Streaming Studio

Bent je op zoek naar de ultieme stream studio voor het produceren van professionele audiovisuele content? Zoek niet verder! Supergaaf Audiovisueel biedt de jou de mogelijkheid voor het maken van online content.. Onze studio ruimte is uitgerust met de allernieuwste audio- en videocamera’s, microfoons, belichting en andere benodigdheden om jouw content tot leven te brengen.

Of het nu gaat om het opnemen van een live muziekoptreden, het creëren van content voor je YouTube-kanaal of het streamen van een conferentie, onze streaming studio heeft alles wat u nodig heeft. Bovendien bieden we professionele hulp bij het maken van speciale effecten en het toevoegen van graphics om uw content nog indrukwekkender te maken. Maak een afspraak om onze streaming studio te bezoeken en laat u verbazen door de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Steaming Studio

Mogelijkheden van de webcast-studio

De streaming studio is  is ingericht voor het streamen van video’s of audio naar internet. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren via een platform als YouTube of Twitch, of via een eigen website. In onze streaming studio kan worden opgenomen, gemonteerd en uitgezonden. De online-uitzendstudio is uitgerust met professionele audio- en videocamera’s, microfoons, belichting en andere benodigdheden.

Het doel van onze livestreaming studio is om professioneel ogende video’s en audio te produceren die gemakkelijk online kunnen worden gedeeld met een groot publiek.

Online Event - Gemeente Heemskerk - Supergaaf stream studio

Gebruik maken van onze Internet-uitzendstudio

Supergaaf Audiovisueel biedt de ultieme internet uitzend studio voor het produceren van professionele audiovisuele content.

Onze ruimte is volledig uitgerust met de allernieuwste audio- en videocamera’s, microfoons, belichting en andere benodigdheden om uw content op een professionele manier te streamen naar het internet.

Of het nu gaat om het opnemen van een online event, webinar, live muziekoptreden, of het streamen van een conferentie, onze internet uitzend studio biedt alles wat u nodig heeft.

Bovendien bieden we professionele hulp bij het maken van jou speciale effecten en het toevoegen van graphics om uw content nog indrukwekkender te maken.

Maak een afspraak om onze internet uitzend studio te bezoeken en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen online uitzendingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.”