• Alstom - open dag

Open dag – Alstom

Wij zijn trots dat we een rol hebben kunnen spelen bij de succesvolle open dag en feestavond van Alstom, die plaatsvondt op hun eigen bedrijfsterrein. Onze audiovisuele expertise kwam tot uiting in de uitlichting van de tent, de geluidstechniek voor zowel de DJ als de sprekers, en droeg bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Een heldere audioweergave is van groot belang om de boodschap van sprekers over te brengen en om het feest op gang te houden. Onze ervaren geluidstechnici hebben gezorgd voor hoogwaardige geluidsapparatuur om zowel de DJ als de sprekers te ondersteunen. Daarnaast is een sfeervolle en goed verlichte omgeving is van cruciaal belang voor elk evenement. Voor de Open Dag van Alstom hebben wij gezorgd voor de uitlichting van de tent, waardoor de ruimte zowel overdag als ‘s avonds een warme en gastvrije sfeer uitstraalde.

Als u op zoek bent naar professionele audiovisuele diensten voor uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de perfecte sfeer creëren en uw visie tot leven brengen.

Details

 • Opdracht

  Het uitlichten van de ontvangst ruimte voor publiek tijdens de open en aansluitende feestavond voor het personeel.

 • Opdrachtgever

  Gimago Business Events

 • Locatie

  Bedrijfslocatie in Rotterdam

 • Aantal genodigden

  ± 1000 bezoekers opendag
  ± 300 gasten personeelsavond

 • Datum

  September 2023

Alstom - open dag
Alstom - open dag
Alstom - open dag