Personeelsfeest organiseren?

Ben jij dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Wil je uitmuntende kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wil je een goed feest? Maak het jezelf gemakkelijk: laat jullie personeelsfeest organiseren.

Ga er maar aan staan: het organiseren van een personeelsfeest. Van idee tot organisatie, waar te beginnen?  Maar wat als je het personeelsfeest uitbesteedt? Wat als jij jullie personeelsfeest laat organiseren door een organisatie die al jarenlang de leukste feesten organiseert?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat. Van discovloer, van aankleding van de dj booth tot het matchen van jullie favoriete muzieksmaak met de dj.

Laat je inspireren,
en organiseer een bijzonder personeelsfeest

Thema disco personeelsfeest

Themafeesten

Van receptie tot disco-avond, Van 90’s tot nu, van lounge tot dance: CelebrationEvents heeft u de keuze uit verschillende muzikale themafeesten.

Rond DJ meubel huren

DJ shows

Naast de keuze uit de beste muziek, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Misschien zelfs wel met een eigen verlichte dansvloer?

DJ met saxofonist bij Personeelsfeest Martinair

DJ met Saxofonist

 Laat het personeelsfeest niet stranden in de geijkte kneiterhits van weleer. Kies bijvoorbeeld voor een saxofonist tijdens uw evenement.

Feest voor alle medewerkers
jong & oud

Een personeelsfeest organiseren hoeft geen dagenlange kwelling te zijn: het voor jullie geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is het invullen van jullie gegevens. We komen met een interessant – en vrijblijvend – voorstel. Wacht niet langer, laten wij samen het personeelsfeest organiseren. De feestvond van het jaar, voor alle werknemers!

Personeelsfeesten
waar wij én zij, trots op terugkijken.

Samen het personeelsfeest organiseren?

Ontvang direct een prijsopgave op basis van jullie wensen.

Vrijblijvend advies nodig?


Vraag het aan Gilbert.
0251-224087