Online tasting

De online tasting doet niet meer onder voor een proeverij op locatie. Vanuit onze studio of op locatie organiseer je een tasting of proeverij van wijn, whisky, bier, tapas, hapjes of complete gerechten. Waar je ook aan zit te denken en wat je ook wilt organiseren, wij bieden je de flexibiliteit, professionaliteit en alle mogelijkheden die je daarvoor zoekt.

Met de livestreams en opnames bereiken chefs, sommeliers, influencers en anderen de liefhebbers van allerlei lekkernijen. Ze laten ze nieuwe producten en ingrediënten proeven. Of ze duiken samen de diepte in, met uitleg over wat de deelnemers thuis of op het werk voor hen hebben staan of liggen. Wij zorgen voor kraakhelder geluid en superscherp beeld, zodat er geen detail over het hoofd wordt gezien.

Online WijnTasting Ockhuysen Haarlem - Livestream op locatie -

Online tastings en andere events en evenementen

De online tastings hebben zich in razend tempo ontwikkeld tot een professionele keuze. Dus wil je zoveel mogelijk liefhebbers bij elkaar brengen? Of bereik je een internationaal publiek, dat je onmogelijk allemaal fysiek naar elkaar toe kunt laten komen? Geen zorgen, onze online tastings vormen dan de ideale keuze.

Bij ons in de studio of op locatie maken we alle ruimte voor de producten die je samen met jouw publiek gaan proeven, beoordelen of gewoon gaat leren kennen. Wij brengen het professioneel voor je in beeld en bieden bovendien allerlei mogelijkheden tot interactie. Zo wordt het een geweldige sessie, waarmee je jouw publiek kunt laten ervaren wat de producten die je bespreekt zo uniek maakt.

Online Wiskey Tasting livestream

Tip: denk je naast een online tasting aan een ander evenement of (zakelijk) event? Wij livestreamen alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online tasting organiseren

Wij helpen je de online tasting te organiseren, vanuit onze professionele studio of op locatie. Die richten we in zoals jij wilt en kunnen we professioneel voor je aankleden. Het resultaat is de ideale omgeving om jouw publiek te bereiken, precies in de sfeer die je voor ogen hebt.

Wil je een online tasting organiseren of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.