Een personeelsfeest
organiseren
voor jong & oud?

Bent u dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Wilt u uitmuntende kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wilt u een goed feest? Maak het uzelf gemakkelijk: laat uw personeelsfeest organiseren.

Ga er maar aan staan: het organiseren van een personeelsfeest. Van idee tot organisatie, waar te beginnen?  Maar wat als u het personeelsfeest uitbesteedt? Wat als u uw personeelsfeest laat organiseren door een organisatie die al jarenlang de leukste feesten organiseert?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat. Van discovloer, van aankleding van de dj booth tot het matchen van uw favoriete muzieksmaak met de dj.

Laat je inspireren,
en organiseer een bijzonder personeelsfeest

Thema disco personeelsfeest

Themafeesten

Van receptie tot disco-avond, Van 90’s tot nu, van lounge tot dance: CelebrationEvents heeft u de keuze uit verschillende muzikale themafeesten.

Rond DJ meubel huren

DJ shows

Naast de keuze uit de beste muziek, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Misschien zelfs wel met een eigen verlichte dansvloer?

DJ met saxofonist bij Personeelsfeest Martinair

DJ met Saxofonist

 Laat het personeelsfeest niet stranden in de geijkte kneiterhits van weleer. Kies bijvoorbeeld voor een saxofonist tijdens uw evenement.

Personeelsfeesten
waar wij én zij, trots op terugkijken.

Samen het personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest organiseren hoeft geen dagenlange kwelling te zijn: met CelebrationEvents wordt het voor u geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is het invullen van uw gegevens. We komen met een interessant – en vrijblijvend – voorstel. Wacht niet langer, laten wij samen uw personeelsfeest organiseren. CelebrationEvents maakt van uw personeelsfeest de avond van het jaar!

Ontvang direct een offerte op basis van jullie wensen.

Gilbert

Gilbert Derogee
DJ & eigenaar

T. 06-51347487

WhatsApp chat