Open dag

Organiseer een virtuele open dag voor scholieren, studenten, klanten of zakelijke relaties en geef een uniek kijkje achter de schermen.

Webinar studio. Webinar ledenraad Rabobank

Online boardroom

Bespaar reistijd en CO2-uitstoot door board members eenvoudig online bij elkaar te brengen. Een duurzame en efficiënte keuze.

Livestream : Presentatie vanuit de Supergaaf studio

Online presentatie

Geef een online presentatie met dezelfde middelen als op locatie. Wij zorgen voor kraakhelder geluid, superscherp beeld en alle benodigde slides.

Online kickoff

Online Kick-off

Geef de resultaten weer en lanceer het nieuwe jaar. Start goed door een professionele livestream te organiseren vanuit onze studio.

Jaarvergadering online - Hoofbosch (5)

Online Jaarvergadering

Organiseer de jaarvergadering online zodat iedereen makkelijk kan deelnemen. Nodig aandeelhouders en stakeholders uit voor de livestream of opname.

Online Talkshow

Organiseer een talkshow met interessante sprekers aan tafel. Wij richten de professionele studio voor je in om indruk te maken op kijkers.

PupQuiz Online

Online (Pub) Quizes

Organiseer een succesvolle online (pub) quiz vanuit onze studio en maak er een feest van met zoveel mogelijk deelnemers en een winnaar!

DJ Jean- HouseFanatics

Online Entertainment

Organiseer online entertainment voor jouw event of evenement. In onze studio is er meer dan genoeg ruimte voor een band, DJ of andere act.

Online Wiskey Tasting livestream

Online Tasting

Proef de smaken en geniet van de ervaring tijdens een professionele proeverij in onze studio of op locatie, voor wijn, whisk(e)y, kaas en meer.

Huwelijk livestreamen

Huwelijk livestream

Livestream jullie huwelijk en laat iedereen virtueel aanwezig zijn. Geniet samen van het moment en bewaar de opname voor later.

Livestream diploma uitreiking

Livestream de diploma-uitreiking en laat iedereen erbij zijn. Wij regelen de livestream op locatie voor een onvergetelijk moment.

Uitvaart Laivestream Vredevorstkerk

Uitvaart livestream

Met een livestream kunnen alle betrokkenen bij de uitvaart aanwezig zijn of later de opname bekijken. Waardig en bijzonder afscheid verzekerd.

Liever livestreamen op locatie?

Stream live vanaf elke locatie met onze mobiele livestreaming diensten. Ook buiten onze studio organiseren we livestreaming op het hoogste niveau. Organiseer bijvoorbeeld een online proeverij, livestream een bruiloft, uitvaart of een diploma-uitreiking.

KLANTEN & CASES

Livestream je evenement, organiseer een webinar of neem je podcast op in onze professionele studio of op je eigen locatie. Bekijk welke klanten al gebruik maken van onze mogelijkheden.

Supergaaf: Stream jouw evenement professioneel

Onze film-, audio- en lichtapparatuur tilt jouw livestream naar een hoger niveau. Laat ons je helpen met het organiseren en opzetten van jouw livestream, op locatie of in onze professionele studio. Wij organiseren webcasts en webinars voor productpresentaties, beurzen, conferenties en alle soorten (zakelijke) evenementen.

Concentreer je op jouw content terwijl wij voor een professionele livestream zorgen tegen lage kosten. Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan of stel ons gerust jouw vragen.

Livestream op locatie of in onze studio

Bij Supergaaf beschikken we over diverse film-, audio en lichtapparatuur, waardoor we je livestream naar een hoger niveau brengen. Wij helpen graag met het opzetten en organiseren van een livestream. Dit kan op locatie zelf, bijvoorbeeld bij een uitvaart of om een huwelijksceremonie te streamen.

Maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een webcast of webinar te organiseren en op te nemen in onze daarvoor ingerichte studio.  Wij zorgen  hier voor een professionele studio setting.

Wij organiseren livestreams voor productpresentaties, beurzen, conferenties en allerlei andere (zakelijke) events.

Kortom; wij zorgen tegen lage kosten voor een professionele livestream. Op die manier kan jij je concentreren op het maken van content. Vraag jouw vrijblijvende offerte aan of stel ons je vragen.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.