Een DJ en een saxofonist,
blazen jouw feest extra leven in!

Een DJ met saxofonist hebben het beste huwelijk. Maar een DJ kan met tal van instrumentalisten overweg, of dat nu om percussionisten, toetsenisten, zangers of gitaristen gaat, zij zorgen voor en muzikale toevoeging aan dancetracks, klassiekers of de commerciële hits.

Een dj met saxofonist is de manier om een feest sneller op gang te laten komen. Waar de dj niet zomaar achter zijn booth vandaan kan komen, kan de saxofonist prima bewegen tussen de gasten. Een extra dimensie met een pittig karakter: de dj met saxofonist is dé act voor jouw avond.

De muzikale verassing voor jullie gasten

  • een bijzondere invulling van het muzikale gedeelte van jouw evenement;
  • een unieke live-beleving, waarmee de interactie tussen publiek en saxofonist het feest extra elan geeft;
  • een verfrissende afwisseling tussen bestaande muziek en een nieuwe invulling.

De dj met saxofonist betekent een spannende muzikale avond. Dankzij de totale concentratie van de saxofonist en de dj die nauwkeurig de sfeer van de avond in de gaten houdt, kunnen de gasten onder het genot van drinks and bites genieten van een muzikale avond die zijn weerga niet kent.

Waar wij én zij trots op terugkijken

Jouw avond wordt een unieke beleving. Op elkaar ingespeeld zal de saxofonist enkele sets floreren met zijn hippe sound en dito groovy mix van improvisatie en bestaand werk.

Geen avond is hetzelfde, maar elke avond is wel op het allerhoogste niveau, dankzij de volle klank van de saxofoon krijgt de muziek een nieuwe klank. Het huren van een dj met saxofonist geven jouw feest een speciale klank.

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Beoordeling

“de saxofonist was echt fantastisch”

“Aangezien we afgelopen zaterdag jou, de saxofonist en Martijn na afloop niet meer gesproken hebben, bij deze onze hartelijke dank voor de top avond. Martijn heeft super gedraaid en de saxofonist was echt fantastisch! We hebben heel veel positieve feedback op beiden van onze gasten gekregen. Zou je hen namens ons willen bedanken?”

Bas en MarijkeHuwlijksfeest Landgoed Waterland

Beoordeling

“alleen maar zeer enthousiaste reacties”

“Wij willen je bij deze laten weten dat we echt een top feest gehad hebben afgelopen vrijdag in Westerhout. De DJ heeft het echt goed gedaan, want het was van het begin tot het eind feest. Er was een leuke klik met onze saxofonist, dus dat ging ook helemaal top! We hebben alleen maar zeer enthousiaste reacties ontvangen.”

Wesley en MaaikeHuwelijksfeest Westerhout in Beverwijk

Meer informatie en prijzen ontvangen, voor een DJ met Saxofonist op jullie feest?

Een dj met saxofonist vormen het bijzondere koppel om een feest een vleugje exclusiviteit mee te geven. Een gewaagde improvisatie door de saxofonist op de beats van de dj geven dat classy gevoel.

Een dj met saxofonist boeken helemaal niet moeilijk te zijn: CelebrationEvents heeft de beste muzikanten in huis die tot een perfecte samenwerking met onze dj’s leiden.

Gilbert

Gilbert Derogee
DJ & Eigenaar
T. 06-51347487