Goed geregeld: verhuur en meer

Met podium verhuur leveren we precies waar jij naar zoekt: het podium. Dus gaat het je alleen daarom? Wij brengen je een heldere offerte uit of leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.
Naast dry-hire voor het podium kunnen we natuurlijk ook de opbouw en de rest van jouw evenement verzorgen. Dus wil je het podium professioneel laten opbouwen en weer netjes laten afbreken? Dat regelen we voor je. Bovendien doen we dat netjes in overleg, zodat jij er geen omkijken naar hebt en we bovendien niemand in de weg lopen.

Complete podiumsets

Bovendien leveren we complete podiumsets, zodat jij zeker weet dat je goed kiest:
• Klein podium voor presentaties
• Podium voor bands en artiesten
• Grote podiums voor evenementen
En heb je weinig ervaring met podium verhuur, dus weet je niet precies wat er nodig is tijdens jouw event? Geen zorgen, dan denken we daarover met je mee. Zo zorgen we ervoor dat het podium precies past bij wat je organiseert.

Podium verhuur voor jouw event

Met onze podium verhuur wordt jouw event een groot succes. Er is een podium beschikbaar voor de presentatie, voor de artiest of het andere evenement dat je organiseert.
Als je daarbij ook meteen licht, geluid en meer wilt laten regelen kunnen we dat direct voor je verzorgen. Zo ontvang je van ons één prijs, waarmee je precies weet waar je in totaal aan toe bent. Dus heb je vragen of wil je gebruik maken van onze podium verhuur? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen