Studentengala organiseren
met DJ of band.

Wil je een studentengala organiseren en daarbij ook direct gebruik maken van een DJ? We beschikken bij CelebrationEvents over een aantal ervaren DJ’s, die op menig studentengala hun kunsten hebben vertoond.

Ze kennen de klassiekers waar zowel de meerderejaars als de nieuwkomers van kunnen genieten, net als de beste beats van dit moment. Wij kunnen je helpen het studentengala te organiseren, door de gewenste apparatuur aan te leveren. We werken uitsluitend met A-merken, waardoor je kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit.

Verhuur van geluidsinstallatie, verlichting & DJ’s

We zorgen op het gebied van apparatuur bijvoorbeeld voor een professionele geluidsinstallatie en verlichting die helpt de studenten eenvoudig naar de dansvloer te bewegen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar draaitafels en een mengpaneel, of een set boxen die zorgt voor voldoende vermogen om de zaal te vullen met de hipste beats van dit moment?

Studentengala eurocollege

Studentengala met band organiseren

Hebben jullie een band geboekt voor het studentengala? CelebrationEvents zorgt voor professionele geluidsapparatuur en verlichting, of de complete organisatie van het studentengala.

Wil je een studentengala organiseren en daarbij rekenen op professionele ondersteuning, op basis van een uitgebreide ervaring? Wij zijn je er graag mee van dienst.

Eigen DJ’s met onze apparatuur?

Wilt je een studentengala organiseren waarmee je er zeker van kunt zijn dat alle apparatuur perfect geregeld is?  Zijn er onder de studenten uitstekende DJ’s om het publiek op te zwepen, of voor de juiste achtergrondmuziek te zorgen?

Wij helpen een studentengala organiseren door de gewenste apparatuur aan te leveren en aan te sluiten. Jullie kunnen uiteraard rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, in combinatie met een duidelijke instructie of uitleg.

Jullie eigen DJ’s kunnen rekenen op onze apparatuur, onafhankelijk van de ervaring die zij hebben. Op die manier kunnen jullie een geslaagd studentengala organiseren, wij zorgen ervoor dat het in ieder geval niet aan de apparatuur zal liggen.

Je bent bij CelebrationEvents aan het juiste adres, neem vrijblijvend contact met jullie wensen.