Of je nu op zoek bent naar een beamer voor een zakelijke presentatie, of naar een projectieapparaat voor een filmavond met vrienden, bij Supergaaf hebben we wat je zoekt.

Kijken op groot scherm

Ben je op zoek naar beamer verhuur op een zo groot mogelijk scherm? Met de beamers en grote projectieschermen weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Gebruik onze beamer verhuur om dus samen op een groot scherm te kijken. En als we zeggen ‘groot’, dan bedoelen we ook echt ‘groot’. Dus vergeet de televisies in bijvoorbeeld 70 inch of zelfs 80 tot 100 inch. Met een projectie scherm  wordt het nog een stuk groter.

Onze projectieschermen zijn beschikbaar tot 180 inch. Het grootste scherm is 4 meter breed bij 2,25 meter, zodat je zeker weet dat iedereen het uitstekend kan zien.

Beamer verhuur

Beamer verhuur Tip: twijfel je hoe groot het scherm moet zijn? Voor de beamer verhuur denken we natuurlijk graag met je mee. Dus geef ons aan wat je organiseert en hoeveel mensen er komen. Dan adviseren wij je de ideale grootte van het scherm en de juiste beamer die je daarbij kunt huren.

 

 

Heb je vragen over onze beamer verhuur?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor beamer verhuur, dan ben je bij Supergaaf aan het juiste adres. Wij zorgen dat je beelden in hoge kwaliteit te vertonen. En het scherm groot genoeg te kiezen, om zeker te weten dat anderen het allemaal even goed kunnen zien.

Kortom wij helpen je graag om de perfecte beamer te vinden voor jouw evenement.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod van beamers en huurtarieven. Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik ons online contactformulier.