• Personeelsfeest organiseren?

    Ben jij dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Wil je uitmuntende kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wil je een goed feest? Maak het jezelf gemakkelijk: laat jullie personeelsfeest realiseren met Supergaaf Entertainment.

    Personeelsfeest Van Gogh Museum

Personeelsfeesten
waar wij én zij, trots op terugkijken.

Organiseer een onvergetelijk personeelsfeest waar zowel jij als je medewerkers trots op terugkijken. Of het nu gaat om een informeel feest of een formele bijeenkomst, wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte personeelsfeest.

Feest voor alle medewerkers
jong & oud

Of het nu gaat om een kleine borrel of een groot feest, er zijn enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat jullie werknemersfeest een groot succes wordt.

Laat je inspireren,
en organiseer een bijzonder bedrijfsfeest

Een personeelsfeest organiseren is een geweldige manier om alle teamleden te belonen voor hun inzet. Bekijk onze mogelijkheden voor het opzetten van een succesvol teamfeest.

Thema disco personeelsfeest

Themafeesten

Van receptie tot disco-avond, Van 90’s tot nu, van lounge tot dance: CelebrationEvents heeft u de keuze uit verschillende muzikale themafeesten.

Rond DJ meubel huren

DJ shows

Naast de keuze uit de beste muziek, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Misschien zelfs wel met een eigen verlichte dansvloer?

DJ met saxofonist bij Personeelsfeest Martinair

DJ met Saxofonist

 Laat het personeelsfeest niet stranden in de geijkte kneiterhits van weleer. Kies bijvoorbeeld voor een saxofonist tijdens uw evenement.

Ga er maar aan staan: het organiseren van een medewerkersfeest. Van idee tot organisatie, waar te beginnen?  Maar wat als je het bedrijfsuitje uitbesteedt? Wat als jij jullie personeelsfeest laat uitvoeren door een organisatie die al jarenlang de leukste feesten organiseert?

Jij wilt een geslaagd personeelsfeest organiseren voor het team?

Een personeelsfeest organiseren hoeft geen dagenlange kwelling te zijn: het voor jullie geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is het invullen van jullie gegevens. We komen met een interessant – en vrijblijvend – voorstel. Wacht niet langer, laten wij samen het personeelsfeest organiseren. De feestvond van het jaar, voor alle werknemers!

Ontvang direct een prijsopgave op basis van jullie wensen.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw Personeelsfeest

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat.

Van discovloer, van aankleding van de dj booth tot het matchen van jullie favoriete muzieksmaak met de dj.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor het organiseren van personeelsfeesten.