Geluidsinstallatie huren voor een strandfeest.

Wilt u geluid en verlichting voor uw strandfeest huren, of bent u benieuwd naar de installatie die u daarvoor nodig heeft? Geluid in de open lucht vraagt om een andere benadering dan op een afgesloten locatie, dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u daar uitstekend over adviseren. Bovendien kunnen we u ook direct van dienst zijn met de verlichting, net als bijvoorbeeld de aankleding

We vertellen u graag meer over het strandfeest geluid, of kunnen u van dienst zijn op basis van uw specifieke wensen. Wilt u het strandfeest geluid huren en daarnaast ook direct gebruik maken van de verlichting? We verhuren losse discoverlichting of een complete lichtshow voor de gewenste uitlichting van de locatie. Op die manier is het strandfeest geluid bij ons in goede handen.

Organiseer
een bijzonder strandfeest,

ontdek onze mogelijkheden

Strandfeest geluid en verlichting

Geluidsinstallatie huren

Verhuur van geluidsinstallatie, vanaf 50 gasten tot 2000 bezoekers

Licht verhuur Amsterdam

Verlichting huren

Verhuur van podium- en discoverlichting, rookmachines, en lichtcontrollers

Dj voor bedrijfsfeest of personeelsfeest inhuren

DJ apparatuur

Verhuur van losse DJ sets van Pioneer of complete DJ meubels

Geluid huren voor DJ of band op uw strandfeest?

Wilt u geluid huren voor uw strandfeest, zodat bijvoorbeeld de DJ of band goed uit de voeten kan en zich over het gehele terrein verstaanbaar kan maken? Wilt u bepaalde onderdelen uitlichten, of ervoor zorgen dat uw bezoekers direct onder de indruk zijn van de sfeer? U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel het strandfeest geluid als de verlichting.

Wij verzorgen graag het strandfeest geluid, door u de benodigde apparatuur aan te bieden. We werken met A-merk apparatuur van de verschillende bekende merken. We zorgen er op die manier voor dat u een geslaagd strandfeest kunt organiseren. Wij adviseren u graag op basis van de omvang en het doel van uw feest, of kunnen u op basis van uw specifieke aanvraag aangeven hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

Een greep uit de vele mogelijkheden voor uw strandfeest

Uw strandfeest ook uitrusten met professioneel geluid en verlichting?

Heeft u al een idee van het vermogen en de materialen die u nodig heeft, of bent u nieuw in die wereld en zoekt u op dat gebied ondersteuning van een specialist? Wij vertellen u er graag meer over.

We voorzien jaarlijks diversen strandfeesten van geluid met onze installaties. Dit betekent dat u kunt rekenen op een maximale betrouwbaarheid. We zijn u op die manier graag van dienst met het strandfeest geluid, zodat u een geslaagd evenement aan de kust kunt organiseren.