Digitale beursstand

De digitale beursstand is het ideale alternatief voor een stand op locatie. Dus kun je niet aanwezig zijn of wil je op afstand een professionele presentatie geven? De digitale of virtuele beursstand vanuit onze livestream studio is dan de beste keuze.
Met een beursstand in de huisstijl van jouw bedrijf maak je een professionele indruk op kijkers, luisteraars en (digitaal) aanwezigen. Vertel jouw verhaal vanuit onze studio, waarmee het net lijkt of je toch gewoon op locatie bent.

Livestream Event Sonion

Beursstands en andere events en evenementen

Onze flexibele studio met alle benodigde professionele apparatuur is goed geschikt voor digitale beursstands. Organiseer een virtuele presentatie, bijvoorbeeld voor een inhoudelijke sessie of om potentiële klanten digitaal welkom te heten.
Met een presentatie op afstand kun je helaas niet fysiek aanwezig zijn. Hier staat tegenover dat we digitaal een virtueel praktisch alles voor je kunnen realiseren. Dit garandeert een professionele verschijning, waarmee je een goede indruk maakt op bestaande en nieuwe relaties.

Livestream Event Sonion

Tip: denk je naast een digitale beursstand aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten. https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Digitale beursstand organiseren

Je wilt een digitale beursstand organiseren met een livestream. Ook als je daarmee geen ervaring hebt kunnen we je er goed bij helpen. We organiseren het van A tot Z. Zo weet je zeker dat jij zakelijk een goede indruk maakt, op alle potentiële klanten en andere relaties die je virtueel zal ontmoeten.

Zoek jij een studio voor een digitale of virtuele beursstand? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier  Dan nemen we snel contact met je op.