DJ Jean - Livestream

DJ Jean test full-service streamingstudio: ‘Geweldig voor DJ’s en andere opnamen’

DJ’s en artiesten moeten het even doen zonder publiek. Tenminste, zonder publiek dat naar concerten, optredens en andere live-evenementen komt. Online is er namelijk wel van alles mogelijk.

Zoals DJ Jean laatst kwam uitproberen (YouTube video), toen hij een geweldige DJ-set opnam om die daarna via Facebook en zijn andere socialkanalen voor zijn volgers en fans beschikbaar te maken.

Livestream of opname

Onze compleet ingerichte studio maakt het mogelijk om opnamen te maken of zelfs een livestream uit te zenden. Zodat DJ’s en artiesten toch hun publiek hebben, al is het natuurlijk digitaal en volledig volgens de belangrijke RIVM-richtlijnen om afstand tot elkaar te houden.

De opnamen zijn direct na afloop beschikbaar, zodat je die als DJ of artiest mee kunt nemen en kunt uploaden of op een andere manier kunt verspreiden. Natuurlijk in de hoogste HD-kwaliteit en met de audio direct vanuit de output.

DJ’s, zangers en andere artiesten kunnen voor een vaste lage vergoeding een opname komen maken of livestream starten. Inclusief gebruik van alle aanwezige audioapparatuur, verlichting en andere beschikbare materialen.

Volledig uitgeruste opnamestudio

Supergaaf studio voor livestreaming en Webinars

Supergaaf studio voor livestreaming en Webinars

We beschikken over een volledig uitgeruste opnamestudio, beschikbaar voor DJ’s, bands en andere artiesten. Met uitgebreide mogelijkheden, zoals verschillende DJ-sets. Ideaal voor een livestream of andere opname, vanuit een professionele omgeving die indruk maakt op het digitale publiek.

 

Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en stel je vragen over onze full-service streamingstudio. We horen graag van je.