Beamer huren

Beamer verhuur.

Gebruik onze beamer verhuur om samen op een groot scherm te kijken. En als we zeggen ‘groot’, dan bedoelen we ook echt ‘groot’. Dus vergeet de televisies in bijvoorbeeld 70 inch of zelfs 80 tot 100 inch. Met de schermen bij de beamers wordt het nog een stuk groter. Onze schermen zijn beschikbaar in 120 inch tot 180 inch. Het grootste scherm meet een kleine 4 meter bij 2,25 meter, zodat je zeker weet dat iedereen het uitstekend kan zien.eamer.

Kijken op groot scherm

Zoeken jullie naar beamer verhuur om samen een wedstrijd te kijken op groot scherm? Wat is er leuker dan samen naar een spannende voetbalwedstrijd kijken? Uiteraard kun je er ook al het andere op projecteren, zowel tijdens de toernooien als wanneer je bijvoorbeeld een filmavond wilt organiseren.

Beamer verhuur

Beamer verhuur

Tip: twijfel je hoe groot het scherm moet zijn? Voor de beamer verhuur denken we natuurlijk graag met je mee. Dus geef ons aan wat je organiseert en hoeveel mensen er komen. Dan adviseren wij je de ideale grootte van het scherm en de juiste beamer die je daarbij kunt huren.

 

Filmavond in de openlucht

En organiseer je een filmavond in de open lucht? Dat kan zowel met een beamer en een groot scherm als op een grote televisie tot bijvoorbeeld 82 inch (208 centimeter). Wij zorgen ervoor dat je de film in hoge kwaliteit kunt vertonen. Wij zorgen er met de beamer verhuur en de andere mogelijkheden voor dat je samen met alle gasten een geweldige avond beleeft.

Beamer verhuur

Ben je op zoek naar beamer verhuur op een zo groot mogelijk scherm? Met de beamers en grote schermen en de LED-tv’s weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Wij helpen je de beelden in hoge kwaliteit te vertonen. En het scherm groot genoeg te kiezen, om zeker te weten dat anderen het allemaal even goed kunnen zien.

 

Heb je vragen over onze beamer verhuur?

Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik ons online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.